Počet dírek v bradavce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6256
4.6.12 22:52
@Barca12345 píše:
Holky, nesmejte se… ja jsem si myslela, ze to je jen jedna dirka (jako treba na curani :mrgreen: ) az jak jsem zacala kojit me to vyvedlo z omylu!!! :mrgreen:

Já jsem taky docela čuměla :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
@Black_Orchids píše: :mrgreen: důležitý je, že dole v tom máš jasno :palec:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
8651

Tak asi 5? Asi to má každá jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709

tak ona to není dírka jako taková, prostě jsou to místa, kde je tkáŃ prostupnější, ne? :) určitě to není jen jedna, já měla, tuším, okolo 5ti :lol:

na co to vlastně otřebuješ vědět? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.6.12 22:58

@bořková No na nic konkrétního…jen mě to prostě tak nějak napadlo, že už se mi dělají kapičky a tak mě napadlo, kolik tam těch dírek vlastně je :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
4.6.12 23:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
4.6.12 23:07

zvídavá otázka :D holky už odpověď daly, ale mě napadlo jen „vekm lupu a počítej“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
5.6.12 00:15

Každá žena to má jinak. Je to individuální. Já mám „dírku“ i ve dvorci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
5.6.12 00:18

zhruba 15-20 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
5.6.12 08:00

teda nevím proč si dělátse srandu ze zakladatelky :roll: já si myslela taky odjakživa, že je v prsou prostě jedna dírka, ani nebylo kde to zjistit, nikdy mi to nikdo neřekl, nikde se to nepíše :nevim: Tak jak jsem pak koukala když jsem porodila, že to teče ne jednou dírkou ale více 8o 8o v životě by mě to nenapadlo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
5.6.12 16:02

@viky23 ale někomu fakt asi teče jen z jedné, protože když jsem kojila (nejednou) syna u našich, s mamkou se prostě před sebou nestydíme, tak byla přítomna i u kojení a u toho jsme kecaly. Kluk se dost často pouštěl a dělal vyrvál a dostal mnohonásobnou sprchu a mamka z toho byla paf, co je to teď za „mládež“, že máme tolik vývodů :lol: (kojila sice vždycky krátce, ale 4 děti, tak to by si snad pamatovala :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
5.6.12 18:39

@viky23 To neva..klidně ať dělají,ona ta otázka je asi i pitomě položená..ale prostě mě to tak nějak napadlo a pak mi to furt hlodalo v hlavě…a takhle jsem se aspoň něco dozvěděla :dance: Co jsem se ptala kamarádek, tak každá říkala něco jiného a fakt se mi na netu moc nedařilo něco dohledat..Takže tohle byla cesta nejmenšího odporu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
5.6.12 20:18

já když jsem těhotné kamarádce vykládala že mlíko neteče jen z jedné dírky , tak byla taky paf :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10709
5.6.12 21:18
@Daretka píše:
@viky23 To neva..klidně ať dělají,ona ta otázka je asi i pitomě položená..ale prostě mě to tak nějak napadlo a pak mi to furt hlodalo v hlavě…a takhle jsem se aspoň něco dozvěděla :dance: Co jsem se ptala kamarádek, tak každá říkala něco jiného a fakt se mi na netu moc nedařilo něco dohledat..Takže tohle byla cesta nejmenšího odporu :D

nemyslím si, že se tu dělá sranda ze zakladatelky… nevím, jak ostatní, ale mě to jen rozesmálo, ale určitě se nikomu nesměju :hug:

takhle diskuze je ještě v normálu, ale někdy žasnu, co je člověk schopen konzultovat u netu… a pak se tu u toho sedí a tlachá a tlachá… a pak se vymlouváme, jak na nic nemáme čas :lol: já teda určitě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová