Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mimochodem tehdy jsem řekla partnerovi, že jestli si chce se mnou užívat, tak se musí taky finančně zapojit. Neměl s tím problém ![]()
@cecetka píše:
Super. Takze kondomy jsi JEMU platila, ale ha on TOBE neplatil. To je spravedlive
Já to brala tak, že jsem chránila před pocetim sebe. Takže je platila sobě. Tvou optikou jsem se na to nedivala, prijde mi to úplně ujetý ![]()
@cecetka píše:
Super. Takze kondomy jsi JEMU platila, ale ha on TOBE neplatil. To je spravedlive
Tak kondomy použili spolu. Ale s HA může ona spát a celým fotbalovým mužstvem aniž by partner z toho něco měl. Tudíž je to spravedlivé.
![]()
Když jsem jí brala tak jsem se střídali. Jednou já a jednou on. Rodiče mi jí nikdy neplatili ![]()
@samá práce píše:
Tak kondomy použili spolu. Ale s HA může ona spát a celým fotbalovým mužstvem aniž by partner z toho něco měl. Tudíž je to spravedlivé.![]()
Správně, kondomy, které používal s jinou slečnou, jsem mu neplatila ![]()
Já si ji platila sama, když sem ji brala. Chlap zas vždycky kupoval kondomy, platil třeba kino, večeři, tak by mi bylo trapné chtít aby ještě platil prášky ![]()
My se střídali
jednou on, jednou já.. Teď už jedeme na kondomech a taky se střídáme, teď je na řadě s koupí on, já posledně brala maxi balení snad na půl roku
ale my už jsme „starý“
…
V -nácti jsem si ji platila sama z brigády
nevadilo mi to.
Priznam se, ze jsem si ji vzdy platila sama. Asi by partner i mohl prispivat. Jsou ale asi veci, ktere mam rada plne pod kontrolou. Platim sama, sama si rozhodnu, kterou znacku brat atd…
U nás když jsem studovala, platili jsme na střídačku s partnerem, potom jsem to přestala řešit..
@lucenka píše:
Když jsem brala antikoncepci, tak jsem ji platila s chlapem napůl (v době studentských let). Bylo by mi blbý, říkat si mamce o peníze.Příspěvek upraven 26.11.19 v 16:20
Proto jsem si našla brigádu abych si ji mohla platit sama a žádat partnera je pro mě trošku takové trapné ale mamka si myslí že by měl i on přispívat
@Petra Z píše:
A ty už máš výplatu jo?
Ano, z brigády kde jsem zapsana jako zamestnanec
@luckaa85 píše:
Vzdycky jsme ji platila napůl s tím dotyčným. je to přece i v jeho zájmu tak co
A jak jsi mu to řekla jestli by nedával půlku? Právě je u mě a navím jak to říct
@lucenka píše:
Když jsem brala antikoncepci, tak jsem ji platila s chlapem napůl (v době studentských let). Bylo by mi blbý, říkat si mamce o peníze.Příspěvek upraven 26.11.19 v 16:20
A jak jsi mu řekla jestli by dával půlku?
Vzdy mi platila mama, od 17cti sama, jeden chlap se nabidl ale me to skoro az ponizilo, ted vetsinou zaplati mama protoze mam gyndare 170km a ona vyzvedne rovnou i v lekarne
je mi to trapny ale neda si to vysvetlit…
Jinak kdyz tam jedu na kontrolu tak beru ze spolecneho uctu, mame na zdravotni vydaje zvlast ![]()
Jestli by neměl přispět i zaměstnavatel, dost možná je to i v jeho zájmu (aby nemusel příští rok hledat náhradu, při téhle nízké nezaměstnanosti).
Jsou země, kde to tak funguje, resp. to jde ze zaměstnaneckého zdravotního připojištění.