Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den, trápí mě má zatím krátkodobá pochybnost o mé orientaci. Začala jsem se dívat na seriál z prostředí ženské věznice (Orange is the new black). Myslím, že ho znáte. Hraje tam jedna herečka (Alex
) a ta se mi líbí. Líbí se mi její hlas a i si dokážu představit sex s ní. Byla jsem přesvědčena že jsem 100% hetero. Vztah s jinou ženou mě nepřitahuje, ale žena ze seriálu ano. Jsem lesba? ![]()
Pochybovat o své orientaci jen kvůli tomu, že se ti líbí jedna herečka?
Mě se jich líbí, kolikrát se i za pěknou ženskou otočím a je to víckrát než za nějakým chlapem
![]()
@Huspenina píše:
Dobrý den, trápí mě má zatím krátkodobá pochybnost o mé orientaci. Začala jsem se dívat na seriál z prostředí ženské věznice (Orange is the new black). Myslím, že ho znáte. Hraje tam jedna herečka (Alex) a ta se mi líbí. Líbí se mi její hlas a i si dokážu představit sex s ní. Byla jsem přesvědčena že jsem 100% hetero. Vztah s jinou ženou mě nepřitahuje, ale žena ze seriálu ano. Jsem lesba?
U žen není sexuální orientace zdaleka tak vyhraněna jako u mužů. Proto je u nich mnohem větší „šance“ na případný sex se ženou. U mužů toto mimo extrémní podmínky (vězení?) téměř neplatí.
Já ulítávám na Mile Kunis
je to nádherná baba. A jsem 100% na chlapy
Tak jsi možná bi ![]()
Já třeba, co se týče soužití, jsem hetero. Co se týče sexu, jsem bi. Sex s ženskou je super, ale doma bych ji nechtěla
![]()
By ses divila, kolik hetero ženských tajně sní o tom, že si to rozdají se ženskou
na jednom diskuzním fóru je o tom celá diskuze a pěkně se to tam rozjelo ![]()
@Heinich píše:
U žen není sexuální orientace zdaleka tak vyhraněna jako u mužů. Proto je u nich mnohem větší „šance“ na případný sex se ženou. U mužů toto mimo extrémní podmínky (vězení?) téměř neplatí.
A armády, a internátu, a klášterů, a Stanfordského experimentu, který mimochodem trval myslím jen pár dní…
Hm, vlastně vždycky, když nejsou ženy k dispozici, tak se ta skálopevná 100% heterosexualita u chlapů zhroutí
![]()
@Bábrdl píše:
A armády, a internátu, a klášterů, a Stanfordského experimentu, který mimochodem trval myslím jen pár dní…Hm, vlastně vždycky, když nejsou ženy k dispozici, tak se ta skálopevná 100% heterosexualita u chlapů zhroutí![]()
![]()
Nesouhlasím.
@Bábrdl píše:
A armády, a internátu, a klášterů, a Stanfordského experimentu, který mimochodem trval myslím jen pár dní…Hm, vlastně vždycky, když nejsou ženy k dispozici, tak se ta skálopevná 100% heterosexualita u chlapů zhroutí![]()
![]()
Každý oblastní sexuolog vám potvrdí, že sexuální orientace je u mužů mnohem jasněji vyhraněna!
@Bábrdl píše:
![]()
Ale to je spíš proto, že jim nic jiného nezbývá, buď si budou sami sobě si
nebo si najdou „parťáka“
ale v běžném životě by asi opravdový hetero do chlapa nešel (tedy aspoň podle mě) zatím co ženské celkem běžně fantazírují o sexu s jinou ženskou ![]()