Placenta praevia centralis - jak jste to zvládly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
68
24.3.24 22:37

Placenta praevia centralis (totalis) překrývá vnitřní branku

Zdravím, jsem dnes 26tt a mám diagnostikovanou vcestnou placentu 4. stupeň. Doktor me dnes vystresoval uplne. Klidovy rezim, pripravoval me jen na cisar( ja prvniho syna spontanne v 36.tt bez komplikaci) chtela jsem i ted prirozene :( nedává moc šancí tomu, že by se vytáhla výše. Řikal ze to muze mit kriticke nasledky pro nas obe, kdyby se neco utrhlo prasklo atd :(
Je zde někdo, kdo na tom byl stejně? Od kterého týdne jste byly hospitalizované? A jak to probíhalo? Vytahla se některe a rodila prirozene? Děkuji za odpovědi :srdce:
jsem z toho vynervovaná :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
25.3.24 06:31

@Kacak16
Ahoj. Placenta previa jeste vrostla.. Prvni krvaceni ve 25tydnu. Nebylo k hospitalizaci, v 30 tydnu masivni krvaceni v nemocnici 10 dni. Nakonec se to uklidnilo a jeste jsem vydrzela skoro do planovaneho cisare. Zacla jsem krvacet den pred planovanym nastupem do nemocnice. Přijmi to jak to je..ja taky prvni rodila normalne, druhe jsem chtela taky. Ale nakonec jsem to musela prijmout a smirit se s tim. Hlavne, ze budete obe v pořádku. Od orvniho krvaceni jsem se nehla z gauce. Opravdu jen na wc, uvarit caj a sprcha a i přes to přišla další krvácení. Vzdy v noci. Kdyztak napis zpravu, jestli chces. Malému teď bude rok, tehotenstvi byli nervy pro celou rodinu..

Příspěvek upraven 25.03.24 v 10:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.24 07:19

Já jsem měla placentu prorostlou do jizvy po prvním akutním císaři, přirostly vaječník a prorostla mi až do močového měchýře, krvácivé ataky od 17.tydne, několik výjezdu sanity a hospitalizaci, miminko se nám narodilo 34plus4, vše dohnala, jizva se po velké operaci rychle zahojila, kojím a nyní ještě odkládám operaci kýly…

• Citovat
  • Upravit
68
15.4.24 22:03
@Anonymní píše: Více

Ahoj tak to je skvele, ze jste to tak zvladly! A hlavne ze i kojis :- ) Ja zadne krvaceni jeste nemela a doufam ze to ani neprijde:( Velmi se bojim cisare…jak jsi zvladala peci po porodu/ sestinedeli? :srdce: Jsem 29+ 1tt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí