Platí antinu partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
28.11.19 12:33
@Komsomol píše:
Kdyz vytahne pyj pred ejakulaci, tak bych si vsadil na to, ze se otcem nestane a uzivat si muzete habadej. O zdravotnich neduhach antikoncepce mas doufam poneti

Oba na toto nevěříme a jako středoškolský pár vážně dítě riskovat nechceme. A zobat postinor kdyby náhodou se stala nehoda? To vážně ne. Nikdo z rodiny neměl s ha problém a to všechny ženy u nás co berou i kouří a žádný problém takže asi tak. Kdyby ano nenechala by mě mamka ji brát

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.19 12:36
@zrcadlo píše:
Pokud žena brát hormonální antikoncepci nechce, až s partnerem řeší jiné možnosti. Zakladatelka hormální antikoncepci brát chce, jejímu partnerovi to evidentně taky vyhovuje a dotaz nezněl, jestli HA ano nebo ne, ale jestli by se partner měl na placení podílet. Odpověď tak logicky zní ANO, otázku ochrany by měli řešit oba spolu, a je normální, že se na financování té ochrany dohodnou, obzvlášť v případě malých příjmů (studenti).

Děkuji konečně za nějakou normální rozumnou odpověď :lol:

• Citovat
  • Upravit
641
28.11.19 12:40

Hezký den. Prášky jsem si vždycky platila já, ale nevidím nic špatného na tom, kdyby partner chtěl přispět. Každopádně bych jej do toho nenutila. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.11.19 12:49
@Anonymní píše:
Oba na toto nevěříme a jako středoškolský pár vážně dítě riskovat nechceme. A zobat postinor kdyby náhodou se stala nehoda? To vážně ne. Nikdo z rodiny neměl s ha problém a to všechny ženy u nás co berou i kouří a žádný problém takže asi tak. Kdyby ano nenechala by mě mamka ji brát
:lol: :lol: kam jsi dala rozum. Tvoje mama taky. Vy budete rozumna familie

Miluju slovo nehoda v sexu. Jak se muze stat nehoda jako? Jako ze mi najednou vyleti s sulina semeno jen tak nahodou? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.11.19 12:51
@Anonymní píše:
Oba na toto nevěříme a jako středoškolský pár vážně dítě riskovat nechceme. A zobat postinor kdyby náhodou se stala nehoda? To vážně ne. Nikdo z rodiny neměl s ha problém a to všechny ženy u nás co berou i kouří a žádný problém takže asi tak. Kdyby ano nenechala by mě mamka ji brát

Uz to chapu. On by to tak klidne delal, ale tobe se ta antikoncepce hodi do kramu. Tak to jsi mela rict hned a odpustili bychom si tady tu diskuzi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.11.19 12:52
@Anonymní píše:
Děkuji konečně za nějakou normální rozumnou odpověď :lol:

Doufam ze ti typek rekne, ze to platit nebude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
70
28.11.19 12:53

Za mych skolnich let to byla bezna praxe, ze partner prispival na hormonalni antikoncepci. Ja ji teda nikomu nemuzu doporucit, ALE taky si rozhodne nemyslim, ze prerusovana souloz je spolehliva antikoncepce! Z jedny takovy dobre mineny mam dvojcata :-D (mimochodem 6.den cyklu, spatny spermiogram a u prvniho ditete lecba v CARu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
28.11.19 12:58

Doporučit přerušovanou soulož u středoškolského páru mi přijde dost ujeté. Zakladatelka se neptala, jakou mají používat ochranu proti početí. Oba dva s HA souhlasí, takže mi přijde logické, aby ji platili napůl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1238
28.11.19 13:05

@Komsomol Já nechci sýčkovat, ale jestli říkáš “mimčo nikde”, chci se zeptat: máš děti?
Pokud ne, možná by nebylo od věci dojít si na spermiogram. Úspěšnost přerušované soulože jako antikončepční metody je cca 80%, u mužů, kteří se dokonale ovládají, prý kolem 90%. Pokud to praktikuješ cely život (mnoho stovek styků s různými partnerkami) a nic… pak to možná není v tvé šikovnosti, ale v tvé neplodnosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.11.19 13:09
@Wani píše:
Doporučit přerušovanou soulož u středoškolského páru mi přijde dost ujeté. Zakladatelka se neptala, jakou mají používat ochranu proti početí. Oba dva s HA souhlasí, takže mi přijde logické, aby ji platili napůl.

Co je na tom logickeho? Uz jsem se tady ptal, kdyz bude borec chodit posilovat, tak mu budes prispivat pulku na „testak“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
28.11.19 13:12
@Komsomol píše:
Co je na tom logickeho? Uz jsem se tady ptal, kdyz bude borec chodit posilovat, tak mu budes prispivat pulku na „testak“?

Přirovnání s posilovnou nechápu, jako že když chodí do posilovny, tak sníží riziko otěhotnění? :think: Je to ochrana, na které se společně dohodli, my s mužem taky platili kondomy na půl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.11.19 13:14
@Andante píše:
@Komsomol Já nechci sýčkovat, ale jestli říkáš “mimčo nikde”, chci se zeptat: máš děti?
Pokud ne, možná by nebylo od věci dojít si na spermiogram. Úspěšnost přerušované soulože jako antikončepční metody je cca 80%, u mužů, kteří se dokonale ovládají, prý kolem 90%. Pokud to praktikuješ cely život (mnoho stovek styků s různými partnerkami) a nic… pak to možná není v tvé šikovnosti, ale v tvé neplodnosti…

Tak to vememe z jineho konce. Chtel bych technicky vedet, jak muze dojit k poceti, kdyz budu soulozit a pred ejakulaci vytahnu pyj a partnerka me bud oralne dokonci nebo se dokoncim sam? Spermie nepochoduji nejak „na volno“ mocovou trubici aby se tam prubezne uvolnovaly. Ne nepatral jsem po tom jestli jsem plodny nebo ne, nejak me tahle otazka netrapi. Bud jsem plodny nebo ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
28.11.19 13:16
@Wani píše:
Přirovnání s posilovnou nechápu, jako že když chodí do posilovny, tak sníží riziko otěhotnění? :think: Je to ochrana, na které se společně dohodli, my s mužem taky platili kondomy na půl.

Tak jsou to hormony jako hormony, tak jestli prispejes jako partnerka taky pullu, kdyz ti to chlap navrhne. Do dusledku on zadne riziko snizovat nepotrebuje. Tehotny nebude. Ten kdo chce snizizit riziko poceti je zena :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
28.11.19 13:16
@Andante píše:

Hlavne si rikam, jak to mladej kluk vlastne pozna, ze je na to sikovnej. Vyzkousi to a…ooops, nepovedlo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
28.11.19 13:19
@Komsomol píše:
Tak jsou to hormony jako hormony, tak jestli prispejes jako partnerka taky pullu, kdyz ti to chlap navrhne. Do dusledku on zadne riziko snizovat nepotrebuje. Tehotny nebude. Ten kdo chce snizizit riziko poceti je zena :nevim:

My jsme se mužem domluvili na jiný typ ochrany, předpokládám, že partner zakladatelky ji nedonutil tu HA brát, prostě se tak dohodli. Nevím, co na tom nechápeš. :nevim: A tvé smyšlení nechápu, on sice těhotný nebude, ale otcem bude. Má k tomu případnému dítěti stejnou zodpovědnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí