Platí antinu partner?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1064
26.11.19 16:48

Mimochodem tehdy jsem řekla partnerovi, že jestli si chce se mnou užívat, tak se musí taky finančně zapojit. Neměl s tím problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
26.11.19 16:50
@cecetka píše:
Super. Takze kondomy jsi JEMU platila, ale ha on TOBE neplatil. To je spravedlive :mrgreen:

Já to brala tak, že jsem chránila před pocetim sebe. Takže je platila sobě. Tvou optikou jsem se na to nedivala, prijde mi to úplně ujetý :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
26.11.19 16:53
@cecetka píše:
Super. Takze kondomy jsi JEMU platila, ale ha on TOBE neplatil. To je spravedlive :mrgreen:

Tak kondomy použili spolu. Ale s HA může ona spát a celým fotbalovým mužstvem aniž by partner z toho něco měl. Tudíž je to spravedlivé. ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9794
26.11.19 16:55

Když jsem jí brala tak jsem se střídali. Jednou já a jednou on. Rodiče mi jí nikdy neplatili ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
@samá práce píše:
Tak kondomy použili spolu. Ale s HA může ona spát a celým fotbalovým mužstvem aniž by partner z toho něco měl. Tudíž je to spravedlivé. ;) :)

Správně, kondomy, které používal s jinou slečnou, jsem mu neplatila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131

Já si ji platila sama, když sem ji brala. Chlap zas vždycky kupoval kondomy, platil třeba kino, večeři, tak by mi bylo trapné chtít aby ještě platil prášky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5810
26.11.19 16:56

My se střídali :nevim: jednou on, jednou já.. Teď už jedeme na kondomech a taky se střídáme, teď je na řadě s koupí on, já posledně brala maxi balení snad na půl roku :lol: ale my už jsme „starý“ :oops: :mrgreen:

V -nácti jsem si ji platila sama z brigády ;) nevadilo mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26569
26.11.19 16:59

Priznam se, ze jsem si ji vzdy platila sama. Asi by partner i mohl prispivat. Jsou ale asi veci, ktere mam rada plne pod kontrolou. Platim sama, sama si rozhodnu, kterou znacku brat atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2095
26.11.19 17:12

U nás když jsem studovala, platili jsme na střídačku s partnerem, potom jsem to přestala řešit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.19 17:14
@lucenka píše:
Když jsem brala antikoncepci, tak jsem ji platila s chlapem napůl (v době studentských let). Bylo by mi blbý, říkat si mamce o peníze.Příspěvek upraven 26.11.19 v 16:20

Proto jsem si našla brigádu abych si ji mohla platit sama a žádat partnera je pro mě trošku takové trapné ale mamka si myslí že by měl i on přispívat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.19 17:17
@Petra Z píše:
A ty už máš výplatu jo?

Ano, z brigády kde jsem zapsana jako zamestnanec

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.19 17:18
@luckaa85 píše:
Vzdycky jsme ji platila napůl s tím dotyčným. je to přece i v jeho zájmu tak co :roll:

A jak jsi mu to řekla jestli by nedával půlku? Právě je u mě a navím jak to říct

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.19 17:19
@lucenka píše:
Když jsem brala antikoncepci, tak jsem ji platila s chlapem napůl (v době studentských let). Bylo by mi blbý, říkat si mamce o peníze.Příspěvek upraven 26.11.19 v 16:20

A jak jsi mu řekla jestli by dával půlku?

• Citovat
  • Upravit
2414
26.11.19 17:21

Vzdy mi platila mama, od 17cti sama, jeden chlap se nabidl ale me to skoro az ponizilo, ted vetsinou zaplati mama protoze mam gyndare 170km a ona vyzvedne rovnou i v lekarne :roll: je mi to trapny ale neda si to vysvetlit… :zed: Jinak kdyz tam jedu na kontrolu tak beru ze spolecneho uctu, mame na zdravotni vydaje zvlast ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
26.11.19 17:27

Jestli by neměl přispět i zaměstnavatel, dost možná je to i v jeho zájmu (aby nemusel příští rok hledat náhradu, při téhle nízké nezaměstnanosti). :think: :lol: Jsou země, kde to tak funguje, resp. to jde ze zaměstnaneckého zdravotního připojištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí