Plánovaný císař - praktické rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10959
4.12.14 08:01

Holky co děláte? depky že jste měli CS? to snad ne 8o buďte rády že jste to přežily a mimi jsou v pořádku. Já měla SC a těšila jsem se, ani jsem o to nestála rodit normálně, respektivě, bylo mi to jedno. Malá byla KP. A bylo to superr :pankac: :hug: :hug: :hug: tak neblbněte s psychoušem. Jako jo, bylo mi líto že ji hned nevidím, ale v životě se stanou i horší věci, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.12.14 08:04
@Kyslíková píše:
@dani24687 Já si říkám, že lepší plánovaný císař než vaginální porod s komplikacema. Jako když jsem zjistila, že malej je KP, tak jsem si to obrečela, ale teď se na tom snažim hledat už jen to pozitivni. A spolu všichni tři budeme taky hned. Sice ne hned sami, ale v rámci možností. Pokud operace proběhne bez komplikací.

konečně někdo rozumný :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.12.14 08:06
@lleennttiillkkaa píše:
@elanaa :hug: Králík z mrtvý mámy, to je docela zajímavý přirovnání. Já mám zase pocit selhání. Prostě mám pindu k ničemu, nejsem schopná porodit vlastní děti…

děláš si srandu 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.12.14 08:10
@Ter85 píše:
Pro pohodli matky je lepsi celkova-clovek to cely zaspi, snadna aplikace, par hodin po operaci uz muze na nohy, jenze operater musi spechat, protoze se uspava i dite a musi ho dostat ven, co nejdriv. Pokud se to zadrhne, dite ma spatnyho apgara a musi i treba resuscitovat. Spinal je lepsi pro dite-nijak na miminko nepusobi, operater si muze s rezem vyhrat…ale je to ppruz pro matku-celou dobu pri vedomi, muze kolisat tlak-clovek ma mdloby a pocit, ze se nemuze nadychnout, spatna aplikace-me treba pri prvnim CS napichli hned a pri druhem se mi rypali v zadech 30 minut, po operaci je nutnost 24 hodin nehnute lezet a dost casto byvaji po spinalu migreny-pri prvnim jsem mela, pri druhem ne.Kdybych nemusela brat ohledy ba miminko a slo ciste jen o me, jdu do celkove. Kvuli miminku, jsem 2× podstoupila spinal.

měla jsem celkovou, agpar malá měla 10-10-10 takže vše Ok, navíc vybraný krásný termín 6.6. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
509
4.12.14 08:12

Ja teda diskuzi celou necetla, ale osobne mi cisar realne hrozi a muzu rict, ze radsi cisar a ok miminko, nez tridenni porod, kleste a kdovi co.. A jak jdu rodit po trinacti letech, i tak si sakra dobre vzpominam, ze jsem se tenkrat zarekla, ze uz nikdy.. :) holt se postestilo a klidne bych porodila i nosni dirkou, jen kdyz bude malej v pohode. A jak porodim dite, to neni dulezity. To, jestli budu dobra mama, neni ovlivneny tim, jak privedu na svet dite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.12.14 08:30
@siamka7 píše:
děláš si srandu 8o :zed:

Ne nedělám, psychika je strašná věc a věř, že bych byla mnohem radši, kdybych mohla na způsobem přivedení svých dětí na svět jen mávnout rukou a tvářit se, že je to rutina. Někdo to tak prostě má. Já zase třeba nechápu ženský, který chtějí císaře dobrovolně, protože se bojí přiroznýho porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31417
4.12.14 08:42
@lleennttiillkkaa píše:
Ne nedělám, psychika je strašná věc a věř, že bych byla mnohem radši, kdybych mohla na způsobem přivedení svých dětí na svět jen mávnout rukou a tvářit se, že je to rutina. Někdo to tak prostě má. Já zase třeba nechápu ženský, který chtějí císaře dobrovolně, protože se bojí přiroznýho porodu.

to je jasný, já Tě naprosto chápu, i když to mám jinak (přesně jak píšeš že nechápeš Ty), jsem ráda, že jsem císařema rodila, vždy jsem to tak chtěla, jen to jediný mě prostě mrzí, že jsem už prvně neměla koule na to říct, že chci spinál, ale (pro mě) srabácky šla do celkové, protože jsem se bála toho zavádění.

jinak obě děti měly Apgar taky 10-10-10, tohle se nedá zobecňovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.12.14 08:48
@lleennttiillkkaa píše:

a co by se změnilo kdyby si rodila normálně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2889
4.12.14 11:29

@lleennttiillkkaa No jo. Já mám možná nakonec štěstí, že jsem si zažila ten hnusnej „přirozenej“ porod, že to možná díky tomu neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
4.12.14 11:37
@siamka7 píše:
a co by se změnilo kdyby si rodila normálně?

Třeba bych mohla na sebe být pyšná, mohla bych mít děti dřív u sebe - oba byli na nedonošencích a kvůli císaři jsem třeba prvorozenýho viděla až po 5, s porodním dnem 6, neuvěřitelně dlouhých dnech. Jo ukázali mi ho na chvilenku, než ho převezli, ale to si prakticky nepamatuju, měla jsem co dělat sama se sebou. Mohla bych říct já si svoje dítě porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
4.12.14 12:18

Pro me cisar neni porod. Je to operace.
Rodila jsem normalne a druhej sel cisarem. Vse ma svy pro a proti. Nejde lip, jestli je neco „lepsi“ navic kazde telo reaguje jinak. Depky urcite nemam ani jsem nemela. Vsechno je v poradku, deti zdravy a to je jediny, na cem zalezi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24858
4.12.14 12:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1894
4.12.14 18:42

Holky, a jak dlouho jste byli v porodnici? mě čeká císař začátkem února, tak ať vím co mě čeká a nemine

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.12.14 19:16
@Diggy píše:
Holky, a jak dlouho jste byli v porodnici? mě čeká císař začátkem února, tak ať vím co mě čeká a nemine

já 6 dní :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10959
4.12.14 19:16
@dani24687 píše:
Pro me cisar neni porod. Je to operace.
Rodila jsem normalne a druhej sel cisarem. Vse ma svy pro a proti. Nejde lip, jestli je neco „lepsi“ navic kazde telo reaguje jinak. Depky urcite nemam ani jsem nemela. Vsechno je v poradku, deti zdravy a to je jediny, na cem zalezi.
:potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky