Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj holky sbíráte bodíky na plyšáky v bille? Myslíte že to jde nasbírat na toho plyšáka těch 25 bodíku nakupováním? myslíte si že si je pokladní můžou brát sami když ten bod někdo nesbírá a nechce ho nebo by to měli nějak odevzdávat když to lidi nechcou?
Jestli uděláš nákup za 6000 dokud neskončí akce, tak to máš jistý ![]()
Jo to vím jen mě zajímá jestli to je reálné tam za tolik nakoupit a jestli si pokladní mohou vzít ty co nikdo nechce.
Tak sbírá se až do konce listopadu, takže si myslím, že na jednoho určitě nasbírá i ten kdo tam nechodí každý týden na velký nákup. Jak to mají pokladní nevím.
Já myslím, že pokladní si je určitě vzít mohou. Jak by to jako vykazovali, komu dali a komu ne?
V Hypernově jsem viděla několikrát, jak dávali svým známým jen tak kartičky
.
@Hanullka no já jsem se právě na to ptala proto protože mi je přítel nosí domu dává mu je v práci známej pokladní a tak aby stoho neměli problém ale asi se to teda fakt nepozná kdo si je veme to je pravda.
Já ted mam12 bodů, každý týden jsou i extra body za určité výrobky, takže ted máme doma zásoby kafe 2v1
. No pokladní si je určitě nechávají, jak jim kdo dokáže že si to nakupující neberou ![]()
@brouček123 Toho bych se vůbec nebála
, známá měla v Hyperce dceru na brigádě a taky nosila domů kuličky. To nikdo nemůže zjistit, víš kolik lidí si to nebere?
@Markéta80 no já zase nakoupila granko
ale je fakt že tak bych asi měla jen na polovinu plyšáka a ne na tolik kolik jich máme ![]()
@brouček123 no a to jsem si myslela že budu sbírat jen pro Vali na jahodu což si myslim že budu mít brzo
ale nejstarší že chce banán
. ted je tam granko za bod navíc? u nás je granka velká spotřeba
. ted tam nakupuju i UM takže to nějak půjde nebo za 10 bodů a doplatit což se mě nechce, jen si mylsim že ke konci akce už moc výběr plyšáků nebude ![]()
@Kačenkaaaa mymáme jahodu banán mrkev brokolici a na lilek se chystám snad dnes. a taky to máš že ti je někdo dává nebo tak nakupuješ ![]()
@Markéta80 jojo granko velké je v akci a ještě za bod navíc jen si to musíš hlídat nám ho prodavačka zapoměla dát tak jsme se připoměli
já myslím že jich bude dost.
Holky, jak jsou ty plyšáci veliký? Mě zrovna přinesla babička letáček a tam je napsáno, že plyšák normálně stojí 399
to mi teda přijde dost přehnaná cena. Já nesbírám ani tam nenakupujeme. Jen mě teda zajímala ta velikost kvůli tý ceně. Samozřejmě chápu, že je to odměna za nasbírané body, jen jsem tam viděla tu cenu, tak jsem si říkala, že snad musí mít minimálně 1 metr. ![]()