Placenta praevia centralis - jak jste to zvládly?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22288
21.6.19 11:51

@luci5 ccc…Maty měl 2,45…jojo, je mu tam líp sice, ale už je zralé a jistota je jistota :D tipuju pátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.6.19 11:56

@Liška2014 No vidíš, tak to jsem v klidu. On právě začal mluvit i o následném dopekani na neonatologii, což se mi u 3 kg nezdá.. když tedy bude vše v pořádku. Já spíše tipuji pondělí :D je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
21.6.19 12:00

@luci5 na neonatologii bude…pravděpodobně..prostě spíš ze zvyku..třeba jen dva dny..Maty byl skoro 14…prvně inkubátor a pak postup do dalšího patra do postýlky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.6.19 13:43

@Liška2014 Aha.. tak to už ale budu určitě klidnější, že je miminko na světě a neohrožuje ho ta blbá placenta :lol: Synovec se narodil ve 35 týdnu s 2,39 a byl v pohodě, tak je pustli za týden domů. A na šestinedělí mě teda dlouho nikdo držet nebude, to bych raději podepsala reverz :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
21.6.19 13:56

@luci5 jasný :D Matýsek v pohodě nebyl…plicní nedostatečnost 3 tí stupeň, tak proto…dopekli ho s kyslíkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
21.6.19 15:11

@Liška2014 Tak snad my žádný problém mít nebudeme. Dýl už to v nemocnici nedám, už teď jsem zralá na Chocholouška :mrgreen: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
26.6.19 21:34

@Liška2014 Tak už mám po císaři :mrgreen: Asi jsem si to přivolala, protože v sobotu o půlnoci udělala placenta rup a už mě vezli.. Tedy jsme spíše šli :lol:
Strašný zážitek, normálně jsem se šla vyčůrat a najednou další proud do wc, ale krve 8o Sestra na zazvonění přiběhla a když to viděla, řvala honem rychle běžíme na sál. Nikdy jsem se tak strašně neklepala. Běhalo okolo mě deset lidí, každý dělal něco jiného, no fuj.. V 0:15 bylo hotovo a pak už jen probuzení na JIP a úmorných bolavých 24 hodin.
Jsem strašně šťastná, že je to za mnou a hlavně mi to celé vynahrazuje synek. Měl 2.930g, od neděle je v inkubátoru, lepší se ale každým dnem. Dnes už je bez žloutenky, sondy, kapacek a zítra ho dají ke mě v postýlce.
Jeden doktor mi při vizite říkal, že jsme jedni z těch šťastných, že toto často končí vykrvácením matky a udušením dítěte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
27.6.19 10:33

@luci5

Velká gratulace!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22288
27.6.19 11:31

@luci5 no teda…jak u mě :lol: uf…gratulace veliká :srdce: jsi statečná holka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.9.19 18:49

Ahoj všem, mohla by prosím některá napsat, jak silné je to krvácení? Na co se mám když tak připravit? 8o

• Citovat
  • Upravit
4239
17.9.19 03:28
@Anonymní píše:
Ahoj všem, mohla by prosím některá napsat, jak silné je to krvácení? Na co se mám když tak připravit? 8o

Krvácení je veliké :D Ze mě na wc vytekl proud jako když curas. Hlídají tě v nemocnici? Já tomu pořád nevěřila, že je strašně nebezpečné a pak jsem se přesvědčila, že ano. Nechci tě ale strašit, vždy to dobře dopadne :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
7.10.20 23:06

Ahojky holky,

Dufam ze je tu este niekto aktivny, ako ste dopadli s touto diagnozou?

Som 33tt a cakam a desim sa co bude dalej. S jednou kockou co som v kontakte, museli odstranit maternicu :( dufam ze je to len ojedinele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
7.10.20 23:45
@Zuzana_ana píše:
Ahojky holky,

Dufam ze je tu este niekto aktivny, ako ste dopadli s touto diagnozou?

Som 33tt a cakam a desim sa co bude dalej. S jednou kockou co som v kontakte, museli odstranit maternicu :( dufam ze je to len ojedinele

Já jsem tady :D Dopadla jsem viz. popis výše. Co to je maternice česky? Ničeho se neboj, bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
8.10.20 08:01

@luci5 je to deloha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42
7.3.23 10:15

Placenta centralis obnovuji téma

Od 31tt lezim v nemocnici, kvuli krvaceni, ta placenta a jeste hematom. Nyni 32+2. Už mam v sobě kortikoidy na dozrani plic miminka. Čekám každý den. Domů se už asi nepodivam.. 😬 Ale jsem ráda, že jsem pod dohledem. Nyní jsem ve fazi 1 silné krvaceni a jdu na sal. Bohužel mam placentu i acrreta vrostlou, takže deloha s největší pravděpodobností půjde taky. Rada bych vydržela ještě alespoň 14 dni, nejlepe 3 tydny, dele me nenechaji.. ať je prcek co nejzralejší. Doma ma 6 let syna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí