Plodné dny??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14637
5.9.17 23:30
@radkka píše:
Cítila jsem se opravdu výjimečně :mrgreen: Co vy, už se snažíte o dítě? Koukám v diskuzích, že máš nastudováno :kytka:

Nastudováno mám postupně od střední, kdy jsem děti ještě ani nechtěla, ale o oboru studia už jasno měla. :lol: Snažením bych to nenazývala, ale zkoušíme, no. Zatím asi pořád nic. :nevim: A to bychom ta dvojčata brali – v rodině už nás s klukem předběhli, tak ať máme čím trumfovat. :mrgreen: No za měsíc se prozatím vytasíme se štěnětem, tak to budou všichni koukat a radit, že ho máme jet vrátit. 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
6.9.17 11:59
@Litta píše:
Nastudováno mám postupně od střední, kdy jsem děti ještě ani nechtěla, ale o oboru studia už jasno měla. :lol: Snažením bych to nenazývala, ale zkoušíme, no. Zatím asi pořád nic. :nevim: A to bychom ta dvojčata brali – v rodině už nás s klukem předběhli, tak ať máme čím trumfovat. :mrgreen: No za měsíc se prozatím vytasíme se štěnětem, tak to budou všichni koukat a radit, že ho máme jet vrátit. 8o :lol:

Tak ať to brzy vyjde :kytka: Jé, to je krásné, my si také první pořídili štěně :lol: co to bude za pejska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
6.9.17 12:13

@radkka Ridgeback, holčička, už jsme si ji v CHS byli pomazlit a je úžasná. :* Děkuji Ti. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
6.9.17 12:35
@Anonymní píše:
No jasne, myslela jsem tim od 31.-33.dne,nedostavam MS primo na den…tak me zajima, jestli muzu mit plodne dny i 25.DC… :mrgreen:

Ano ovulace je 12 - 16 dnů před další MS. Ta délka luteální fáze je důležitá pro nidaci oplodněného vajíčka. Hraniční je délka 10 dnů, kratší je už problém. Ale cyklus se může prodloužit nebo zkrátit, takže dopředu nevíš, jak dlouhý ten daný cyklus bude. Pokud ovulaci nesleduješ v daném cyklu (například měření BT, ovulační hlen a stav čípku, ovulační testy), můžeš se jen dohadovat, kdy ovulace vlastně bude a jestli vůbec byla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí