Početí holčičky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
947
13.3.13 12:13

Já měla IUI, takže sex žádnej :D IUI bylo pár hodin po ovulace a mám holčičku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 12:52

No, ono se právě říká, že holčičí spermie jsou pomalejší, takže na základě toho jsem se ptala, protože mě zajímá, když se tedy naplánuje početí před ovulací a ne během či po, tak jestli to tak opravdu funguje; babský rady typu citrón atd. neberu v potaz, na to fakt neveřím

@mařenkaa píše:
Promiň, ale tohle mě rozesmálo :lol: pohlaví dítěte neovlivníš, ani kdyby ses s prominutím pos…už sem slyšela ty rady o jezení citrónu, spaní na určitej straně postele, ale to vůbec nefunguje, tady nejde o čas a způsob početí, tady jde jednoduše o to, s jakym chromozomem se spermie dostane do vajíčka, buď je to X, nebo Y a to opravdu neovlivníš, leda, že by jsi každou spermii chytla, dala prozkoumat do laboratoře a v případě správnýho chromozomu poslala dál, ale to je bohužel nereálný :nevim:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.13 13:04

To taky neplatí, protože my jsme měli při početí syna sex každý den minimálně jednou

@Vesmilka píše:
Tak u nás asi zabrala frekvence. U holek často a u kluka jeden náhodný a bylo to :lol:
  • Citovat
  • Upravit
17247
13.3.13 13:09
@Anonymní píše:
To taky neplatí, protože my jsme měli při početí syna sex každý den minimálně jednou

to byl vtip, já to vím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
13.3.13 13:21
@Anonymní píše:
No, ono se právě říká, že holčičí spermie jsou pomalejší, takže na základě toho jsem se ptala, protože mě zajímá, když se tedy naplánuje početí před ovulací a ne během či po, tak jestli to tak opravdu funguje; babský rady typu citrón atd. neberu v potaz, na to fakt neveřím

No taky jsem to slysela, podle toho by se logicky mel sex odehrat tak 4 dny pred… jenze jak vidis i v teto diskuzi jsou holky, ktery to mely presne obracene. Takze zarucenej recept na holcicku asi fakt neni, bohuzel i pro me… ja se s tim smiruju, myslim si, ze cim vic to clovek chce, tim vic si koleduje o pravy opak… a nebo jeste jak ja s prvnim tehotenstvim, chtela jsem srpnoveho lva, ale podarilo se az na podruhe a termin jsem mela na zari… tak jsem z toho byla zklamana, misto aby byla rada, ze se zadarilo tak brzy a porad jsem si rikala, jak jsem moc moc chtela lva… no a bum, sest tydnu pred porodem mi praskla voda a lev byl na svete, ale ze bych z toho skakala dva metry radosti se rict neda. Zdravi je proste na prvnim miste a co bych v ten moment dala za Pannu v terminu, misto Lvicka v inkubatoru… budu si to vycitat do smrti i kdyz vim, ze to s tim nejspis vubec nesouviselo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10580
13.3.13 13:55
@Anonymní píše:

Tak toto se učí i na lékařských fakultách a vědecky vzato by mělo být více holčiček z doby déle před ovluací a z „odflákého sexu“, kdy se spermiím nepomůže ženským orgasmem :lol: ve skutečnosti, jak už tady někdo psal se to projeví ve statisticky malém vzorku a záleží na tisíci dalších faktorů - v domacích podmínkách víš spíš přibližně, kdy ovuluješ, záleží na celkové kvalitě spermií atd… Ve výsledku to teda v domacích podmínkách ovlivnit moc nemůžeš, leda ten farář, co tu někdo psal, ten si to asi vymodlil ;) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.3.13 14:31

Přesně jak píše @martina.se, je to 50:50. První dítko máme kluka, přála jsem si druhé dítko holčičku, zkoušeli jsme né přímo kolem ovulace (což je jeden ze „zaručených receptů“ na holku) a máme druhého krásného kluka. A je tak úžasný, že jsem na tu holčičku zapomněla ještě dřív, než se narodil :)…nejdůležitější je mít děti zdravé a bez alergií(kór v dnešní době)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 15:53

Jasně, že je největší priorita, aby bylo dítě zdravé, o tom žádná, ale jak už tu někdo psal přede mnou, není nic špatného přát si určité pohlaví; dítě chceme v každém případě, jen by bylo fajn, kdyby se povedla holčička; když ne, tak prostě ne

@25beruška píše:
Přesně jak píše @martina.se, je to 50:50. První dítko máme kluka, přála jsem si druhé dítko holčičku, zkoušeli jsme né přímo kolem ovulace (což je jeden ze „zaručených receptů“ na holku) a máme druhého krásného kluka. A je tak úžasný, že jsem na tu holčičku zapomněla ještě dřív, než se narodil :)…nejdůležitější je mít děti zdravé a bez alergií(kór v dnešní době)…
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.13 15:56

Jinak jsem prostě parádnice, klučinu si taky parádím, jenže to je něco jiného než u holčičky; culíčky mu dělat nebudu a sponečky mu dávat taky nebudu; může to být frajer, ale nikdy né princezna

• Citovat
  • Upravit
72725
13.3.13 16:14
@Anonymní píše:
Jinak jsem prostě parádnice, klučinu si taky parádím, jenže to je něco jiného než u holčičky; culíčky mu dělat nebudu a sponečky mu dávat taky nebudu; může to být frajer, ale nikdy né princezna

a tak to já bych parádila klidně taky, ale příroda rozhodla, že budu spíš zašívat roztrhaný kolena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
13.3.13 16:15
@Anonymní píše:

No tak to si snad radši pořiď panenku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11750
13.3.13 16:17
@Anonymní píše:

Ja to beru treba i tak, ze bych chtela dceru i proto, abych nebyla jen hnusna tchyne, ale mela i nekoho k sobe a u nekoho byla i ta prvni babicka. Vim, ze treba puberta je s holkou horsi, vzpominam na hadky s moji mati docela zive, ale proste mas nekoho k sobe. Ti kluci jsou roztomili na zacatku, pak uz jsou jen usmudlani rebelove, nicitele a rostaci… 8) holcicky zustanou holcickama :-) Takze jak uz jsem psala neni nic spatnyho na tom tu holcicku chtit.
Ale snazim se najit i pozitiva na druhym synkovi, ze si proste lip vyhrajou a budou moct rostacit spolu, budou mit spolecnej pokoj a nebudem v nasem byte kolem puberty vymyslet jak se poskladame…
Je to tezky, zrovna tohle proste neovlivnime, muzeme jenom doufat, ze se na nas stesti usmeje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.13 16:32

Já to cítím celkem podobně - i v případě, že to bude další kluk, aspoň si budou spolu víc hrát, třeba víc rozumět; stejně tak s dcerou - byla by to parťačka a tak vůbec

@Kaculatko píše:
Ja to beru treba i tak, ze bych chtela dceru i proto, abych nebyla jen hnusna tchyne, ale mela i nekoho k sobe a u nekoho byla i ta prvni babicka. Vim, ze treba puberta je s holkou horsi, vzpominam na hadky s moji mati docela zive, ale proste mas nekoho k sobe. Ti kluci jsou roztomili na zacatku, pak uz jsou jen usmudlani rebelove, nicitele a rostaci… 8) holcicky zustanou holcickama :-) Takze jak uz jsem psala neni nic spatnyho na tom tu holcicku chtit.
Ale snazim se najit i pozitiva na druhym synkovi, ze si proste lip vyhrajou a budou moct rostacit spolu, budou mit spolecnej pokoj a nebudem v nasem byte kolem puberty vymyslet jak se poskladame…
Je to tezky, zrovna tohle proste neovlivnime, muzeme jenom doufat, ze se na nas stesti usmeje :-)
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
13.3.13 16:33

S panenkama už si dávno nehraju a až tak by mě to nebavilo; asi tedy nejde jen o ty culíčky a sponečky :mavam:

@poppaea píše:
No tak to si snad radši pořiď panenku :roll:
  • Citovat
  • Upravit
3332
13.3.13 16:44
@Anonymní píše:
S panenkama už si dávno nehraju a až tak by mě to nebavilo; asi tedy nejde jen o ty culíčky a sponečky :mavam:

No tak aspoň že tak :lol: Já jen že holčička ti „parádění“ nezaručí, já byla spíš ten případ, kdy máma věčně řešila rozbitá kolena a díry v kalhotech. Pustilo mě to až doost pozdě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí