Platí antinu partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Janli
26.11.19 17:29

Pokud je antikoncepce pro ženu významný zásah do rozpočtu, tak nevidím jediný důvod, proč by na ni neměl partner přispívat. U studentky, která si ji platí z kapesného a musí kvůli tomu na brigádu, obzvlášť. Benefity z ní těží oba.

• Citovat
  • Upravit
19388
26.11.19 17:43

První přítel přispíval. Co je na tom? Byla to běžná praxe. Slušný kluk rád pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35777
26.11.19 17:47

Dokud jsem studovala, tak mi půlku přispíval. Jak jsem začala chodit do práce, tak už sem to neresila, ale to už sem byla s někým jiným.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
26.11.19 17:47

@listento
Tak leda že by spala i se šéfem. By pak mohlo něco ze zaměstnavatele něco kápnout. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.11.19 18:15

Kdyz si vydelavas, tak si ji stejne jako zbytek osobni potreby plat sama. :nevim: Chlap mi nikdy „neprispival“, prijde mi to asi stejne blbe, jako by za mnou prisel s tim, at mu dam pulku za krabicku kondomu. At proste misto toho zatahne neco jineho (kino, vylet, veceri).
A ty si zjisti, zda ti neco neprispeje pojistovna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16199
26.11.19 18:23

Já jsem znala jednu, která měla takový žaludek, že jí platili antikoncepci rovnou 3 chlapi najednou, takže měla od dvou slušné kapesné. Bylo to na VŠ, bydlela na koleji, měla víkendového přítele na Moravě, studentského přítele v Praze a ještě šéfa z baru, kde si přivydělávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
26.11.19 18:33
@Peggy54 píše:
Vzdy mi platila mama, od 17cti sama, jeden chlap se nabidl ale me to skoro az ponizilo, ted vetsinou zaplati mama protoze mam gyndare 170km a ona vyzvedne rovnou i v lekarne :roll: je mi to trapny ale neda si to vysvetlit… :zed: Jinak kdyz tam jedu na kontrolu tak beru ze spolecneho uctu, mame na zdravotni vydaje zvlast ;)

Proč tě to ponížilo? Jinak mé sestře platil přítel na střední polovinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
26.11.19 18:38

Platila jsem si vzdycky sama, jako nactileta jsem mela o danou castku vetsi kapesne. Nenapadlo by me chtit po chlapovi prispivat, ja se chci chranit, ja nechci byt tehotna, ja si proto platim prasky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2414
26.11.19 18:41

@Wani proste mi to prislo, ze si mysli ze na to nemam, :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
26.11.19 18:44

@Peggy54 i kdybys neměla, jako studentka, co jako?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
26.11.19 19:00
@Anonymní píše:
Ahoj maminky. Dneska jsem si jela pro další krabičku ha. Když jsem domů přijela tak jsem mluvila s mamkou a navrhla jestli by nemohl partner platit půlku. Zajímá mě váš názor jestli by měl i partner platit? Já si myslím že to není špatný nápad. Za ha dávám necelých 700,– což už něco je a přece jenom to je pro oba když se to tak vezme. Tak jaký je váš názor? Platí partneři vašich dcer taky? Ještě bych chtěla dodat že toto je poslední krabičku co mi platila mamka ( druhá krabička ) a příště si ji už budu platit sama z výplaty ale nevím jak to příteli říct. Jak jste to řekly vy? Mu rodiče dávají pár tisíc na měsíc tak to pro něho nebude problém ale přece jenom je to pro mě takové téma. Jsem naučená nemluvit s nikým o financích tak proto :D

Dokud jsem studovala, platila mi ji mamka, teď pracuji a vydělávám tak si ji platím já. Co se týká přítele, asi by neměl problém přispívat, ale zatím mi to nepřijde nutný, těch 650 na čtvrt roku mě snad nezrujnuje, ale třeba vlak by zlevnit mohli :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
26.11.19 19:08
7 @ProfZav píše:
Já to brala tak, že jsem chránila před pocetim sebe. Takže je platila sobě. Tvou optikou jsem se na to nedivala, prijde mi to úplně ujetý :-)

Me ne. Stejne jako je tvym zajmem. nestat se matkou, jeho zajmem je nestat se otcem :mrgreen: Zajmy obou jsou stejne. Uzit si bez nasledku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
26.11.19 19:15

Platili jsem vždycky napůl, jednou já, jednou on. Nevidím na tom nic divného. S nikým jiným jsem nespala a on nechtěl být otec stejně tak, jak já nechtěla být matka. Navíc je to podle mě i výhoda pro něho, nemusí řešit jinou ochranu. A navíc si myslím, že pro mladý pár vyjdou kondomy daleko dráž než prášky. Aspoň u nás by to tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
26.11.19 19:16
@cecetka píše:
Me ne. Stejne jako je tvym zajmem. nestat se matkou, jeho zajmem je nestat se otcem :mrgreen: Zajmy obou jsou stejne. Uzit si bez nasledku :lol:

HM, jenže víc „práce“ s tím miminkem má pak ta matka, že jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26860
26.11.19 19:21
@ProfZav píše:
HM, jenže víc „práce“ s tím miminkem má pak ta matka, že jo..

Ale zivit je musi otec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital