Pletení - samouk
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dírky mezi palcem a okolím mám taky, ale všechny pěkně stejné a líbí se mi to… vypadá to tak trošku krajkově ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky.. chci se zeptat, neleží někomu doma zbytečně pletací jehlice zbytky vlny apod? Chtěla bych to zkusit a nechce se mi za to utrácet peníze, když ještě nevím jestli mi to vůbec půjde… děkuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak hlásím, že už pletu malýmu šálu
Žádný velký umění, Mánes ani Jirásek
, zatím jen hladce, dvě barvy, ale je to začátek a vypadá to docela k světu. Ale pěkně jsem provětrala svůj slovník sprostých slov
.Tak ještě jednou díky, užila jsem hlavně ty stránky knittinghelp.com, ty jsou čupr a světe div se, v knižním hrabáku jsem objevila Praktickou dívku ![]()
- Citovat
- Upravit
pletení, háčkování začátečník
Já se připojím taky se chci naučit pletení a háčkování základy pletení snad umít jako hladce a obrace je tu někdo z okolí Frýdek-Místek? Anička ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, já teda nepletu, ale zkus si něco stáhnout z ulozto, koukala jsem, je tam nějaká škola pletení v pdfku.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na googlu je toho spousta i s vysvětlivkami, videami a ukázkami. základem je ale trpělivost. ja to po 10 minutách vzdala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, poradite mi prosim nekdo? kdyz pletu hladce tak posledni oo v rade se plete jako ta predchozi nebo jinak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka píše:
Ahoj, poradite mi prosim nekdo? kdyz pletu hladce tak posledni oo v rade se plete jako ta predchozi nebo jinak?
před posledním okem přehodím vlnu jakoby dozadu a oko jen převléknu na jehlici…jestli jste to pochopila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka poslední oko se neplete, pouze se přehodí na jehlici, otočíš jehlice a upleteš ho jako první v nové řadě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tvetinka Taky používám krajová oka, protože jinak je kraj pleteniny takový jakoby zvlněný. Ta krajová oka ho hezky narovnají.
Takže poslední oko nepletu, jen ho přehodím na druhou jehlici, otočím a pletu hladce. Takže vlastně tahle oka na kraji nepleteš v každé řadě, ale jenom v každé druhé.
Tady je to docela hezky vidět, cca v 1:48.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit