Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
K pokladním v Bille. My si musíme vždy o samolepky říkat. Pokladní se zatváří jako bůhví jak jí neobtěžujeme a naštvaně nám nálepku hodí na pultík. Těžko ji omlouvat třeba tím že zapomněla, když si před námi odstřihovala samolepky za pána, který je nechtěl a schovávala si je stranou. Neříkám, že je to tak u všech, ale moje zkušenosti jsou bohužel jen takové. Tot vše k pokladním v Bille a jejich ochotě rozdávat nálepky na plyšáky ![]()
My mame banan, jahodu a tresne! Chtela jsem cesnek a ten zrovna nemeli, snad priste.
To jste teda sběratelé, my chceme ještě mrkev a brokolici, ale nevím zda obě stihneme a to mi přijde že tam nakupuju často, asi tak moc neutrácím jak jsem si myslela ![]()
Tak smekám před vámi všemi, co už máte tolik plyšáčků, my stěží nasbíráme na jednoho, a to máme dvě dcerky. to zase bude doma veselo. nenajdou se nějací hodní, kteří nesbírají, nebo mají dosbíráné a bodíky by nám věnovali, alespoň těch 10 dosbírat, a dokoupit…děkuji předem moc a moc za dcerky… ![]()
Ahojky. koupila bych od Vás nálepky Billa(jahůdky).Mám malého synovce a je unešený z plyšáků. Bohužel nikde v okolí nemáme Billu.
Dobrý den, tak dneska jsme zdárně dosbíraly bodíky na jednoho plyšáka, ale máme ještě jednu dcerku a té už těžko bodíky dosbíráme. Billu poblíž nemáme, tak jen náhodou pokud nám někdo bodíky nevěnuje.
Nenajde se nějaká hodná maminka, která by nám bodíky věnovala či za symbolickou cenu prodala. Popřípadě máme na výměnu staré samolepky zvířátek z billy a z penny, albert - hrátky a mluvení se zvířátky, pár samolepek animal world.
Dcerky budou vděčné za každou vámi věnovanou, vyměněnou jahůdku bodík. ![]()
Mám známou v Bille a vysvětlila mi jak je to se známkami na plyšáky, každá známka má evidencní číslo a na zacátku směny každá pokladní dostane serii známek a kdyz je nekdo nechce, musi je vracet a evidují se zpět, pokud si to nejaká vezme a nekdo jí uvidí hrozi jí výpověd.
Je to odměna za každý nákup v hodnotě 200 kč, kámoška to udělala dobře, nakoupila si 25 cokolád Milka co byli za body a mela plyšáka hned, clověk musí trochu přemýšlet
![]()
S těma pokladníma je to fakt, já se na to taky ptala, přítelovo kamarádka dělá b Bille, tak sem si myslela, že to bude no problemo, a ono prd. Řekla mi, že sem se zbláznila, že nic propašovat nemůže, že by to byl průser jak Brno…
tož tak, na plyšáky prdím, i když se mi moc líbily, ale tak často tam nenakupuju, abych nasbírala dost…
jinak sem si všimla i v tescu a pod. že ty známky už jsou číslované, holt se s nima šmelilo, tak to muselo vedení nějak ošéfovat
Tak unás jsem zaslechla jejich rozhovor
a stačilo. my máme jahodu a banán tak ještě pro Tomíka bud česnek nebo mrkev
, zrovna ted česneků mají dost a mě chybí ještě pár nálepek a poslední týdny už nic moc co dávají extra bod navíc, my nejvíc nasbírali známek na čokolády a pak ty 2l džusy ![]()
Ahojky zeptám se nevíte co je těd v Bille za zboží za které se dostane bod navíc? díky moc
@brouček123
Teď jsem teprve zpětně dočetla, že ti je schovává známej, no tak to ti řeknu už jen jednu věc, radši se tím nikde nechlub a pokud sis plyšáky ještě nevyzvedla, tak to alespoň ještě 14dní nedělej neb mu to můžeš fakt fest zavařit… první měsíc se sledují prodeje včetně kodů samolepek o čemž ne všichni zaměstnanci vědí, to zavání pěkným průšvihem… víc už se vyjadřovat nebudu