Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak držím pěsti,ať ms nedorazí
Při synovi mi bylo zle až asi dva týdny po tom,co jsem měla pozitivní těhu test,při dalším těhu mi bylo zle už asi 8 dní před ms,ale nedopadlo to ![]()
A jestli chceš,tak můžeš k nám do diskuze snažilky březen 2010,rádi tě tam uvidíme ![]()
jojo, už to mám..ale vy už jste zkušené, já teprv čekám co a jak..nevím s jakou radaou bych vám pomohla
![]()
katy, můžu se zeptat kdy si asi měla nějaké ty těhu příznaky?
psala jsi, že ti bylo zle 2týdny po pozit. testu, to bylo asi 28dní od ovu??
Jo bylo to až kolem 33 dnů od ovu,protože jak jsem už psala,ovu jsem měla normálně 14 dc,ale ms chodila až po 33 dnech.Pak jsem měla v 20 tt na utz mimi menší jakoby o 4 dny a stejně měl syn při porodu přez 4 kg ![]()
A bylo to ty klasické příznaky,spavost,ale šílená,nevydržela jsem ani na ten večerníček
,blbě od žaludku,ale nezrvracela jsem,no a později se přidala neskutečná žravka ![]()
takže na nějaké příznaky je ještě čas..někdo má dříve,někdo později,někdo třeba vůbec až pak..tak se zatím měj a díky ![]()
Nemáš vůbec zač,jak píšeš,příznaky někdo třeba vůbec nemá,tak pa pa
chtela jsem se zeptat.kdy mam mit ovulaci kdyz jsem mela ms.25.3-1.4.poradite mi nktera z vas holky. ![]()
prcek, to je prilis malo udajov. to by Ti nevedel ani vestec predpovedat na zaklade tohto
![]()
poznat vopred datume ovulacie je zhola nemozne. mozno, ked mas pravidelne cykly, ale vtedy to nie je uplne isty, lebo ovulacia sa moze posunut kvoli stresu, chorobe, cestovaniu, hocicomu. ak chces vediet viac a chces vediet, kedy presne mat styk, aby mohlo byt babo, tak pod do temy meranie BT, tam Ti vsetko vysvetlime, alebo mi napis spravu a ja Ti pomozem ![]()
ahojky urcite bych chtela poradit.no ms. mam vzdy pravidelnou tak jak ma byt.