Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@luci5 ccc…Maty měl 2,45…jojo, je mu tam líp sice, ale už je zralé a jistota je jistota
tipuju pátek ![]()
@Liška2014 No vidíš, tak to jsem v klidu. On právě začal mluvit i o následném dopekani na neonatologii, což se mi u 3 kg nezdá.. když tedy bude vše v pořádku. Já spíše tipuji pondělí
je
@luci5 na neonatologii bude…pravděpodobně..prostě spíš ze zvyku..třeba jen dva dny..Maty byl skoro 14…prvně inkubátor a pak postup do dalšího patra do postýlky
@Liška2014 Aha.. tak to už ale budu určitě klidnější, že je miminko na světě a neohrožuje ho ta blbá placenta
Synovec se narodil ve 35 týdnu s 2,39 a byl v pohodě, tak je pustli za týden domů. A na šestinedělí mě teda dlouho nikdo držet nebude, to bych raději podepsala reverz ![]()
@luci5 jasný
Matýsek v pohodě nebyl…plicní nedostatečnost 3 tí stupeň, tak proto…dopekli ho s kyslíkem ![]()
@Liška2014 Tak snad my žádný problém mít nebudeme. Dýl už to v nemocnici nedám, už teď jsem zralá na Chocholouška
![]()
@Liška2014 Tak už mám po císaři
Asi jsem si to přivolala, protože v sobotu o půlnoci udělala placenta rup a už mě vezli.. Tedy jsme spíše šli ![]()
Strašný zážitek, normálně jsem se šla vyčůrat a najednou další proud do wc, ale krve
Sestra na zazvonění přiběhla a když to viděla, řvala honem rychle běžíme na sál. Nikdy jsem se tak strašně neklepala. Běhalo okolo mě deset lidí, každý dělal něco jiného, no fuj.. V 0:15 bylo hotovo a pak už jen probuzení na JIP a úmorných bolavých 24 hodin.
Jsem strašně šťastná, že je to za mnou a hlavně mi to celé vynahrazuje synek. Měl 2.930g, od neděle je v inkubátoru, lepší se ale každým dnem. Dnes už je bez žloutenky, sondy, kapacek a zítra ho dají ke mě v postýlce.
Jeden doktor mi při vizite říkal, že jsme jedni z těch šťastných, že toto často končí vykrvácením matky a udušením dítěte.
@luci5 no teda…jak u mě
uf…gratulace veliká
jsi statečná holka ![]()
Ahoj všem, mohla by prosím některá napsat, jak silné je to krvácení? Na co se mám když tak připravit? ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj všem, mohla by prosím některá napsat, jak silné je to krvácení? Na co se mám když tak připravit?
Krvácení je veliké
Ze mě na wc vytekl proud jako když curas. Hlídají tě v nemocnici? Já tomu pořád nevěřila, že je strašně nebezpečné a pak jsem se přesvědčila, že ano. Nechci tě ale strašit, vždy to dobře dopadne ![]()
Ahojky holky,
Dufam ze je tu este niekto aktivny, ako ste dopadli s touto diagnozou?
Som 33tt a cakam a desim sa co bude dalej. S jednou kockou co som v kontakte, museli odstranit maternicu
dufam ze je to len ojedinele
@Zuzana_ana píše:
Ahojky holky,Dufam ze je tu este niekto aktivny, ako ste dopadli s touto diagnozou?
Som 33tt a cakam a desim sa co bude dalej. S jednou kockou co som v kontakte, museli odstranit maternicudufam ze je to len ojedinele
Já jsem tady
Dopadla jsem viz. popis výše. Co to je maternice česky? Ničeho se neboj, bude ok.
Od 31tt lezim v nemocnici, kvuli krvaceni, ta placenta a jeste hematom. Nyni 32+2. Už mam v sobě kortikoidy na dozrani plic miminka. Čekám každý den. Domů se už asi nepodivam.. 😬 Ale jsem ráda, že jsem pod dohledem. Nyní jsem ve fazi 1 silné krvaceni a jdu na sal. Bohužel mam placentu i acrreta vrostlou, takže deloha s největší pravděpodobností půjde taky. Rada bych vydržela ještě alespoň 14 dni, nejlepe 3 tydny, dele me nenechaji.. ať je prcek co nejzralejší. Doma ma 6 let syna.