Plné kojení a přemíra alkoholu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
29436
28.5.14 10:27

@ka2ka @Alfhugo No dobře, tak tedy může, ale spíš to jsou vyjímky. Jo, třeba je vyjímka i to dítě od kamarádčiny zakladatelky. To je pravda. Většina 8 měsíčních kojenců už je ovšem na smíšené stravě a plně kojení nebývají.

• načítám...
17631
28.5.14 11:01

To je jedno jestli je to dítě plně kojené nebo ne. Tady se přece nebavíme o alkoholičce, ale o matce, která si na jedné oslavě dala pár piv. Taky záleží, jestli jí je zakladatelka správně spočítala ;)
No jestli je pravda, že je v mléce stejně alkoholu jako v krvi, tak bych to vůbec neřešila. A já si dneska tu flašku otevřu :pankac:

• načítám...
Run
20807
28.5.14 11:07

Moje je taky odmítačka normální stravy, takže byla plně kojená s občasným olíznutím něčeho jiného.

• načítám...
29436
28.5.14 11:49
@Antonie Bolavá píše:
To je jedno jestli je to dítě plně kojené nebo ne. Tady se přece nebavíme o alkoholičce, ale o matce, která si na jedné oslavě dala pár piv. Taky záleží, jestli jí je zakladatelka správně spočítala ;)
No jestli je pravda, že je v mléce stejně alkoholu jako v krvi, tak bych to vůbec neřešila. A já si dneska tu flašku otevřu:

Amen a na zdraví! :mrgreen:

• načítám...
558
28.5.14 12:15

Nečetla jsem celou diskusi, ale vidět ji, jak po pěti pivech sedá do auta, volala bych 158 a naprášila její SPZ i se směrem jízdy. Neohrožuje tím jen sebe a své dítě, ale úplně cizí lidi… :zed:

• načítám...
17631
28.5.14 12:20
@pukacu píše:
Nečetla jsem celou diskusi, ale vidět ji, jak po pěti pivech sedá do auta, volala bych 158 a naprášila její SPZ i se směrem jízdy. Neohrožuje tím jen sebe a své dítě, ale úplně cizí lidi… :zed:

jo, o tom žádná. Na tohle jsem taky háklivá.

• načítám...
25243
28.5.14 12:35

Jak někdo píše, že to není tvoje věc… ale kdyby se vybourali a malýmu se něco stalo :think: Ale já vůbec nevím, jak bych se zachovala. Jako pití při kojení je síla, z takového množství se určitě dostane alkohol do mléka. Ale to žízení by mi vadilo moc a moc…

• načítám...
43039
28.5.14 12:57
@Antonie Bolavá píše:
Jinak dřív se pivo pilo pomalu místo vody :nevim:

a do ran de daval kravinec, aby to pekne vyhnisalo
to neni moc argument

• načítám...
17631
28.5.14 13:29
@Pudloslava píše:
a do ran de daval kravinec, aby to pekne vyhnisalo
to neni moc argument

a spousta jich kvůli tomu kravinci zemřela. Ale že by byli naši předkové nějak víc zdegenerovaní než jsme my… :nevim:

• načítám...
43039
28.5.14 18:36
@Antonie Bolavá píše:
a spousta jich kvůli tomu kravinci zemřela. Ale že by byli naši předkové nějak víc zdegenerovaní než jsme my… :nevim:

chtekla jsem tim rict, ze to, ze lidstvo neco delalo a nevymrelo jeste neznamena, ze to co delali, jim bylo ku prospechu nebo ze jim neskodilo.
Vzdycky se najdou silni jedinci, kteri prezijou. Lidstvo jako celek prezilo i morove rany. Podle stejneho klice by se mohlo rikat, ze mor (vsechny mory) jsou banalni onemocneni.

• načítám...
2039
28.5.14 19:57
@Pudloslava píše:
chtekla jsem tim rict, ze to, ze lidstvo neco delalo a nevymrelo jeste neznamena, ze to co delali, jim bylo ku prospechu nebo ze jim neskodilo.
Vzdycky se najdou silni jedinci, kteri prezijou. Lidstvo jako celek prezilo i morove rany. Podle stejneho klice by se mohlo rikat, ze mor (vsechny mory) jsou banalni onemocneni.

Moc pěkně napsané, souhlas :palec:

• načítám...
17631
28.5.14 20:06
@Pudloslava píše:

však já to pochopila

• načítám...
janns
5.12.14 10:15

Ahoj, vcera sem se na oslave moc rozjela a vypila sem tak dva litry vina a za dve hodiny sem kojila, muze se male neco stat?

• Upravit
291
5.12.14 10:16

No to snad není pravda! 8o :roll: :roll:

• načítám...
1806
5.12.14 10:18
8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o :zed:
  • načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat