Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Komsomol tak 40 % neúspěšnosti je jak ruská ruleta, a to při své plodnosti fakt nemíním riskovat
@Mamca1989 píše:
Zase ale je velmi malo muzu, kteri maji takovy prehled napric spolecenskymi tematy, at uz se jedna o reprodukci, plavani, nakup damske podprsenky, adopci ci parfemy
Vidis a pak ze to muzi bez zenskych nezvladaj ![]()
Mne se vzdy libi, jak mate takovy nazory ze delate vsechno nejlip. Naprosto presne vite jak nakoupit podprdu ( je vam ke 40 a nevite ani svou velikost, ale naprosto presne umite poradit), plavani kojencu rozumite nejlip, jste preci matky krucifix! (ani nevite, ze se u plavani nedycha nosem), umite otehotnet pouhym zasunutim udu do vaginy ( nektery snad i pri pohledu na pindoura) a nazor v sekci o parfemech ze by chlap mel smrdet muzem a ostatni je priteplene taky pobavil (v kontextu diskuzi „chlap o sebe nepecuje atd“). Jo pokracujte mame alespon s kamarady co cist a pomaha nam to v utvrzeni „nikdy se nezenit“ ![]()
@stinga píše:? Co jsi to za nesmysl napsala? Chapes vubec ty cisla jak funguji v souvislosti s tematem?
@Komsomol tak 40 % neúspěšnosti je jak ruská ruleta, a to při své plodnosti fakt nemíním riskovat
@Pidulka1991 píše: Čtu moji první větu, když to zakončuje posledni
Nemluvit teci tveho kmene
vubec nechapu totiz co jsi to napsala, ale jakoze vubec
![]()
@Komsomol psala jsem, že antinu neberu… Takže nepiš, že ji do sebe „cpeme“, když plno žen ji do sebe necpe
.. Jestli ona ji do sebe cpát chce a podporuje ji i partner, tak by ji na to měl přispět.
@Komsomol no chápu, že při přerušované souloži je 4 - 40 % riziko neúspěchu - tedy těhotenství že ty to umíš, neznamená, že to umí každý - nebo nechce umět, já nevím, já jsem nikdy chlap nebyla ![]()
prostě - kdybych se měla spoléhat na tuto metodu, tak bych nikdy s nikým nesexovala, protože tomu nevěřím
@Pidulka1991 píše:
@Komsomol psala jsem, že antinu neberu… Takže nepiš, že ji do sebe „cpeme“, když plno žen ji do sebe necpe.. Jestli ona ji do sebe cpát chce a podporuje ji i partner, tak by ji na to měl přispět.
Jestli ji cpat chce, tak at ji cpe ale jeste jsme od zakladatelky neslyseli nic v duchu co na to ten chlapec
zatim to je v jeji rezii a jeji cifrspion matky
@stinga píše:
@Komsomol no chápu, že při přerušované souloži je 4 - 40 % riziko neúspěchu - tedy těhotenství že ty to umíš, neznamená, že to umí každý - nebo nechce umět, já nevím, já jsem nikdy chlap nebyla
prostě - kdybych se měla spoléhat na tuto metodu, tak bych nikdy s nikým nesexovala, protože tomu nevěřím
To si myslis, ale spatne ty cisla jak jsi to vysvetlila
chces to vysvetlit ten rozptyl?
@Komsomol píše:
Vidis a pak ze to muzi bez zenskych nezvladajMne se vzdy libi, jak mate takovy nazory ze delate vsechno nejlip. Naprosto presne vite jak nakoupit podprdu ( je vam ke 40 a nevite ani svou velikost, ale naprosto presne umite poradit), plavani kojencu rozumite nejlip, jste preci matky krucifix! (ani nevite, ze se u plavani nedycha nosem), umite otehotnet pouhym zasunutim udu do vaginy ( nektery snad i pri pohledu na pindoura) a nazor v sekci o parfemech ze by chlap mel smrdet muzem a ostatni je priteplene taky pobavil (v kontextu diskuzi „chlap o sebe nepecuje atd“). Jo pokracujte mame alespon s kamarady co cist a pomaha nam to v utvrzeni „nikdy se nezenit“
Ty fakt svym kamaradum vypravis, ze prakticky denne diskutujes na emiminu?
Predpokladam, ze otec jeste nejsi.
Me by ted uplne mimo tema zajimalo, co z toho chlap realne ma. Ale vazne, absolutne bez predsudku nebo zaste.
@Komsomol
no mně se zdá i riziko 4 % moc ![]()
nechtěla jsem psát o sobě, ale já mám dítě, které vzniklo nechtěně při tomto způsobu, „tatínek“ dítě nechtěl, nikdy ho neviděl, a aloše posílá 1500,–-, takže já tento hazardní způsob sexu už nikdy nepřipustím
@stinga píše:
@Komsomolno mně se zdá i riziko 4 % moc
nechtěla jsem psát o sobě, ale já mám dítě, které vzniklo nechtěně při tomto způsobu, „tatínek“ dítě nechtěl, nikdy ho neviděl, a aloše posílá 1500,–-, takže já tento hazardní způsob sexu už nikdy nepřipustím
Tak to se ti muze zdat riziko i 2% s kondomem moc a dokonce pri „beznem uzivani“ ze statistik to je okolo 10% ![]()
To se ti muze stat i kdyz je to planovany ![]()
@Mamca1989 píše:
Ty fakt svym kamaradum vypravis, ze prakticky denne diskutujes na emiminu?Predpokladam, ze otec jeste nejsi.
Me by ted uplne mimo tema zajimalo, co z toho chlap realne ma. Ale vazne, absolutne bez predsudku nebo zaste.
Nevypravim. Cteme si to spolecne
a co z toho ma zena? ![]()
@Komsomol píše:
Nevypravim. Cteme si to spolecnea co z toho ma zena?
Zkus si byt na matersky se ctyrma, pak pochopis ![]()
Nikdy mi jí partner neplatil. Než jsem začala pracovat, platila jsem si jí z brigád. Pak už z výplaty. Rodiče mi na ní nedávali nikdy, i když chápu, že máma ráda podpoří dcery zodpovědné chování, ale mě by to ani nenapadlo, že by mi měli naši přispět. Ani po partnerovi mě nenapadlo to chtít, protože dost věcí platíval on (oni - je to případ 3 vážných vztahů a vždy to tak fungovalo). Přeci jen 700Kč jsou snad tři plata ne? Takže tři cykly. To je 230 na měsíc, což je cena za balíček 10kusů kondomů Durex
takže zas tak drahá ta „antina“ není ![]()
@Mamca1989 píše:
Zkus si byt na matersky se ctyrma, pak pochopis
Tak sla jsi do toho dobrovolne ne? Tak mi to tady nepredhazuj jako nejake bremeno, co ti lezi na zadech ![]()