Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@werunkaw123 nekritizuj…
můj manžel je cizinec a píše naprosto stejně, i když mluví dobře, holt se všichni cizinci nevěnují studiu české gramatiky…
@demireva píše:
Ahoj holka emi 43 a moc si psem miminko ginikolog mi doporučila nosifol beru us 3 mesic a nic povzivaliste nikdo máte nike zkušenost a comi poradite covi na to dikuj.
já bich ťy doporučyla nerozmnožovat se ![]()
@demireva píše:
Ahoj holka emi 43 a moc si psem miminko ginikolog mi doporučila nosifol beru us 3 mesic a nic povzivaliste nikdo máte nike zkušenost a comi poradite covi na to dikuj.
Ahoj, zajdi za gynekologem znovu, existují léky na předpis, které by ti mohly pomoci. Důležité je hlavně vědět, jestli máš ovulaci, takže buď si koupit ovulační testy v lékárně a testovat v průběhu cyklu nebo si měřit bazální teplotu (s tím ti poradí google). Pak taky ještě můžeš zkusit kapičky gynex, to je bylinný preparát bez předpisu. Ale důlěžité bude zjistit, kde je problém. Jestli je to věkem nebo třeba i problém na straně partnera… Gynekolog už bude vědět co dál. ![]()
Příspěvek upraven 01.09.13 v 21:39
@K-Black ty jsi taky jedna z těch chytrých, co?
Fakt Vás nenapadlo, že to píše cizinka?
Já vím jak to každému přijde vtipné, ale tím, že to znám z vlastní zkušenosti, tak musím paní bránit… Představ si, že je pravděpodobně ze zemí bývalého sovětského svazu a tam mají i jinou abecedu, takže pro ní bude i latinka cizí písmo… Nemají to lehké. Takže tak.
@werunkaw123 píše:
@Aliki no jooooo když mě to nedalo…
co se tlemíš? vole ![]()
@K-Black pravděpodobně ovládá mnoho cizích jazyků a proto jsou jí lidé, kt. češtinou nedisponují stoprocentně, k smíchu. Přízemní:)
@K-Black bude opravdu asi velmi inteligentní osoba. že já tady vůbec ztrácím čas s takovým individuem…
Říká se, že čeština je hodně těžká…různě se zkloňuje…jsem Polka a pro mě to bylo něco nepředstavitelně těžkého.. ![]()