Plné kojení a přemíra alkoholu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
72725
5.12.14 13:59
@Corie píše:
Dva, tři litry neva?? Nejsi cáklá?!!

však to je v pohodě, ne? Co se divíme. Hlavně, jak je skvělá matka.. jdu blejt, velebnosti :zed:

• načítám...
291
5.12.14 14:00
@martina.se píše:
však to je v pohodě, ne? Co se divíme. Hlavně, jak je skvělá matka.. jdu blejt, velebnosti :zed:

To je tak na sociálku… 8o

• načítám...
5019
5.12.14 14:02

No jestli to není vtip, tak je to neuvěřitelný. Já jsem zvaná na akci, kde bude v rámci programu ochutnavka vína a mam v plánu buď jen hodnotit buket a maximálně ochutnat na jazyk u vzorku, který me bude zajímat.
Jako dřív jsem dva litry vína za večer také vypila a nebyla jsem „na šrot“. Ale nenapadlo by mě toto vypít a a jít kojit nebo se jakkoliv starat o dítě.

• načítám...
janns
5.12.14 14:03
@Corie píše:
To je tak na sociálku… 8o

Proč na blití a sociálku? já své dítě miluju jen si prostě občas dám alkohol. sem pak schopná se o něj starat i kojit.

• Upravit
72725
5.12.14 14:03

@areca já myslim, že vypít po těhotenství a té abstinenci 2 l vína, tak mi odvezou nohama napřed.. uvažování zakladatelky je neskutečné :think: já se teď ptala nefroložky na svařák a můžu, dětskej :mrgreen: :lol:

• načítám...
5019
5.12.14 14:07

@martina.se @martina.se přesně. Já vypít už teď po nějakých 14měsících abstinence 2dcl, tak nevím nevím. Ale pokud zakladatelka uvažuje takto, tak si myslím, že ona trénink má a to včetně těhotenství. To se asi taky neupejpala.

• načítám...
3992
5.12.14 14:07
@janns píše:
Hele někdo tu už psalže se nic stát nemohlo..takže mě nestraš..občas takhle prostě ujedu no…víno není prece tvrdí alkohol…dva..tři litrny neva ne?

děláš si srandu? jak občas ujedeš?? tvl na takovou jako ty bych okamžitě volala socialku! pokud se nedokážeš ovládnou, tak si prostě nevyzrálý fakan :pocitac:

• načítám...
2453
5.12.14 14:08

No nic, dám si tři panáky Jacka a jdu taky kojit. Že ti haranti nemají nic lepšího na práci? :roll:

• načítám...
72725
5.12.14 14:08
@janns píše:
Proč na blití a sociálku? já své dítě miluju jen si prostě občas dám alkohol. sem pak schopná se o něj starat i kojit.

kdyby ses o něj starala, tak nechlastáš.. ano, je mi z Tebe na blití. Jsi nevyzrálá.

• načítám...
janns
5.12.14 14:09
@kessi22 píše:
děláš si srandu? jak občas ujedeš?? tvl na takovou jako ty bych okamžitě volala socialku! pokud se nedokážeš ovládnou, tak si prostě nevyzrálý fakan :pocitac:

nejsem fakan. své miminko miluju chapete.dam si tak třikrát do týdne. a miminko se na me smeje takze me ma rado. a piju levne vino z penoše takže ani zadne silné.

• Upravit
72725
5.12.14 14:09
@ana11 píše:
No nic, dám si tři panáky Jacka a jdu taky kojit. Že ti haranti nemají nic lepšího na práci? :roll:

tak nějak.. jdem se ožrat.. aspoň bude mladej dobře spát, že :mrgreen:

• načítám...
7376
5.12.14 14:10

@martina.se alkohol se do mm vstrebava v promilich, ale chlastat by matky nemely..

• načítám...
2453
@janns píše:
nejsem fakan. své miminko miluju chapete.dam si tak třikrát do týdne. a miminko se na me smeje takze me ma rado. a piju levne vino z penoše takže ani zadne silné.

Běž se učit, určitě máte v pondělí z něčeho písemku, tak ať to pak nehoníš v neděli večer :cert:

• načítám...
291
@janns píše:
nejsem fakan. své miminko miluju chapete.dam si tak třikrát do týdne. a miminko se na me smeje takze me ma rado. a piju levne vino z penoše takže ani zadne silné.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no to snad nééé
  • načítám...
2453
5.12.14 14:11
@martina.se píše:
tak nějak.. jdem se ožrat.. aspoň bude mladej dobře spát, že :mrgreen:

No hele, kdyby to byla tutovka, tak se přiznám, že po devíti měsících vstávání co 2 hodiny, bych možná dlouze zapřemýšlela… :oops:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová