Laktační poradna
MVDr. Anna Musilová
@Barca12345 píše:
Holky, nesmejte se… ja jsem si myslela, ze to je jen jedna dirka (jako treba na curani) az jak jsem zacala kojit me to vyvedlo z omylu!!!
Já jsem taky docela čuměla
![]()
tak ona to není dírka jako taková, prostě jsou to místa, kde je tkáŃ prostupnější, ne?
určitě to není jen jedna, já měla, tuším, okolo 5ti ![]()
na co to vlastně otřebuješ vědět? ![]()
@bořková No na nic konkrétního…jen mě to prostě tak nějak napadlo, že už se mi dělají kapičky a tak mě napadlo, kolik tam těch dírek vlastně je ![]()
zvídavá otázka
holky už odpověď daly, ale mě napadlo jen „vekm lupu a počítej“ ![]()
Každá žena to má jinak. Je to individuální. Já mám „dírku“ i ve dvorci
teda nevím proč si dělátse srandu ze zakladatelky
já si myslela taky odjakživa, že je v prsou prostě jedna dírka, ani nebylo kde to zjistit, nikdy mi to nikdo neřekl, nikde se to nepíše
Tak jak jsem pak koukala když jsem porodila, že to teče ne jednou dírkou ale více
v životě by mě to nenapadlo ![]()
@viky23 ale někomu fakt asi teče jen z jedné, protože když jsem kojila (nejednou) syna u našich, s mamkou se prostě před sebou nestydíme, tak byla přítomna i u kojení a u toho jsme kecaly. Kluk se dost často pouštěl a dělal vyrvál a dostal mnohonásobnou sprchu a mamka z toho byla paf, co je to teď za „mládež“, že máme tolik vývodů
(kojila sice vždycky krátce, ale 4 děti, tak to by si snad pamatovala
)
@viky23 To neva..klidně ať dělají,ona ta otázka je asi i pitomě položená..ale prostě mě to tak nějak napadlo a pak mi to furt hlodalo v hlavě…a takhle jsem se aspoň něco dozvěděla
Co jsem se ptala kamarádek, tak každá říkala něco jiného a fakt se mi na netu moc nedařilo něco dohledat..Takže tohle byla cesta nejmenšího odporu ![]()
já když jsem těhotné kamarádce vykládala že mlíko neteče jen z jedné dírky , tak byla taky paf
![]()
@Daretka píše:
@viky23 To neva..klidně ať dělají,ona ta otázka je asi i pitomě položená..ale prostě mě to tak nějak napadlo a pak mi to furt hlodalo v hlavě…a takhle jsem se aspoň něco dozvědělaCo jsem se ptala kamarádek, tak každá říkala něco jiného a fakt se mi na netu moc nedařilo něco dohledat..Takže tohle byla cesta nejmenšího odporu
nemyslím si, že se tu dělá sranda ze zakladatelky… nevím, jak ostatní, ale mě to jen rozesmálo, ale určitě se nikomu nesměju ![]()
takhle diskuze je ještě v normálu, ale někdy žasnu, co je člověk schopen konzultovat u netu… a pak se tu u toho sedí a tlachá a tlachá… a pak se vymlouváme, jak na nic nemáme čas
já teda určitě ![]()