Plyšák z Billy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
59404
3.11.12 18:16

@katula9 koukni do letáku ale poslední týdny nic moc, max těd nějaký čaje, ty asi koupim jinak asi nic moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
3.11.12 18:27

Nám právě leták tento týden nepřišel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2Alča
3.11.12 18:37

Dobrý den, mám na vás maminky velkou prosbu, nezbydou vám někomu billa jahůdka bodíky? Dcerka moc a moc touží po Jahodě, ale moc do billy nechodíme, tak bodíky těžko sháníme. Na výměnu máme albert Hrátky a Mluvení se zvířátky, staré penny samolepky zvířátek, nebo za nějakou rozumnou cenu bychom bodíky koupili.
Dcerka bude ráda za každý bodíček… :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Mi24
3.11.12 19:13
@2Alča píše:
Dobrý den, mám na vás maminky velkou prosbu, nezbydou vám někomu billa jahůdka bodíky? Dcerka moc a moc touží po Jahodě, ale moc do billy nechodíme, tak bodíky těžko sháníme. Na výměnu máme albert Hrátky a Mluvení se zvířátky, staré penny samolepky zvířátek, nebo za nějakou rozumnou cenu bychom bodíky koupili.
Dcerka bude ráda za každý bodíček… :potlesk:

já boužel bodíky nemohu nabídnout, ale kdyby se nestačili nasbírat do konce akce. Tak sledujte aukro tam by měly být za chvilku na prodej povětšinou lidé něco získají a pak to prodají :D

• Citovat
  • Upravit
2Alča
3.11.12 19:58

pro smajlík 34

@smajlik34 píše:
já boužel bodíky nemohu nabídnout, ale kdyby se nestačili nasbírat do konce akce. Tak sledujte aukro tam by měly být za chvilku na prodej povětšinou lidé něco získají a pak to prodají :D

JO DĚKUJI ZA RADU, AUKRO BUDU URČITĚ HLÍDAT…

• Citovat
  • Upravit
5.11.12 13:39
@Markéta80 píše:
Tak unás jsem zaslechla jejich rozhovor :jazyk: :jazyk: :jazyk: a stačilo. my máme jahodu a banán tak ještě pro Tomíka bud česnek nebo mrkev :lol:, zrovna ted česneků mají dost a mě chybí ještě pár nálepek a poslední týdny už nic moc co dávají extra bod navíc, my nejvíc nasbírali známek na čokolády a pak ty 2l džusy ;)

přesně, koupila jsem 5 džusů pfaner a zaplatila 2 kila a dostala 6 nálepek, tomu říkám dobrej kauf. Stejně tak s tou čokoládou milka.. teď mi příjde, že do akce dávají samý blbý věci, co nepotřebuju nebo jsou i dražší, když jsou za nálepku…
My máme 4 plyšáčky, dalšího už asi nasbírat nestihneme.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.11.12 13:43

Mrkněte sem, draží se na aukru :)

http://aukro.cz/…g.php/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2Alča
5.11.12 13:46

Ahoj, tak máme jardu mrkvičku, vendelína hrušinského a kamila stroužka, dcerky by chtěly ještě jahodu nebo lindu lilkovou, ale touž s těmi jejich akcemi sotva dosbíráme. Nezbyodou vám hodným lidïčkámněkomu bodíky? dcerky by byly moc rády… :dance:

• Citovat
  • Upravit
59404
5.11.12 14:32

@Marťulililinka :lol: :lol: to je fakt že ted ty akce nic moc, já ted teda vzala ten čaj tak zítra kouknu, chci česnek nebo mrkev a pak uvidim jestli ještě nasbíráme na jednoho :think: ale alespon má každý jednoho plyšáka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
6.11.12 13:00

Tak my mame zatim tri a chtela bych jeste aspon dva. ale nevim nevim. :roll: jsou krasne, ale stve me, ze znam spoustu maminek co uz maji vsechny a do Billy nechodi :pocitac: :pocitac: :pocitac: no tak Machale… kde se deje chyba ze :pocitac: :zed: Jinak mame cesnek, mrkev a brokolici. jeste bych rada hrusku a jahudku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
6.11.12 13:00
@Marťulililinka píše:
Mrkněte sem, draží se na aukru :)http://aukro.cz/…g.php/search?…
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
6.11.12 15:53
@MT2 píše:
K pokladním v Bille. My si musíme vždy o samolepky říkat. Pokladní se zatváří jako bůhví jak jí neobtěžujeme a naštvaně nám nálepku hodí na pultík. Těžko ji omlouvat třeba tím že zapomněla, když si před námi odstřihovala samolepky za pána, který je nechtěl a schovávala si je stranou. Neříkám, že je to tak u všech, ale moje zkušenosti jsou bohužel jen takové. Tot vše k pokladním v Bille a jejich ochotě rozdávat nálepky na plyšáky :)

to znam :roll:
a musim rict, ze sbiram poctive…chjoooo. A neni zajem o brokolici? ta mi prijde boziiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
13.11.12 17:37

Pražské prodejny

Ahoj, nevíte někdo jak jsou na tom pražské prodejny se zásobou plyšáků? Které mají a které ne?
Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
13.11.12 19:16
@Kristf píše:
Ahoj, nevíte někdo jak jsou na tom pražské prodejny se zásobou plyšáků? Které mají a které ne?
Děkuji :)

u nas olomouc nemaji nikde.. :-/ A to mam uz nachystano na dalsiho :( Prej budou do ledna..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hellenka1
15.11.12 18:50

Kamarádky dcera je v bille na pokladně na brigádě, a už maj doma snad všechny. Lepíky si tam pokladní prý normálně berou:-(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák