Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@stinga píše:
@Komsomol no taky existuje preejakulace, možná tobě tento způsob vyhovuje a umíš to, ale takových chlapů není moc, aby byli ochotni i schopni se kontrolovat a vytáhnout včas
I tzv preejakulaci poznas. Nebudes snad cekat, az ti zacne „skubat“ v peru a pak jej zacnes tahat. Podle me kazdy chlap, ktery ma v hlave mozek pozna, kdy se blizi ejakulace a ti kteri nemaji mozek, tak ne na zvazeni s nimi chodit a soulozit
@stinga píše:
no tak bude mít společného placení alimentů třeba 26 let
To prave nebude, kdyz to nebude jeho ![]()
Neni jednodussi a zdravejsi jej proste vytahnout a necpat zensky zbytecne hormonalni antikoncepci?
@Komsomol píše:
Jak vcas? Tak je to snad v jeho zajmu neplodit v tomhle veku decka. Nebo si snad myslis, ze chlap touzi po tom resit sracky s nechtenym tehotenstvim?
tak pro je tolik nechtěných těhotenství? proč teda každý chlap raději nevytáhne včas?
@Komsomol píše:
Jak vcas? Tak je to snad v jeho zajmu neplodit v tomhle veku decka. Nebo si snad myslis, ze chlap touzi po tom resit sracky s nechtenym tehotenstvim?
No vidíš, a většina chlapů nemá jen zájem neplodit děcka, ale má i zájem užít si sex se vším všudy bez omezení (a vytáhnout ho pokaždé, když v něm začne cukat, nemoct si dát druhé kolo bez pořádné sprchy, řešit „kam s tím“, nemoct třeba ženu uspokojit rukou ještě po, protože je ruka kontaminovaná atd. atd. je pro ty chlapy omezení).
Tobě vyhovuje se celý život kontrolovat, spoustě chlapů vyhovuje přispět ženě na antikoncepci a nemuset se kontrolovat vůbec. Já jako ženská bych si sex bez ochrany jen s příslibem „vytáhnu ho včas“ teda rozhodně neužila tak, jako když se kontrolovat nemusíme. ![]()
@stinga píše:
tak pro je tolik nechtěných těhotenství? proč teda každý chlap raději nevytáhne včas?
Nerekl bych, ze je nejak moc „nechtenych“ tehotenstvi. Je hodne neplanovanych ale tak kdyz chlap ejakuluje do partnerky a ta je s tim v poho bez antikoncepce, tak bych tomu nerikal nechtene tehotenstvi. I kdyz neco takoveho v ramci treba opilosti ci jake jine situace dojde, tak existuje reseni, kdyz se to resi hned. Jinak nechtenych tehotenstvi je hlavne ve veku nact, jak jsou lide jeste nevyzraly a nevi co a jak. Tam by se hodilo pouzivat kondom
@cecetka No, a to fakt mas pocit, ze vsichni zabezpeci rodinu? Zejmena ve veku kdy se resi, kdo bude platit ha.
Pokud žena brát hormonální antikoncepci nechce, až s partnerem řeší jiné možnosti. Zakladatelka hormální antikoncepci brát chce, jejímu partnerovi to evidentně taky vyhovuje a dotaz nezněl, jestli HA ano nebo ne, ale jestli by se partner měl na placení podílet. Odpověď tak logicky zní ANO, otázku ochrany by měli řešit oba spolu, a je normální, že se na financování té ochrany dohodnou, obzvlášť v případě malých příjmů (studenti).
@Freeandwild píše:
@Komsomol třeba to, že taky nechce děti? Pokud nechce přispět na antikoncepci, může souložit s kondomem, který si sám koupí, no problem
Tak ono je to to nejmoudřejší, co muze udelat, nad tim ma na rozdil od prasku kontrolu.
@Komsomol píše:
Tak snad by hlavne mela byt zena rada, ze nemusi brat hormonalni antikoncepci ne?nebo jsi s tim v pohode, ze te to kur..
Jaky ze se musi chlap kontrolovat, to neni zadny kontrolovani. Proste to na me jde, tak to bud uhlidam a pokracuji dal nebo kdyz uz chci ejakulovat, tak je vytahnu a udelam se ba partnerku, do ust, na zaclonu, kam je libo podle domluvy. Ale rozhodne mi prijde takove „cistejsi“ ejakulovat mimo vaginu, nez to pustit dovnitr. Jak z hlediska zeny, tak muze.Nedodelavam zasadne partnerku rukou po me ejakulaci (nebavilo by me to) Udelam ji driv nez se udelam ja nebo to nacasuju na priblizne stejnou chvili. Jednoduche jak facka. A druhe kolo si nemuzu snad dat po ejakulaci mimo zenskou vaginu? Nebo jak teda?![]()
Chvíli čtu a váhám, ale teď už se neudržím…čistější ejakulovat mimo vagínu
možná jedině, kdybys ejakulovat přímo na sebe…zkus to pak ze sebe umýt a řekneme si, jak čistě si budeš připadat, když to i po pár hodinách přes veškerou snahu budeš ze sebe sloupávat ![]()
Aniž bych zpochybňovala nežádoucí účinky hormonální antikoncepce na ženský organismus, stále existují muži, pro které je ejakulace do partnerky významnou součástí styku a pravým vyvrcholením ![]()
Ja myslim, ze v prve rade by kazda matka mela svy dceri hormonalni antikoncepci rozmluvit a ne resit kdo to zaplati
@lenajs píše:
Chvíli čtu a váhám, ale teď už se neudržím…čistější ejakulovat mimo vagínu![]()
![]()
možná jedině, kdybys ejakulovat přímo na sebe…zkus to pak ze sebe umýt a řekneme si, jak čistě si budeš připadat, když to i po pár hodinách přes veškerou snahu budeš ze sebe sloupávat
Aniž bych zpochybňovala nežádoucí účinky hormonální antikoncepce na ženský organismus, stále existují muži, pro které je ejakulace do partnerky významnou součástí styku a pravým vyvrcholením
Ty to nechavas na sobe zaschnout? Nebo nevim jak bys to mohla loupat. Myslis, ze jsem se nikdy nepotrisnil semenem? Budu ti muset rict, ze teda opravdu semeno jde normalne umyt ve sprse a nemusis na to brat aceton nebo nitro
rozhodne mit lepsi potrisneny telo nez mit *** od *** a *** oblepene zaroven a z zensky to vytejka dalsi pul hodinu jak med z ulu. Super, to je fakt cistejsi. ![]()
úprava adminem - použití vulgarismu
@Komsomol píše:
Proc by mel antikoncepci platit partner? On ti snad rika, ze ji musis brat?premyslim nad tim, co ma spolecneho partner s tvou antikoncepci
Tak on otec být nechce a chce si užít stejně tak já. Radši by byl kdybych měla tělísko to je pravda ale to co mi vyhovuje chce ať beru a chce ať se nějak chráním stejně tak já
Ja myslim, ze v prve rade by kazda matka mela svy dceri hormonalni antikoncepci rozmluvit a ne resit kdo to zaplati
Asi po prve v zivote s tebou souhlasim…kazda rozumna matka, ale jsou i matky blbky, ktere plati svym dceram niceni jejich zdravi. Kondomy bych dcere bez problemu zaplatila, hormonalni svintvo nikdy.
@Anonymní píše:
Tak on otec být nechce a chce si užít stejně tak já. Radši by byl kdybych měla tělísko to je pravda ale to co mi vyhovuje chce ať beru a chce ať se nějak chráním stejně tak já
Kdyz vytahne pyj pred ejakulaci, tak bych si vsadil na to, ze se otcem nestane a uzivat si muzete habadej. O zdravotnich neduhach antikoncepce mas doufam poneti
@My Melody píše:
Asi po prve v zivote s tebou souhlasim…kazda rozumna matka, ale jsou i matky blbky, ktere plati svym dceram niceni jejich zdravi. Kondomy bych dcere bez problemu zaplatila, hormonalni svintvo nikdy.
Antikoncepce je hrozny svinstvo a lidi to berou jako samorejmost. Jak by si vzali rano b-komplex a je vymalovano. Kondom je samozrejme taky reseni, ale pokud je to potom staly partner, tak nevidim duvod ten abych chlapec pred ejakulaci svuj ud vytahl ![]()