Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Komsomol píše:
Tak zrovna tvoje diskuze jsou taky docela vyzivne. Rikejte si tomu jak chcete, ale kdyz vidim nejakou kravinu, tak mi to neda se neozvat. Nekdy je to fakt sila co tady „radite“
Moje diskuze? Nevim, kdo z nas dvou ma status Ukecany baby na foru pro zeny ![]()
@Pidulka1991 píše:
Hele kdyby byla prerusovana souloz, tak spolehliva, provádějí všichni. Nejsou potřeba žádné antikoncepci přípravky. Prerusovana souloz chce dost disciplíny a jestli ses, tak naivní, že každý chlap je schopný ho vyndat včas, tedy před ejakulaci. To už se nemáme o čem bavit.
On ten procentualni rozdil velky neni. U muzskeho kondomu je to riziko pri spravnem uzivani teto metody okolo 2% u hormonalni antikoncepce okolo 1% u zenskeho kondomu okolo 5% a u prerusovane souloze okolo 4%. Ted si poloz otazku jestli ty 2 az 3% ti stoji za rizika hormonalni antikoncepce
@Mamca1989 píše:
Moje diskuze? Nevim, kdo z nas dvou ma status Ukecany baby na foru pro zeny
Myslim tim nektere tve prispevky ![]()
@Komsomol Mně stály. Ale dnes bych to asi nebrala
Ale už nikdy jsem nechtěla zažít tu hrůzu, když jsem čekala jestli jsem nechtěně těhotná nebo ne. Takže se od té doby chráním sama nebo ve spolupráci s mužem A žádné nechtěné těhotenství se nekonalo.
@Komsomol HA neberu, tudíž mne je to fuk
… Nevěřím tomu, že každý chlap je natolik disciplinovany a zodpovědný. Jestli jim oběma HA vyhovuje (snad si ona nenechala napsat 1. Ktera doktora napadla a prošla sérii testu, než ji ha předepsal), tak mi přijde fér, aby se podíleli oba.
@Komsomol píše:
On ten procentualni rozdil velky neni. U muzskeho kondomu je to riziko pri spravnem uzivani teto metody okolo 2% u hormonalni antikoncepce okolo 1% u zenskeho kondomu okolo 5% a u prerusovane souloze okolo 4%. Ted si poloz otazku jestli ty 2 az 3% ti stoji za rizika hormonalni antikoncepce
IKEM uvádí 4 - 40 %, to mi teda přijde dost velká rozptyl. ![]()
Zakladatelko, syn přispívá své slečně půlku a druhou půlku ona, oba z brigád. Jsou studenti na střední škole. Vzniklo to ale tak, že při konverzaci mezi synem a manželem na toto téma, mu manžel řekl ať kouká taky přidat, že každá sranda něco stojí. Slečna ani její maminka nechtěli, měly v plánu, že jí to budou platit rodiče. Nakonec maminka usoudila, že to není špatný nápad. Takže je to takhle. Nicméně až jednou bude chtít antikoncepci i dcerka, buď se domluví se svým chlapcem jako v případě syna nebo jí to budeme platit my. Určitě jí nebudu za klukem posílat ať si řekne o půlku. Pokud ho to napadne samotného, jen dobře a asi získá u nás jako u rodičů plusové body. Pokud ne, raději oželím pár stovek, než aby mi přišla domů zbouchnutá v 17ti letech.
@Komsomol píše:
Ty jsi holka sama vedecka studije. Nejprve studie na muskulaturu chlapa, potom to bylo o vyzive (uz ani nevim jak se ta kravina nazyvala), ale to byl docela radny ulet a ted zase otehotneni po zasunuti udu do vaginy bez ejakulace
To vis, me zajimaji fakta, na placani tu mame tebe ![]()
@Lenka_Hal píše:
To vis, me zajimaji fakta, na placani tu mame tebe
Zase ale je velmi malo muzu, kteri maji takovy prehled napric spolecenskymi tematy, at uz se jedna o reprodukci, plavani, nakup damske podprsenky, adopci ci parfemy ![]()
@Mamca1989 píše:
Zase ale je velmi malo muzu, kteri maji takovy prehled napric spolecenskymi tematy, at uz se jedna o reprodukci, plavani, nakup damske podprsenky, adopci ci parfemy
Vzdyt ja jsem za nej rada. Co bysme si bez nej pocaly, ze ![]()
@Pidulka1991 píše:
@Komsomol HA neberu, tudíž mne je to fuk… Nevěřím tomu, že každý chlap je natolik disciplinovany a zodpovědný. Jestli jim oběma HA vyhovuje (snad si ona nenechala napsat 1. Ktera doktora napadla a prošla sérii testu, než ji ha předepsal), tak mi přijde fér, aby se podíleli oba.
Ti co nejsou zodpovedny si snad netaham do postele. Mne se nejvic libi, jak dbate na zdrave stravovani, ruzne pohybove aktivity, bio potraviny, veganstvi a pak tam poslete hormonalni antikoncepci. To je dobro tohle ![]()
@Komsomol píše:Čtu moji první větu, když to zakončuje posledni
Ti co nejsou zodpovedny si snad netaham do postele. Mne se nejvic libi, jak dbate na zdrave stravovani, ruzne pohybove aktivity, bio potraviny, veganstvi a pak tam poslete hormonalni antikoncepci. To je dobro tohle
@Wani píše:
IKEM uvádí 4 - 40 %, to mi teda přijde dost velká rozptyl.
Rika ti neco rozdil mezi „spravnym uzivanim“ a „beznym uzivanim“? Proto tam asi bude ten rozptyl nemyslis? Z toho vychazi statisticke udaje. Doporucuji si nejprve zjistit podle ceho je statistika vytvorena a pote az studovat cisla
@Katchulina píše:
Zakladatelko, syn přispívá své slečně půlku a druhou půlku ona, oba z brigád. Jsou studenti na střední škole. Vzniklo to ale tak, že při konverzaci mezi synem a manželem na toto téma, mu manžel řekl ať kouká taky přidat, že každá sranda něco stojí. Slečna ani její maminka nechtěli, měly v plánu, že jí to budou platit rodiče. Nakonec maminka usoudila, že to není špatný nápad. Takže je to takhle. Nicméně až jednou bude chtít antikoncepci i dcerka, buď se domluví se svým chlapcem jako v případě syna nebo jí to budeme platit my. Určitě jí nebudu za klukem posílat ať si řekne o půlku. Pokud ho to napadne samotného, jen dobře a asi získá u nás jako u rodičů plusové body. Pokud ne, raději oželím pár stovek, než aby mi přišla domů zbouchnutá v 17ti letech.
Tak doufam, ze alespon vis rizika hormonalni antikoncepce az to pujdes dceri opatrit. Hlavne ji potom ale prosim nezakazujte chlast a cigara, to by jste si protirecili v rodinem kruhu ![]()
@Lenka_Hal píše:
To vis, me zajimaji fakta, na placani tu mame tebe
Jdi se prihlasit na spartan race radeji nebo sijak precti nejakou studii ( doporucuji nejakou o mlecne diete ci pitnem rezimu )