Plné kojení a přemíra alkoholu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
2453
5.12.14 14:22
@martina.se píše:
někdy bych se ožrala, až bych brečela, to je fakt.. např pečovat s chřipkou o dítě a tvářit se u toho radostně, je fakt záhul :mrgreen:

No moment, to se musí - to tváření se radostně? Já se tak netvářila už ani nepamatuju :mrgreen:. Jo možná tak vteřinu, když to všechno večer zalehne a já vím, že mám ještě 1,5 hodiny klid, než zas budu tahat kozu :?

• načítám...
72725
5.12.14 14:24
@ana11 píše:
No moment, to se musí - to tváření se radostně? Já se tak netvářila už ani nepamatuju :mrgreen:. Jo možná tak vteřinu, když to všechno večer zalehne a já vím, že mám ještě 1,5 hodiny klid, než zas budu tahat kozu :?

jo, musim se tvářit radostně, jinak mladej natahuje :lol: asi vypadám blbě či co :mrgreen: já vytuhla předtim, spal krásných 20 minut, paráda.. tedˇ přišel starší, je po spánku.

• načítám...
7376
5.12.14 14:27

@martina.se my ted mame horecky vichni :) rocni, dvouleta i mama a proste musime :)

• načítám...
3992
5.12.14 14:29

@Corie ale ono jde o to, že opita matka je pro dítě prostě nebezpečná! takže věří že to je vtip, bo to je podle mě hodně vážně téma :pocitac:

pravdivá, ale hodně tragická příhoda…
matka dala tříměsíčnímu miminku malého panáka rumu, protože plakalo…dítě to bohužel nezvládlo…když přišel otec dítěte, matka mu tvrdila, že dítě umřel ve spánku na syndrom, z matky táhlo…otec zavolal záchranku, policii…posléze se zjistilo, že dítě umřelo po podání alkoholu…když si policie přijela pro matku, nemohli ji poznat…otec ji zmlátil do bezvědomí…policie to neřešila, sami jsou to tatove od rodin…

takže matka, co chlastá a přitom se stará o dítě je nebezpečná :pocitac:

• načítám...
511
5.12.14 14:33

No tak potom nechápu, proč jsem v těhotenství lohnila točený pito a nedala si rovnou to pivo, na který jsem měla takovou chut 8o :roll:

• načítám...
291
5.12.14 14:34
@kessi22 píše:
@Corie ale ono jde o to, že opita matka je pro dítě prostě nebezpečná! takže věří že to je vtip, bo to je podle mě hodně vážně téma :pocitac:

matka dala tříměsíčnímu miminku malého panáka rumu, protože plakalo…dítě to bohužel nezvládlo…když přišel otec dítěte, matka mu tvrdila, že dítě umřel ve spánku na syndrom, z matky táhlo…otec zavolal záchranku, policii…posléze se zjistilo, že dítě umřelo po podání alkoholu…když si policie přijela pro matku, nemohli ji poznat…otec ji zmlátil do bezvědomí…policie to neřešila, sami jsou to tatove od rodin…

takže matka, co chlastá a přitom se stará o dítě je nebezpečná :pocitac:

Však copak říkám že není? :mrgreen: Nechápu to…ale myslím že je to jen vtip, hodně blbý ale je…Serte na ni ženy :-)

• načítám...
29436
5.12.14 14:35
@janns píše:
Hele někdo tu už psalže se nic stát nemohlo..takže mě nestraš..občas takhle prostě ujedu no…víno není prece tvrdí alkohol…dva..tři litrny neva ne?

Občas ujedeš? :roll: Nepřemýšlela jsi, že by jsi někam zašla?

• načítám...
3992
5.12.14 14:38

@Corie já reagovala na to že to není na nahlášení ;) kdyby se podobná matka ocitla v mém okolí, tak ji nahlásím

a ano, doufám, že to je vtip :roll:

• načítám...
72725
5.12.14 14:45
@MarieOVMUC píše:
@martina.se my ted mame horecky vichni :) rocni, dvouleta i mama a proste musime :)

tal brzské uzdravení. U nás prskáme všichni krom mláděte, tak ten to snad nechytne.. :think:

• načítám...
7376
5.12.14 14:51
@kessi22 píše:

takže matka, co chlastá a přitom se stará o dítě je nebezpečná :pocitac:

ja byt tim otcem, tak me zavrou…

• načítám...
22614
5.12.14 15:19

No, v krvi budeš mít pár promile, tudíž i v mlíce budou jen promile…

Ale jsi dost nezodpovědná, vyžahnout 2litry a starat se o miminko :poblion:

• načítám...
20916
5.12.14 15:52

Někdo si tu dělá legraci. :roll: Corie a janns píší ze stejného počítače. Diskuzi zamykám a uživatelku blokuju.

Monika

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová