Těhotenství po 43. roce

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
13.1.17 11:14

hodiny tikají,ale váhám

Ahoj moc zdravím, jsem ráda, že jsem Vás objevila. V dubnu mi bude 43 a moc bych si přála ještě dítě. Mám dva kluky 17 a 12 a toužím po holčičce. Ve 40 se to podařilo, ale bohužel jsem potratila a to jak se mnou mluvil doktor v nemocnici mě od snažení úplně odradilo. Jenže každý kočárek, fotka s miminkem mě dohání k slzám. Moc si dítě přeju, ale taky se bojím reakce okolí, co na to řeknou v práci. Mám hodně mladých kolegů a pro ně jsem už vlastně důchodkyně. Tak prosím o radu šly by jste do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
13.7.17 13:59

Zdravím všechny, koukám, že je to již stará diskuze, ale třeba se ještě někdo vrátí ;) Je mi 42 a v dubnu cca deset dní po mých narozeninách jsem po pár pokusech spontánně otěhotněla. Dnes začínám druhý trimestr a všechno vypadá v pořádku, ale žiju docela vynervovaně. Zdá se mi to jako jeden velký zázrak… Je tu mezi vámi někdo ještě aktivní? Zdravím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.11.17 16:03

Ahoj holky, moc Vás zdravím. Pročítám si diskuse a trochu se mi ulevilo. Je tu hodně maminek po 40. Mě je 43 a jsem asi měsíc těhotná, tak budu rodit ve 44 jestli všechno bude v pořádku. Dnes jsem se svěřila kolegyni je o něco starší než já a nějak mě přešla radost z miminka. Odsoudila mě a tak teď mám docela hrůzu z okolí. Co vy na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
7.11.17 23:27

@Helenisek Měj z toho radost a těš se na miminko, na zlé jazyky se vykašli a doufej, že všechno dobře dopadne. My začínáme 31tt a nemůžu se dočkat, budeme mít holčičku. Byli jsme i na 4D ultrazvuku, tak víme jak vypadá a jak si tam hoví ;) Pár měsíců po jejím narození mi bude 43 a klidně bych pak šla ještě do jednoho ;) Držím palce a buďme v kontaktu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.11.17 15:18

Ahoj holky, mě se povedlo otěhotnět ve 45. Doktora mám super, hlídá si mě a rodina je nadšená. Takže, ničeho se nebojte, pokud jste zdravé všechno se dá zvládnout. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.11.17 15:20
@Bazilikum píše:
Ahoj holky, mě se povedlo otěhotnět ve 45. Doktora mám super, hlídá si mě a rodina je nadšená. Takže, ničeho se nebojte, pokud jste zdravé všechno se dá zvládnout. :lol:

to se máš čím chlubit teda :)

• Citovat
  • Upravit
2445
10.11.17 16:06
@Helenisek píše:
Ahoj holky, moc Vás zdravím. Pročítám si diskuse a trochu se mi ulevilo. Je tu hodně maminek po 40. Mě je 43 a jsem asi měsíc těhotná, tak budu rodit ve 44 jestli všechno bude v pořádku. Dnes jsem se svěřila kolegyni je o něco starší než já a nějak mě přešla radost z miminka. Odsoudila mě a tak teď mám docela hrůzu z okolí. Co vy na to?

Užívej si to a z ostatních si nic nedělej. Vychovávat ti ho nebudou. ;) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
10.11.17 23:35
@Doe_Jane píše:
to se máš čím chlubit teda :)

Jděte prosím útočit jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.11.17 09:56

Je mi 41 a za par dní se nam ma narodit holčička. Doma už mame osmiletého syna. Tohle těhotenství je těžší, mám tehotenskou cukrovku a přidalo se astma.Ale jinak si nepřipadám stará na výchovu dítěte, ani si nepřipouštím, že bych to neměla zvladnout. Spíš se mi zdá, ze jsem trpělivější než dřív a vyloženě se těším na ty dětské dny, chození na hřiště, blbnutí s batoletem a tak. Všechno, co jsem chtěla už jsem si v životě splnila, zažila a tak nemám pocit, že prichodem malé o něco přijdu nebo se budu muset omezovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.11.17 10:43

@Bazilikum Krása! Gratuluji! Já v lednu čekám holčičku, v dubnu mi bude 43, a vůbec bych se pak nebránila ještě jednomu ; )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.11.17 10:44

@irrena76 Gratuluji! Jsem o rok starší a v lednu čekáme také holčičku. Těším se moc, bude to krása. Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.11.17 11:22

@sharka08 Taky se těšíme. Teď už teda trochu nervuju z porodu, protože je princezna větší. V 36tt měla váhovy odhad 3500g, doktor říkal, že v terminu může mít i k pěti kilům???.20.listopadu jdu už do porodnice a rozhodne se o vyvolání, ač budu teprve v 38tt.No mám z toho těžkou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
11.11.17 11:31

@irrena76 Tak to je pořádná macanda ; ) Je vidět, že se jí u Tebe daří. Ta moje je už pěkných pár týdnů hyperaktivni ve dne v noci. Začíná to být náročné. Představa, že teď ještě nabere víc jak polovinou svého současného objemu… uff. A jak syna se těší? Já mám devitileteho a ten se nemůže dočkat. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
11.11.17 11:40
@Bazilikum píše:
Ahoj holky, mě se povedlo otěhotnět ve 45. Doktora mám super, hlídá si mě a rodina je nadšená. Takže, ničeho se nebojte, pokud jste zdravé všechno se dá zvládnout. :lol:

Není to hodnocení trochu předčasné?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
11.11.17 13:11

@sharka08 Syn se moc těší. Dokonce chtěl i sestru víc než bratra. Už planuje, jak ji bude vodit do školky a co ji všechno naučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí