Plánovaný císařský řez, aktuálně

Anonymní
4.8.20 16:26

Plánovaný císařský řez, aktuálně

Hezký den, nepodstoupila jste některá z vás v poslední době plánovaný císař? Co mě tak čeká? Předpokládám, že to bude všude podobné. Musely jste být přijaty už den před operací? Cevkovali vas, klystyr atd.? Manzel musel prijit na urcity cas a videli jste se az na sale? Jak dlouho to trvalo a kdy jste u sebe měly miminko? Jak dlouho jste byly v porodnici? Snaží se pouštět co nejdříve, když nejsou povolené návštěvy? Děkuju moc.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1152
4.8.20 17:26

Sice jsem měla plánovaný císař už skoro před 4 lety, ale ono se to asi moc nemění… I když v téhle situaci nevím to bude asi trochu jiné… Jinak v naší nemocnici je nástup den předem ráno…klystýr nebyl, jen jsem nesměla jíst určitou dobu předem…cevkování proběhlo až po napíchnutí, takže jsem nic necítila… Manžel se mnou byl vlastně od rána než jsem šla…potom čekal na pokoji až mu přinesou malého a byl s ním… U nás na sál nepouští…miminko mi vozili akorát ten den po zákroku a druhý už jsem měla u sebe, ale s tím, že můžu kdykoli dát sestřičkám…císař jsem měla v úterý a v sobotu jsem byla doma, ale měla jsem vše bez komplikací a miminko přibíralo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
4.8.20 17:36

4 měsíce zpátky. Nástup v pondělí ráno do 8:30 pak mě odvedli na pokoj, udělali monitor, nabrali krev. Monitor jsem měla ten den asi ještě 2×. Přes noc nejíst nepít a ráno šup na to, cevka. Nedávají léky na spaní na noc kvůli miminku no a na sále tě připraví, pomažou a uspi na poslední chvilku, kvůli miminku. Pokud jdeš do celkové.
Chlap došel ráno a viděla jsme se na pokoji před sálem. Dítě jsem viděla bohužel až večer kvůli komplikacím, holce co šla taky na císaře jen v lokální ho donesli po poledni. A na pořad nám děti dali od čtvrtka. Rodila jsem v úterý pustili mě v sobotu, ale plán byl že mě pustí v neděli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
4.8.20 20:20

Porod plánovaný na pátek, nástup ve čtvrtek po obědě. Předtím testy na Covid a rande s anestezioložkou. Pátek ráno sprcha, Yal a nasazení punčoch od sestřičky. Dorazil tatínek a čekalo se na sál, odvezli mně a muž čekal před sálem. Představení personálu, kontrola údajů o mé osobě, cévka, desinfekce na břicho a napíchnutí žíly, nachystání břicha a hajííí… na JIP pár hodin, pak návrat na pokoj ( není běžné, ale bylo narváno ) malého sem viděla cca 2 hod po porodu ještě na JIP. Druhý den ráno sem mohla vstát a mohla si vzít malého k sobě. Na noc si ho braly sestřičky k sobě. Pustili domů v pondělí ráno :palec: ( syn narozen 19.6. )

• Citovat
  • Upravit
14047
4.8.20 22:53

Nástup rano, pak klyst, pak cevka, omotat hnaty, na sál bez manžela, měla jsem celkovou, takže pak JIP a po JIPu mimino u sebe na pokoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí