Po 3 měsících vztahu těhotná

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
27.1.13 21:49

Naši se brali po třech měsících, a jsou spolu 30 let. Manželovy rodiče se brali též po 3m, a jsou spolu 35 let. Ani v jednom případě to nebylo kvůli těhotenství!
Někdy to zkrátka vyjde na celý život. Někdy ne, ani po 10 letech. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.13 21:50

V 17 letech to ke opravdu brzy ale zvladly ste to :) a to je parada

• Citovat
  • Upravit
12921
27.1.13 23:33
@Anonymní píše:
V 17 letech to ke opravdu brzy ale zvladly ste to :) a to je parada

Mě v podstatě náhodou pomohl gynekolog šla jsem k němu, že pujdu na potrat. Myslela jsem si, že to nebude problém a nikdo o ničem nebude vědět. Gynekolog mě seřval napsal mi žádanku a dal k tomu fotku z ultrazvuku, že mi prý ještě neni 18 tak to tak musí udělat. Dal to do obálky a zalepil samozřejmě jsem to okamžitě rozlepila. A věděla, že nemužu a jsem zoufalá. Za přítelem se mi nechtělo neznali jsme se moc. Probrala jsem to s kamarády a ty mi dodali odvahu, přítel mě vyděsil tim, že chtěl. A s jeho podporou jsem měla sílu do toho jít. Bez něho by to nešlo. Od té doby jsem dost proti potratum. I když to chápu, když člověk ví, že nemá podporu přítele.

Příspěvek upraven 28.01.13 v 09:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
28.1.13 07:16
@wercis píše:
Ted sem se chtela zeptat co na to vase okoli :D ja se teda podle lidi okolo neridim ale cekam tezkou kritiku

U nás bylo okolí sice překvapené, ale v naprosté většině nadšené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.13 09:36

Ted ste me podporily i vy a za to dekuji :) od pritele podporu mam spis jde o muj strach a neduveru uz ze zkazenych vztahu…no uvidime co mi rekne na gynde pak dam info :)

• Citovat
  • Upravit
12921
28.1.13 09:45
@Anonymní píše:
Ted ste me podporily i vy a za to dekuji :) od pritele podporu mam spis jde o muj strach a neduveru uz ze zkazenych vztahu…no uvidime co mi rekne na gynde pak dam info :)

Držim ti palce. Chápu tě, pro mě nejtěžší bylo vysvětlovat každýmu, jk vim, co dělám a všechno dobře skončí, aby mě nezabili. A přitom přítel byl nadšený, já celý těhu se za to spíš styděla, s nikym to moc neprobírala. Vůbec jsem netušila do čeho jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
28.1.13 11:25
@Anonymní píše:
Ted ste me podporily i vy a za to dekuji :) od pritele podporu mam spis jde o muj strach a neduveru uz ze zkazenych vztahu…no uvidime co mi rekne na gynde pak dam info :)

Nikdy v životě nebudeš mít v žádném vztahu jistotu! ALe pokud přítel miminko chce, pokud pracuje, tak se to dá zvládnout! držím palce, ať bude rozhodnutí jakékoliv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.13 14:51

Tak sem byla na gynde jsem zhruba ve 3 tydnu…ptala sem se i na cenu potratu 4500 to je pekna palka ani ty penize nemam mam hrozny strach ze vseho :( vim ze nasu uz se mnou nikdy nepromluvi kdyz si to necham..vim ted to zni hrozme detinsky ale vazne nevim co mam delat :((

• Citovat
  • Upravit
14637
28.1.13 14:55
@Anonymní píše:
Tak sem byla na gynde jsem zhruba ve 3 tydnu…ptala sem se i na cenu potratu 4500 to je pekna palka ani ty penize nemam mam hrozny strach ze vseho :( vim ze nasu uz se mnou nikdy nepromluvi kdyz si to necham..vim ted to zni hrozme detinsky ale vazne nevim co mam delat :((

Je pro tebe důležitější možná spokojená rodinka bez výčitek, nebo to, aby s tebou rodiče mluvili? :nevim: Navíc si myslím, že by „je to přešlo“, pokud uvidí, že to zvládáte. Pokud tvůj přítel je pro, neváhala bych, mohla bys toho jednou pořádně litovat. :? A kolik Ti je, když tak moc dáš na rodiče? Vím, že to nemusí nic moc znamenat, přítele máš už ve věku, kdy se začínají o děti zajímat, takže tam bych problém neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.13 15:02

Je mi 28 o vek nejde ale mam strach ze vztah nevyjde a ja budu sama se 2ma detma…uz nemuzu ani poradne spat kvuli tomu hrozny myslenky :(

• Citovat
  • Upravit
6971
28.1.13 18:00

Hodně maminek zvládlo vychovat dvě a více dětí sama.. a byly normální… to bych strach neměla.. ale zas riskovat občas stojí za to;).. Neměj strach že to nevyjde, radujse z toho, že to takhle je a že to vyjde.. zvládneš to;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
28.1.13 19:07
@Anonymní píše:
Tak sem byla na gynde jsem zhruba ve 3 tydnu…ptala sem se i na cenu potratu 4500 to je pekna palka ani ty penize nemam mam hrozny strach ze vseho :( vim ze nasu uz se mnou nikdy nepromluvi kdyz si to necham..vim ted to zni hrozme detinsky ale vazne nevim co mam delat :((

Na svoje rodiče se vykšli, mít strach je normální a všechno v životě je risk. Oni určitě si to rozmyslí až to dítě uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JessikaJ
28.1.13 22:24

Upřímně ve 28 by jsi měla už být dost duševně vyspělá a dát sama na sebe než na to co řeknou rodiče ani rodiče nemají vždy pravdu!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky