Platí antinu partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3781
27.11.19 08:40
@Freeandwild píše:
@Komsomol třeba to, že taky nechce děti? Pokud nechce přispět na antikoncepci, může souložit s kondomem, který si sám koupí, no problem ;)

Existuje taky moznost vytahnout pyj pred ejakulaci. Nevidim jediny duvod cpat se hormonalni antikoncepci a kdyz se nekdo chce cpat dobrovolne hormonalni antikoncepci, tak at si ji financuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
27.11.19 08:43
@Komsomol píše:
Existuje taky moznost vytahnout pyj pred ejakulaci. Nevidim jediny duvod cpat se hormonalni antikoncepci a kdyz se nekdo chce cpat dobrovolne hormonalni antikoncepci, tak at si ji financuje

Pevně doufám, že jestli někdy moje dcera narazí na kluka, který jí řekne „hormonální antikoncepcí se necpi, kondomy používat nebudeme, já ho včas vytáhnu, neboj“, tak půjde hodně rychle o dům dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76658
27.11.19 08:44
@Komsomol píše:
Proc by mel antikoncepci platit partner? On ti snad rika, ze ji musis brat? :think: premyslim nad tim, co ma spolecneho partner s tvou antikoncepci
:roll: ty by ses měl vážně zamyslet nad svou inteligencí :nevim:
vyhráváš Zlatý Bludišťák za nesmysl roku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
27.11.19 08:55
@g.sandova píše:
Tvoje moudra mají čím dál větší grafy, to se musí nechat. Zkus popřemýšlet, na něco třeba příjdeš!

Na nic jsem neprisel ohledne hormonalni antikoncepce, budes mi muset napovedet neco z tve sbirky mouder

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
27.11.19 08:58
@zrcadlo píše:
Pevně doufám, že jestli někdy moje dcera narazí na kluka, který jí řekne „hormonální antikoncepcí se necpi, kondomy používat nebudeme, já ho včas vytáhnu, neboj“, tak půjde hodně rychle o dům dál.

Proc? Praktikuji cely zivot a svet div se mimi nikde. Nebo proc se ji antikoncepce, aby snad dotycna neotehotnela. Kdyz ho chlap vytahne, tak otehotnet nemuze nebo se nove da otehotnet i z vlozeni pyje do vaginy bez ejakulace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
27.11.19 08:59
@stinga píše: :roll: ty by ses měl vážně zamyslet nad svou inteligencí :nevim:
vyhráváš Zlatý Bludišťák za nesmysl roku

Co te tak pobourilo, jestli muzu byt tak smely? Ze by mel nekdo financovat preparat nekoho jineho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76658
27.11.19 09:28

@Komsomol ale oni sexují společně a případné dítě bude taky společné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
27.11.19 09:34
@stinga píše:

Není náhodou ta antina spíše proto, aby nebylo dítě s někým jiným než oficiálním partnerem? ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
@stinga píše:

Psal jsem to vyse. Cetla jsi to? Existuje moznost vytahnout pyj pred ejakulaci. Tudiz nevidim duvod pozivat hormonalni antikoncepci. Jestli ji zena brat chce, tak muze, ale nevidim jediny duvod ji na to prispivat. Kdyz budu chodit cvicit budes mi taky prispivat na testak pulku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
@stinga píše:

Jojo pak by ji hnal na prášek „po“ nebo na potrat to totiž není zásah do těla… Nebo řekne, že to je její problém a měla se chranit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13974
27.11.19 09:35
@Komsomol píše:
Psal jsem to vyse. Cetla jsi to? Existuje moznost vytahnout pyj pred ejakulaci. Tudiz nevidim duvod pozivat hormonalni antikoncepci. Jestli ji zena brat chce, tak muze, ale nevidim jediny duvod ji na to prispivat. Kdyz budu chodit cvicit budes mi taky prispivat na testak pulku?

Hmmm, takže ona bude spoléhat na to, že ho vždycky vytáhne včas… Co když ho nevytahne včas, co potom??? Bude to jen její problém, protože se měla chránit??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
27.11.19 09:35
@samá práce píše:
Není náhodou ta antina spíše proto, aby nebylo dítě s někým jiným než oficiálním partnerem? ;) :)

Vidis, to me nenapadlo :lol: kazdopadne to je porad naklad na penezenku zeny. Partner s tim nema nic spolecneho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76658
27.11.19 09:37

@Komsomol no taky existuje preejakulace, možná tobě tento způsob vyhovuje a umíš to, ale takových chlapů není moc, aby byli ochotni i schopni se kontrolovat a vytáhnout včas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76658
27.11.19 09:38
@Komsomol píše:
Vidis, to me nenapadlo :lol: kazdopadne to je porad naklad na penezenku zeny. Partner s tim nema nic spolecneho

no tak bude mít společného placení alimentů třeba 26 let

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
27.11.19 09:55
@Pidulka1991 píše:
Hmmm, takže ona bude spoléhat na to, že ho vždycky vytáhne včas… Co když ho nevytahne včas, co potom??? Bude to jen její problém, protože se měla chránit??

Jak vcas? Tak je to snad v jeho zajmu neplodit v tomhle veku decka. Nebo si snad myslis, ze chlap touzi po tom resit sracky s nechtenym tehotenstvim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí