Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Holky, nevíte jestli jsou plyšáci zase na krámech? Čekáme od listopadu. ![]()
Holky,
u nas v Praze uz byly po vanocich a ted v lednu asi 3×, ale vzdy dovezou treba jen 2 druhy a je to tak po 2 tydnech, tak cekat a nebo vzit co bude, nevim, jak dlouho to jeste budou dovazet, taky cekam, ale muze se stat ze to promarnim.
Ahoj, plyšáci by měli být do konce ledna, nebo aspoň jsem to viděla na plakátu tady u nás v krámě
Ahoj, ahoj, ahoj, nemáte ještě někdo jak jahůdky tak kartu na nalepení? ![]()
Nemáte někdo náhodou 2 samolepky s jahůdkou, já vím, je to na poslední chvíli, ale dostali jsme nálepky od známých, teď o víkendu a já zjistila, že u nás v bille ještě mají plyšáčky. Pokud by byl někdo ochotný 2 nálepky darovat, ozvěte se prosím.
Nechapu to vubec, prijde mi to jako pekna drzost, co uz si dokazou rict za jednu pidi hracku. Za tu cenu tech nakupu si clovek koupi daleko lepsi plysaky, anebo Lego ![]()
@_BBQ_s no navyšujou, minule za 25 a ted za 30
, tak nikdo nikoho nenutí to sbírat
jsem zvědavá jak vypadají ![]()
Dobrý den, ráda bych vás pozvala na bazar dětského oblečení (podzim, zima), který se bude konat v dětské kavárně Světluška 27.9 – 28.9. Brno – Bystrc. (věci můžete nakoupit i prodat). Napište si o více info).
@majca12
mě přijde že mají strašně velkou hlavu ale nejstašímu se líbí dva a malá bude chtít určitě prase
, naštěstí prostředního plyšáky nezajímají ![]()