Platí antinu partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3724
29.11.19 08:32

A tedy k tomu tématu o vhodnosti horm.atk. Nic fajnovýho to pro tělo není, to potvrdí jakýkoliv doktor, kromě gynekologa, který jede na provizi od Pfizeru, Bayer, Gedeon Richter a jiných výrobců. Já jsem ji nakonec musela přestat brát, poté, co jsem měla něco jako cevní příhodu (bylo mi pod 30). Ženských s trombozou po HA znám několik. O její pohodlnosti a spolehlivosti, o tom žádná… Však taky v podstatě zastavuje v těle přirozené procesy. Chápu ale, že u holky „náct“ nebo mladé na VŠ apod. je to asi lepší (dočasně), než pak řešit interrupci, dítě, co vychovávvá dítě nebo babičky. Všechno má pro a proti. Mě vadí spíš, že ženský do sebe rvou hormony, aniž by tušily, co to je. O tom principu, jak to funguje nevědí nic. Pak je tady hromada dotazů úplně nesmyslných. Na druhou stranu, co se divím, jsou tu ženský, co se „snaží o mimíska“ a nemají základní znalost o rozmnožování… :mrgreen: takže se není čemu divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
29.11.19 09:43
@Komsomol píše:
Rika ti neco rozdil mezi „spravnym uzivanim“ a „beznym uzivanim“? Proto tam asi bude ten rozptyl nemyslis? Z toho vychazi statisticke udaje. Doporucuji si nejprve zjistit podle ceho je statistika vytvorena a pote az studovat cisla

Ano, říká. IKEM to ale v tabulce nemá ;) Dodej ty nějaký věrohodný zdroj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
29.11.19 10:20
@Komsomol píše:
Tak sla jsi do toho dobrovolne ne? Tak mi to tady nepredhazuj jako nejake bremeno, co ti lezi na zadech :lol:

To je jen tvoje spatna dedukce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
29.11.19 13:24
@Wani píše:
Ano, říká. IKEM to ale v tabulce nemá ;) Dodej ty nějaký věrohodný zdroj.

To ze nema ikem uvedeno z ceho tak vychazi, je na zamysleni o duveryhodnosti zdroje :nevim:

Uz jenom to cislo 40% ti musi pripadat jako debilovina prvniho stupne ne? Jako ze kazda druha prerusovana souloz skonci pocetim :zed: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
29.11.19 13:26
@Mamca1989 píše:
To je jen tvoje spatna dedukce 8)

Toho bremena ci dobrobolne? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.19 15:01
@Komsomol píše:
Uz to chapu. On by to tak klidne delal, ale tobe se ta antikoncepce hodi do kramu. Tak to jsi mela rict hned a odpustili bychom si tady tu diskuzi

Tak vy mě určitě znáte když toto pište že ano. Předtím než jsem ha začala brát začal s tím on jestli bych se nechtěla chránit takhle a já souhlasila tak si prosím nechce své kecy ;)

• Citovat
  • Upravit
10030
29.11.19 16:03
@Komsomol píše:
To ze nema ikem uvedeno z ceho tak vychazi, je na zamysleni o duveryhodnosti zdroje :nevim:Uz jenom to cislo 40% ti musi pripadat jako debilovina prvniho stupne ne?Jako ze kazda druha prerusovana souloz skonci pocetim :zed: :mrgreen: :mrgreen:

Ale takhle se přece Pearlův index vůbec nepočítá. :roll: Toto číslo uvádí, kolik žen ze 100 otěhotní za rok, při použití dané metody neplánovaně otěhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
1.12.19 12:48
@Wani píše:
Ale takhle se přece Pearlův index vůbec nepočítá. :roll: Toto číslo uvádí, kolik žen ze 100 otěhotní za rok, při použití dané metody neplánovaně otěhotní.

To je tezky, kdyz tomu nechcete vubec rozumet. Prijde ti normalni, ze pri prerusovane soulozi ze 100 ze za rok otehotni 40%? To jako bych rekl ze ze 100 ridicu, kteri pojedou pod vlivem bude bourat 70%. Dulezity je udaj kolik zen ze 100 otehotni pri spravnem postupu u dane metody. To je ten udaj co nas zajima. Ne u beznem uzivani metody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10030
1.12.19 15:53
@Komsomol píše:
To je tezky, kdyz tomu nechcete vubec rozumet. Prijde ti normalni, ze pri prerusovane soulozi ze 100 ze za rok otehotni 40%? To jako bych rekl ze ze 100 ridicu, kteri pojedou pod vlivem bude bourat 70%. Dulezity je udaj kolik zen ze 100 otehotni pri spravnem postupu u dane metody. To je ten udaj co nas zajima. Ne u beznem uzivani metody.

Jasně, ty to napíšeš blbě a já tomu nechci rozumět. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
2.12.19 15:35
@Wani píše:
Jasně, ty to napíšeš blbě a já tomu nechci rozumět. :roll:

Evidetne tomu nerozumis, kdyz lames dve veci dohromady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26580
2.12.19 16:27

@Wani Ze se na nej nevykasles. V kazdym vlakne placa nesmysly, pak nekoho pozurazi a tvari se jak king. :roll: skoda slov… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
2.12.19 16:52
@Lenka_Hal píše:
@Wani Ze se na nej nevykasles. V kazdym vlakne placa nesmysly, pak nekoho pozurazi a tvari se jak king. :roll: skoda slov… :D

Presne… Jiny nazor nez jeho se nepripousti… Ja jakmile ho vidim v nejake diskuzi, hned me opusti chut diskutovat. Ale ze by si mohl zopakovat gramatiku, ho nenapadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
5.3.20 21:50
@Anonymní píše:
Proto jsem si našla brigádu abych si ji mohla platit sama a žádat partnera je pro mě trošku takové trapné ale mamka si myslí že by měl i on přispívat

Proč trapné? Je to záležitost vás obou, přece. Jednou ji zaplatíš ty, jednou on. A neboj se naučit říct si partnerovi o finanční pomoc, ve vztahu je to dost důležité, jste partneři, né kamarádi. O tom, že Ty podstupuješ větší oběť, než peníze - huntuješ si zdraví, mluvit nebudu, to je už jiné téma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
5.3.20 22:20
@Komsomol píše:
Vy uz jste uplne zhypnotizovane a zmasirovane. Tak jezte hormony, vsak je to dobre pro organismus. Rozdil mezi preejakulatem a lubrikacni tekutinou znas?

To je marné se s nima bavit. Zaráží mě, kolik žen nemá ani ponětí, co se kdy děje s jejich tělem, kdy mají ovulaci, že existují ovulační testy, měření bazální teploty, že žena je plodná pouze zhruba 5 dnů v měsíci, jinak netřeba,,ho" vytahovat.. HA je pouze pohodlnost, lenost se dovzdělat, informovat. Pak se diví, že jejich 25ti leté dcery stojí fronty na CARu. Nejjednodušší řešení bývají ta nejhloupější. Ach jo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí