Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Planuji si nechat vyndat telisko Mirena… Mela jsem ho dva roky, ale uz je na case zacit zkouset druhe mimi
dcerka oslavi v lete dva rocky a otehotnet se nepodari kazdemu napoprve… tak uz uvazuji, ze od srpna se zacnu procistovat a brat vitaminky. Koupila jsem si Femibion 800 na doporuceni v lekarne… Jeste jsem nezacala brat, ale uz se chystam! Mate nekdo zkusenosti s Femibionem? A co vy? Planujete tehotenstvi? ![]()
Já mám Mirenu taky dva roky, prckovi už dva byly, ale my počkáme ještě jeden rok, než začnem zkoušet druhý..
Je nějaký doporučení jak dlouho si dávat pozor po vysazení? Jako že po HA jsem si dala dva měsíce na „detoxikaci“ ![]()
Ahojky,
taky mám Mirenu cca 1,5roku a v září po dovolené, jestli se shodnem, že půjdeme do třetího tak jí nechám vyndat. Už jsem se o tom bavila s gyndařem a prý není problém a na vyndání se nemusím ani objednávat. A snažit se prý můžem ihned. Čištěnínení třeba jako po antk.
Femibion jsem brala a je fajn. Ale začínala jsem listovkou samotnou. A tu už začnu brát asi teď. Ta není drahá a neuškodí ![]()
@joker.l Otěhotnět se může hned, ničemu to nevadí.
Femibion je určitě supr, ale střídala bych ho s jinými vitaminy pro těhotné - tak máš záruku, že do sebe láduješ všechny vitaminy, ono se to překryje. ![]()
@joker.l mělo by se počkat na první menstruaci a pak hurá na to
.Na tu menstruacise čeká ale jen kvůli presnejsimu výpočtu TP.
Já jsem po vytažení mireny měla strašně bolestivou ovulaci, naštěstí jen dvakrát, hned jsem otehotnela.
@joker.l otěhotněla jsem jednou hned po vytažení tělíska, podruhé do 2 měsíců a nikdy nebyl problém.
Femibion mi přijde fajn a já ho mám doporučený od gynekologa kvůli metafolinu, který obsahuje.
@tezi mě doktor taky říkal, že to jde po Mireně rychle, narozdíl po antk. Tak to jsou dobré zprávy. A když jsi otěhotněla poprvé hned po vytažení, to jsi neměla MS? A jak počítali TP?
@majka 4 MS jsem dostala asi 2 nebo 3 dny po vytažení, takže MS proběhla a s určením TP problém nebyl.
No já teď taky zvažuju vytažení tělíska a další dítko, ale už nemám Mirenu.
@tezi jéé taky uvažujete o třetím? No my by moc rádi, ale ale ale… peníze, bydlení, starosti atd. ![]()
Ja si vyndala mirenu loni v cervnu a otehotnela jsem v rijnu. Mela jsem po vyndani rozhazeny cyklus
@tezi tak to se omlouvám, počítala jsem že máš dvě, když jsi dvakrát otěhotněla. ![]()
@majka 4 nic se neděje. Psala jsem, že jsem 2× otěhotněla po vytažení Mireny a s otěhotněním jsem problém neměla
Jinak doma máme 4 děti
Áááha, tak to je hezké
já se bála, že jsem se dotkla citliv. místa a ono je těch zázraků víc. A máte holky i kluky? Omlouvám se jsem zvědavá ![]()
@majka 4 ono toho je celkově víc
Máme to přesně napůl - „velké“ holky a „malé“ kluky ![]()