Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chtěla bych obnovit diskuzi - v jakém týdnu jste rodily s placentou praevia, hlavně centralis..?
@Anonymní píše:
Chtěla bych obnovit diskuzi - v jakém týdnu jste rodily s placentou praevia, hlavně centralis..?
Ahoj anonymní, taky máš? Jsem ve 22. týdnu a mám taky. Dokonce se to zhoršuje. Jsem z toho na vývrat! ![]()
Jj, bohužel, už jsem podruhé v nemocnici kvůli velkému krvácení, teď je to teda týden dobrý, tak mě zase na čas pustí…Jsem taky v nízkém týdnu, 25tt…
Já jsem tady zatím bez krvácení, ale placenta už je za brankou cca 2 cm, chodím každý týden na ultrazvuk. A chvilkama připadám panice, protože se krvácení může spustit z ničeho nic, lékař mi v pondělí sdělil, že je to dost blbý, zítra další kontrola.
A jak jsi se dostala do nemocnice, když jsi nekrvácela? Já vždycky tak… To krvácení je z ničeho nic, to je pravda. Tady ale když nekrvácíš, tak jdeš domů a do nemocnice až 32-34tt…
Já jsem doma a chodím jen na kontroly každý týden.
Já jsem si hrozně přála rodit přirozeně, chodila jsem na setkání s porodní dulou a tohle je pro mě dost rána. Bojím se, že miminko ani nedonosím.
Ahoj holky, už máte po porodu a nebo před? Já mám také placentu centralis a čeká mě za pár dní císař.
Já na konci se vytáhla, ale ve 24 týdnů jsem začla silně krvacet proudem. Týden jsem ležela v nemocnici davali utrogestan a magnesko. Pak vše v pořádku ![]()
@Lusita nezměnil…od 32 tt v nemocnici…porod cs 36+3.
Bylo to na budku…
@Liška2014 Žádný problém jsi tedy neměla? Byla jsi v nemocnici jen aby tě hlídali? 36+3 určili podle čeho?
Já mám dnes 35+3, žádný problém, jen čekám a jak píšeš, je to na budku ![]()
Ahoj, já zatím taky žádný problém nemám a mám císařský řez naplánovaný v 35. týdnu v Podolí, déle to nechtějí nechat.