Plenky po porodu v neoriginálním balení

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53518
30.9.18 20:37
@Danca1995 píše:
@rozand nene :D to bych byla fakt uz prdla na hlavu :D mam jen zavakuovany obleceni co dam male v porodnici jinak nee :D mam to normalne ve skrini :srdce: :mrgreen:@Cuddy dekuji za info :) ja chci rodit ve Valašsském Meziříčí atam nevim jestly davaji plenky ci ne …

A ještě prsa zavakuovat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.9.18 20:39

@Russet toz zas az tak ne :D to je uz moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.9.18 20:40

@Danca1995 No ale PROČ to vakuuješ? Čeho se tím má jako dosáhnout? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.9.18 20:42
@Danca1995 píše:
@Russet toz zas az tak ne :D to je uz moc :D

Nechápu, proč oblečení vakuuješ. To dítě tam bude cca 4 dny ležet na nezavakuované postýlce a budou tam nevakuované sestry, vzduch běžný a spousta návštěv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61154
30.9.18 20:48
@Danca1995 píše:
jo mas pravdu @Mala.ještěrka a davaji to všechny porodnice svoje plenky? :)
:lol: ne, ja dostala asi jednu nebo dve :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
30.9.18 20:50

@Danca1995
https://nemocnicevalmez.agel.cz/…rodnice.html

Vypadá to, že plenky musíš mít vlastní. Dá se koupit i mini balení ale souhlasím s ostatními taky jsem je měla volně v tašce a nic se nestalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.9.18 22:49

Holky chapu ze si asik myslite ze jsem padla na hlavu ale nejsem :D :zed: my totiz mame doma 3 kocky jsou napul venkovni i domaci.. no tak musim.mit prece v necem zabalene obleceni do porodnice pro malou nechci aby mito poskakali nebo neco horsiho… a to obleceni do porodnice nemuzu mit ve skrini aby se vtom zase vyznal muj takze jeto nekde jinde dane …jeto slozite..:D Jinak ostatni normal veci mam ulozene ve skrini jako normalni clovek :P :D jen vam to chci vysvetlit at si nemyslite ze jsem.nejaka extra cistotna nebo tak nejak :D :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
30.9.18 23:15

@Danca1995 A taška do porodnice nemá zip… Ne nic, nedává to smysl. V porodnici kočky nemají, tak nevím, proč jsi řešila, jestli nevadí, že plenky nebudou v originálním balení. Nikoho v porodnici nezajímá, v čem a jaké si dovezeš pleny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61154
1.10.18 08:58
@Danca1995 píše:
Holky chapu ze si asik myslite ze jsem padla na hlavu ale nejsem :D :zed: my totiz mame doma 3 kocky jsou napul venkovni i domaci.. no tak musim.mit prece v necem zabalene obleceni do porodnice pro malou nechci aby mito poskakali nebo neco horsiho… a to obleceni do porodnice nemuzu mit ve skrini aby se vtom zase vyznal muj takze jeto nekde jinde dane …jeto slozite..:D Jinak ostatni normal veci mam ulozene ve skrini jako normalni clovek :P :D jen vam to chci vysvetlit at si nemyslite ze jsem.nejaka extra cistotna nebo tak nejak :D :mavam:
:mrgreen: tak ja mela veci pripraveny v tasce a tam by mi kocka nevlezla.. A myslim, ze ti kocka bude lizt po podlozce kam pak pokladas miminko a podobne :lol: nebo to budes furt zakryvat igelitem? :mrgreen: jinak u prvniho jsem mela obleceni do porodnice v cem pojede domu pripraveny doma a pritel mi to pak privez, v obyc igelitce :mrgreen: u druhyho jsem mela vsechno v tasce, nejak mi to nevyhovovalo, ze to musel dovezt :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.18 10:14

@a12 já mu to musela nachytat do vajíčka a vajíčko na chodbu jinak by to zapomněl všechno :lol: ale teda my máme psa a jsou spolu od začátku, jasně do skříně ani do postýlky mu nikdy nelezl pes, ale spí vedle sebe na gauči, hned jsme ho nechali aby mladýho očuchal a od tý doby jsou největší kámoši :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61154
1.10.18 10:36
@Kristyna.Vechtova píše:
@a12 já mu to musela nachytat do vajíčka a vajíčko na chodbu jinak by to zapomněl všechno :lol: ale teda my máme psa a jsou spolu od začátku, jasně do skříně ani do postýlky mu nikdy nelezl pes, ale spí vedle sebe na gauči, hned jsme ho nechali aby mladýho očuchal a od tý doby jsou největší kámoši :)

no ja prave taky do sedacky.. a u prvniho me to pak stvalo,ze musim cekat nez to priveze abych ho oblikla.. tak u druhyho uz jsem to mela v tasce do porodnice..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.10.18 10:58

@a12 noo já myslím, že u druhého to budu muset nachystat už do auta :lol: když bude manžel 3 dny sám doma se starším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61154
1.10.18 11:11
@Kristyna.Vechtova píše:
@a12 noo já myslím, že u druhého to budu muset nachystat už do auta :lol: když bude manžel 3 dny sám doma se starším :lol:
:pankac: to taky no, byl asi rad, ze vzal dite a sedacku :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky