Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Danca1995 píše:
@rozand neneto bych byla fakt uz prdla na hlavu
mam jen zavakuovany obleceni co dam male v porodnici jinak nee
mam to normalne ve skrini
![]()
@Cuddy dekuji za info
ja chci rodit ve Valašsském Meziříčí atam nevim jestly davaji plenky ci ne …
A ještě prsa zavakuovat ![]()
@Danca1995 No ale PROČ to vakuuješ? Čeho se tím má jako dosáhnout? ![]()
@Danca1995 píše:
@Russet toz zas az tak neto je uz moc
Nechápu, proč oblečení vakuuješ. To dítě tam bude cca 4 dny ležet na nezavakuované postýlce a budou tam nevakuované sestry, vzduch běžný a spousta návštěv.
@Danca1995 píše:
jo mas pravdu @Mala.ještěrka a davaji to všechny porodnice svoje plenky?
@Danca1995
https://nemocnicevalmez.agel.cz/…rodnice.html
Vypadá to, že plenky musíš mít vlastní. Dá se koupit i mini balení ale souhlasím s ostatními taky jsem je měla volně v tašce a nic se nestalo ![]()
Holky chapu ze si asik myslite ze jsem padla na hlavu ale nejsem
my totiz mame doma 3 kocky jsou napul venkovni i domaci.. no tak musim.mit prece v necem zabalene obleceni do porodnice pro malou nechci aby mito poskakali nebo neco horsiho… a to obleceni do porodnice nemuzu mit ve skrini aby se vtom zase vyznal muj takze jeto nekde jinde dane …jeto slozite..:D Jinak ostatni normal veci mam ulozene ve skrini jako normalni clovek
jen vam to chci vysvetlit at si nemyslite ze jsem.nejaka extra cistotna nebo tak nejak
![]()
@Danca1995 A taška do porodnice nemá zip… Ne nic, nedává to smysl. V porodnici kočky nemají, tak nevím, proč jsi řešila, jestli nevadí, že plenky nebudou v originálním balení. Nikoho v porodnici nezajímá, v čem a jaké si dovezeš pleny.
@Danca1995 píše:
Holky chapu ze si asik myslite ze jsem padla na hlavu ale nejsem![]()
my totiz mame doma 3 kocky jsou napul venkovni i domaci.. no tak musim.mit prece v necem zabalene obleceni do porodnice pro malou nechci aby mito poskakali nebo neco horsiho… a to obleceni do porodnice nemuzu mit ve skrini aby se vtom zase vyznal muj takze jeto nekde jinde dane …jeto slozite..:D Jinak ostatni normal veci mam ulozene ve skrini jako normalni clovek
![]()
jen vam to chci vysvetlit at si nemyslite ze jsem.nejaka extra cistotna nebo tak nejak
![]()
@a12 já mu to musela nachytat do vajíčka a vajíčko na chodbu jinak by to zapomněl všechno
ale teda my máme psa a jsou spolu od začátku, jasně do skříně ani do postýlky mu nikdy nelezl pes, ale spí vedle sebe na gauči, hned jsme ho nechali aby mladýho očuchal a od tý doby jsou největší kámoši ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
@a12 já mu to musela nachytat do vajíčka a vajíčko na chodbu jinak by to zapomněl všechnoale teda my máme psa a jsou spolu od začátku, jasně do skříně ani do postýlky mu nikdy nelezl pes, ale spí vedle sebe na gauči, hned jsme ho nechali aby mladýho očuchal a od tý doby jsou největší kámoši
no ja prave taky do sedacky.. a u prvniho me to pak stvalo,ze musim cekat nez to priveze abych ho oblikla.. tak u druhyho uz jsem to mela v tasce do porodnice..
@a12 noo já myslím, že u druhého to budu muset nachystat už do auta
když bude manžel 3 dny sám doma se starším ![]()
@Kristyna.Vechtova píše:
@a12 noo já myslím, že u druhého to budu muset nachystat už do autakdyž bude manžel 3 dny sám doma se starším