Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No, ja mela v kufru asi 10 plenek, zbytek privezl muz pozdeji. A ven mam plenky normalne v prebalovaci tasce v nicem nezavakuovane, jako neni treba vse tak prehanet. Vubec me to nenapadlo resit.
A komu by to mělo vadit? Myslíš že Ti budou sestry kontrolovat obsah kufru? ![]()
Proč by to vadilo? Já když sme jeli s dítětem ven měla sem hozenou plenku jen tak v přebalovací tašce
neřeš zas až tak tu hygienu, oblečení atd taky nevezeš snad zavakuovaný ne?, ![]()
no práveze obleceni pro malou mam take zavakuovany
ale az pritel mito doveze tak to ztoho sundam
asik to prehanim ze
![]()
Nikdo nebude zkoumat v čem máš plenky. Ale mě teda skoro stačily ty, co jsem dostala v porodnici. Naše vlastní jsem používala snad až poslední den před propuštěním. Jestli jsi z toho nervní, tak si je nech přivézt z domova až budou potřeba.
jo mas pravdu @Mala.ještěrka a davaji to všechny porodnice svoje plenky? ![]()
@Danca1995 napr. v Podoli nedavaji nic. Nebo mne jich sestricka par dala, kdyz mne prisla zaskolovat, jak prebalit, ale byla to jeji vule.
@Danca1995 píše:
jo mas pravdu @Mala.ještěrka a davaji to všechny porodnice svoje plenky?
Nám ne. Jen porodní vložky.
@rozand nene
to bych byla fakt uz prdla na hlavu
mam jen zavakuovany obleceni co dam male v porodnici jinak nee
mam to normalne ve skrini
![]()
@Cuddy dekuji za info
ja chci rodit ve Valašsském Meziříčí atam nevim jestly davaji plenky ci ne …
@Cuddy píše:
@Danca1995 napr. v Podoli nedavaji nic. Nebo mne jich sestricka par dala, kdyz mne prisla zaskolovat, jak prebalit, ale byla to jeji vule.
my meli ditko na sesterne prvnich par dnu, nebylo mi po cisari moc dobre. Takze mala dostala nejake erarni plenecky. Jestli mame vlastni plenky se nas ptali az treti den. Rikam, ze ano a vytahla jsem ten balik. Sestre zasvitili oci a radostne mi ho vytrhla z ruky. Nechapu, proc se na to nezeptali driv. Ja byla tak mimo, ze jsem to neresila a kdyz se nikdo o to nezajimal, tak ja taky ne.
@Danca1995 píše:
@rozand neneto bych byla fakt uz prdla na hlavu
mam jen zavakuovany obleceni co dam male v porodnici jinak nee
mam to normalne ve skrini
![]()
@Cuddy dekuji za info
ja chci rodit ve Valašsském Meziříčí atam nevim jestly davaji plenky ci ne …
A ještě prsa zavakuovat ![]()