Plodné dny??

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15584
6.4.10 14:05

Niky, mně se vyplatilo měřit teplotu, protože zrovna já jsem se vymikala všem statistikám. počet dní mezi ovulací a ms jsem měla každý měsíc stejný, ale počet dní od začátku cyklu do ovulace v rozpětí 20 -35 dní. Nebo stačí sledovat každý večer čípek a hlen, pak když už budeš vědět, kdy máš ovu čekat, tak to nemusíš dělat každý den.
Někomu se tyhle metody nedají, ale my kdybychom se spoléhali na přírodu a na to, že se strefíme, tak jsem neotěhotněla doteď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
8.4.10 10:26

prcek, ak ju mas pravidelnu, tak prva otazka znie, aky dlhy mas cyklus?
ale aj tak je to spletite, lebo aj keby si mala 28 dc, tak ovulacia moze nastavat v rozmedzi 10-18 dc, najistejsie mas mat keksik kazdy druhy den. alebo sledovat plodny hlien a vtedy mat keksik.
plodny hlien sa vyznacuje tym, ze je priesvitny. bud taky vodovy, ze nechava len mokre stopy na gatkach, alebo taky slizky natahovaci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
8.4.10 11:12

ahoj,tak já také přidám nějakou tu zkušenost,já mám krásný ovulační hlen,ale bohužel i když nemám ovulaci,teda občas mi zas naskočí,ale byla jsem 2 roky bez ovulace,takže hlen raději nezkoumat,já vlastně na sobě ovulaci nepoznám,opravdu je spolehlivé si buď měřit teplotu nebo ovutesty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.12.11 17:12

Chtěla bych se zeptat, jak je to s plodnými dny. Jestli je hlídáte nebo ne. My už se s přítelem snažíme dlouho, jednou jsem otěhotněla, ale bohužel potratila. Teď mi doktor řekl, že se můžeme hned snažit o další mimi. A jaké máte zkušenosti s otěhotněním po revizi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
917
11.10.13 12:18

poradi te

Ahoj holky, poradi te mi prosim vas. Mela jsem cykly vzdy 28 podle toho jsem si na internetove karkulacce vypocitala plodne dny pokazde do vyslo ale minuly mesic jsem prodelala biochemicke tehu a mela jsem cyklus 33 dni. Plodne dny jsem si pocitala normalne jak pred tim jak jsem mela 28 deni. cyklus od 9 do 14 mam mit plodne dny, ale 9. jsem si delala ovu test a druha carka slaba 10. zesilila a dnes 11. mela byt silna protoze ma byt nejplodnejsi den a je porad slaba, myslite ze se posunula nebo uz probehla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.17 21:52

Nevite prosim nekdo, zda muze byt ovulace az 25DC, pri menstruaci co trva 31-33 dnu?

• Citovat
  • Upravit
20767
5.9.17 21:54

Jak jsi plodné dny odhalila? Můžeš je mít klidně 25 DC. Měla jsi na mysli, že menstruaci máš od 31. dne cyklu? Jestli máš menstruaci 31 dnů, měla bys vyhledat lékaře :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.17 22:41

No jasne, myslela jsem tim od 31.-33.dne,nedostavam MS primo na den…tak me zajima, jestli muzu mit plodne dny i 25.DC… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20767
5.9.17 22:42
@Anonymní píše:
No jasne, myslela jsem tim od 31.-33.dne,nedostavam MS primo na den…tak me zajima, jestli muzu mit plodne dny i 25.DC… :mrgreen:

Můžeš, proč bys nemohla? Někdo otěhotní dokonce při menstruaci, tak coby to nešlo 25DC :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.9.17 22:47

8o vetsinou vsude pisi 12.-16. den, max treba 19.den…ale ja mam pocit, ze u prvniho mimca jsem mela ovulaci az mnohem dyl, nez se uvadi, uz si to ale moc nepamatuju :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20767
5.9.17 22:50
@Anonymní píše:
8o vetsinou vsude pisi 12.-16. den, max treba 19.den…ale ja mam pocit, ze u prvniho mimca jsem mela ovulaci az mnohem dyl, nez se uvadi, uz si to ale moc nepamatuju :nevim:

A běžná délka cyklu je 28 dní, jestli si to správně pamatuji, tu také nemáš. Tělo přece není stroj, orientovat se podle kalendáře a průměru je hloupost, každá jsme jiná. Nejlepší je měřit BT nebo alespoň zkusit ovulační testy, pokud na sobě ovulaci nepoznáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.9.17 22:58
@Anonymní píše:
Nevite prosim nekdo, zda muze byt ovulace az 25DC, pri menstruaci co trva 31-33 dnu?

V zásadě to možné je, ale mnohem pravděpodobnější je mít ovulaci někde mezi 9–16 dny před menstruací. Takže u tebe tak zhruba mezi 15. a 24. dnem. K tomu si přidej, že plodné dny jsou klidně 3 dny před a den po, to už jsi na minimálně 12.–25. dni. A pak ještě ne sice úplně ideální načasování, ale také se vyskytující – ovulaci blíže menstruaci než těch 9 dní… Proto těžko odhadovat, pokud se to víc nesleduje. Možné je vše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.9.17 23:06

@Litta Já bych moc neřešila, co je pravděpodobnější. Já měla ovulace hned dvě a že to není pravděpodobný jev mě moc neuklidňovalo, když jsem se dozvěděla, že čekám dvojčata :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
5.9.17 23:09

@radkka Někdo si toho žolíka vytáhnout musí. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
5.9.17 23:15
@Litta píše:
@radkka Někdo si toho žolíka vytáhnout musí. :lol:

Cítila jsem se opravdu výjimečně :mrgreen: Co vy, už se snažíte o dítě? Koukám v diskuzích, že máš nastudováno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí