Plánujete otěhotnět po odstranění tělíska Mirena?

220
12.6.14 12:04

Planujete otehotnet po odstraneni teliska Mirena?

Planuji si nechat vyndat telisko Mirena… Mela jsem ho dva roky, ale uz je na case zacit zkouset druhe mimi :-) dcerka oslavi v lete dva rocky a otehotnet se nepodari kazdemu napoprve… tak uz uvazuji, ze od srpna se zacnu procistovat a brat vitaminky. Koupila jsem si Femibion 800 na doporuceni v lekarne… Jeste jsem nezacala brat, ale uz se chystam! Mate nekdo zkusenosti s Femibionem? A co vy? Planujete tehotenstvi? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
323
12.6.14 12:26

Já mám Mirenu taky dva roky, prckovi už dva byly, ale my počkáme ještě jeden rok, než začnem zkoušet druhý.. :) Je nějaký doporučení jak dlouho si dávat pozor po vysazení? Jako že po HA jsem si dala dva měsíce na „detoxikaci“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.6.14 12:37

Ahojky,
taky mám Mirenu cca 1,5roku a v září po dovolené, jestli se shodnem, že půjdeme do třetího tak jí nechám vyndat. Už jsem se o tom bavila s gyndařem a prý není problém a na vyndání se nemusím ani objednávat. A snažit se prý můžem ihned. Čištěnínení třeba jako po antk.
Femibion jsem brala a je fajn. Ale začínala jsem listovkou samotnou. A tu už začnu brát asi teď. Ta není drahá a neuškodí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
12.6.14 13:07

@joker.l Otěhotnět se může hned, ničemu to nevadí.

Femibion je určitě supr, ale střídala bych ho s jinými vitaminy pro těhotné - tak máš záruku, že do sebe láduješ všechny vitaminy, ono se to překryje. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
12.6.14 13:12

@joker.l mělo by se počkat na první menstruaci a pak hurá na to :srdce:.Na tu menstruacise čeká ale jen kvůli presnejsimu výpočtu TP.
Já jsem po vytažení mireny měla strašně bolestivou ovulaci, naštěstí jen dvakrát, hned jsem otehotnela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58839
12.6.14 13:34

@joker.l otěhotněla jsem jednou hned po vytažení tělíska, podruhé do 2 měsíců a nikdy nebyl problém.
Femibion mi přijde fajn a já ho mám doporučený od gynekologa kvůli metafolinu, který obsahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.6.14 13:38

@tezi mě doktor taky říkal, že to jde po Mireně rychle, narozdíl po antk. Tak to jsou dobré zprávy. A když jsi otěhotněla poprvé hned po vytažení, to jsi neměla MS? A jak počítali TP?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58839
12.6.14 13:44

@majka 4 MS jsem dostala asi 2 nebo 3 dny po vytažení, takže MS proběhla a s určením TP problém nebyl.
No já teď taky zvažuju vytažení tělíska a další dítko, ale už nemám Mirenu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.6.14 13:52

@tezi jéé taky uvažujete o třetím? No my by moc rádi, ale ale ale… peníze, bydlení, starosti atd. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4875
12.6.14 13:59

Ja si vyndala mirenu loni v cervnu a otehotnela jsem v rijnu. Mela jsem po vyndani rozhazeny cyklus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58839
12.6.14 14:18

@majka 4 neuvažujeme o třetím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.6.14 14:35

@tezi tak to se omlouvám, počítala jsem že máš dvě, když jsi dvakrát otěhotněla. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58839
12.6.14 14:42

@majka 4 nic se neděje. Psala jsem, že jsem 2× otěhotněla po vytažení Mireny a s otěhotněním jsem problém neměla ;) Jinak doma máme 4 děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8389
12.6.14 15:06

Áááha, tak to je hezké :kytka: já se bála, že jsem se dotkla citliv. místa a ono je těch zázraků víc. A máte holky i kluky? Omlouvám se jsem zvědavá :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58839
12.6.14 15:33

@majka 4 ono toho je celkově víc ;) Máme to přesně napůl - „velké“ holky a „malé“ kluky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí