Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@katula9 koukni do letáku ale poslední týdny nic moc, max těd nějaký čaje, ty asi koupim jinak asi nic moc
Dobrý den, mám na vás maminky velkou prosbu, nezbydou vám někomu billa jahůdka bodíky? Dcerka moc a moc touží po Jahodě, ale moc do billy nechodíme, tak bodíky těžko sháníme. Na výměnu máme albert Hrátky a Mluvení se zvířátky, staré penny samolepky zvířátek, nebo za nějakou rozumnou cenu bychom bodíky koupili.
Dcerka bude ráda za každý bodíček… ![]()
@2Alča píše:
Dobrý den, mám na vás maminky velkou prosbu, nezbydou vám někomu billa jahůdka bodíky? Dcerka moc a moc touží po Jahodě, ale moc do billy nechodíme, tak bodíky těžko sháníme. Na výměnu máme albert Hrátky a Mluvení se zvířátky, staré penny samolepky zvířátek, nebo za nějakou rozumnou cenu bychom bodíky koupili.
Dcerka bude ráda za každý bodíček…
já boužel bodíky nemohu nabídnout, ale kdyby se nestačili nasbírat do konce akce. Tak sledujte aukro tam by měly být za chvilku na prodej povětšinou lidé něco získají a pak to prodají ![]()
@smajlik34 píše:
já boužel bodíky nemohu nabídnout, ale kdyby se nestačili nasbírat do konce akce. Tak sledujte aukro tam by měly být za chvilku na prodej povětšinou lidé něco získají a pak to prodají
JO DĚKUJI ZA RADU, AUKRO BUDU URČITĚ HLÍDAT…
@Markéta80 píše:
Tak unás jsem zaslechla jejich rozhovor![]()
![]()
a stačilo. my máme jahodu a banán tak ještě pro Tomíka bud česnek nebo mrkev
, zrovna ted česneků mají dost a mě chybí ještě pár nálepek a poslední týdny už nic moc co dávají extra bod navíc, my nejvíc nasbírali známek na čokolády a pak ty 2l džusy
přesně, koupila jsem 5 džusů pfaner a zaplatila 2 kila a dostala 6 nálepek, tomu říkám dobrej kauf. Stejně tak s tou čokoládou milka.. teď mi příjde, že do akce dávají samý blbý věci, co nepotřebuju nebo jsou i dražší, když jsou za nálepku…
My máme 4 plyšáčky, dalšího už asi nasbírat nestihneme.. ![]()
Ahoj, tak máme jardu mrkvičku, vendelína hrušinského a kamila stroužka, dcerky by chtěly ještě jahodu nebo lindu lilkovou, ale touž s těmi jejich akcemi sotva dosbíráme. Nezbyodou vám hodným lidïčkámněkomu bodíky? dcerky by byly moc rády… ![]()
@Marťulililinka
to je fakt že ted ty akce nic moc, já ted teda vzala ten čaj tak zítra kouknu, chci česnek nebo mrkev a pak uvidim jestli ještě nasbíráme na jednoho
ale alespon má každý jednoho plyšáka
![]()
Tak my mame zatim tri a chtela bych jeste aspon dva. ale nevim nevim.
jsou krasne, ale stve me, ze znam spoustu maminek co uz maji vsechny a do Billy nechodi
no tak Machale… kde se deje chyba ze
Jinak mame cesnek, mrkev a brokolici. jeste bych rada hrusku a jahudku ![]()
@Marťulililinka píše:
Mrkněte sem, draží se na aukruhttp://aukro.cz/…g.php/search?…
@MT2 píše:
K pokladním v Bille. My si musíme vždy o samolepky říkat. Pokladní se zatváří jako bůhví jak jí neobtěžujeme a naštvaně nám nálepku hodí na pultík. Těžko ji omlouvat třeba tím že zapomněla, když si před námi odstřihovala samolepky za pána, který je nechtěl a schovávala si je stranou. Neříkám, že je to tak u všech, ale moje zkušenosti jsou bohužel jen takové. Tot vše k pokladním v Bille a jejich ochotě rozdávat nálepky na plyšáky
to znam ![]()
a musim rict, ze sbiram poctive…chjoooo. A neni zajem o brokolici? ta mi prijde boziiiiii
Ahoj, nevíte někdo jak jsou na tom pražské prodejny se zásobou plyšáků? Které mají a které ne?
Děkuji ![]()
@Kristf píše:
Ahoj, nevíte někdo jak jsou na tom pražské prodejny se zásobou plyšáků? Které mají a které ne?
Děkuji
u nas olomouc nemaji nikde.. :-/ A to mam uz nachystano na dalsiho
Prej budou do ledna..
Kamarádky dcera je v bille na pokladně na brigádě, a už maj doma snad všechny. Lepíky si tam pokladní prý normálně berou:-(