Pochybnosti o vlastní orientaci

3
1.11.16 14:08

Pochybnosti o vlastní orientaci

Dobrý den, trápí mě má zatím krátkodobá pochybnost o mé orientaci. Začala jsem se dívat na seriál z prostředí ženské věznice (Orange is the new black). Myslím, že ho znáte. Hraje tam jedna herečka (Alex :D ) a ta se mi líbí. Líbí se mi její hlas a i si dokážu představit sex s ní. Byla jsem přesvědčena že jsem 100% hetero. Vztah s jinou ženou mě nepřitahuje, ale žena ze seriálu ano. Jsem lesba? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
1.11.16 14:09

Ne, jsi ženská :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Liz
2064
1.11.16 14:15

Já myslím, že uplně na 100% hetero asi nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.11.16 14:15

Pochybovat o své orientaci jen kvůli tomu, že se ti líbí jedna herečka? :mrgreen: Mě se jich líbí, kolikrát se i za pěknou ženskou otočím a je to víckrát než za nějakým chlapem :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
1.11.16 14:21

Takže myslíte že v pohodě? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.16 14:22
@Huspenina píše:
Dobrý den, trápí mě má zatím krátkodobá pochybnost o mé orientaci. Začala jsem se dívat na seriál z prostředí ženské věznice (Orange is the new black). Myslím, že ho znáte. Hraje tam jedna herečka (Alex :D ) a ta se mi líbí. Líbí se mi její hlas a i si dokážu představit sex s ní. Byla jsem přesvědčena že jsem 100% hetero. Vztah s jinou ženou mě nepřitahuje, ale žena ze seriálu ano. Jsem lesba? :think:

U žen není sexuální orientace zdaleka tak vyhraněna jako u mužů. Proto je u nich mnohem větší „šance“ na případný sex se ženou. U mužů toto mimo extrémní podmínky (vězení?) téměř neplatí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
660
1.11.16 14:22

Já ulítávám na Mile Kunis :mrgreen: je to nádherná baba. A jsem 100% na chlapy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
1.11.16 14:31

@Huspenina jasně, že jo :) @Heinich máš pravdu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.16 14:37

Tak jsi možná bi :mrgreen:

Já třeba, co se týče soužití, jsem hetero. Co se týče sexu, jsem bi. Sex s ženskou je super, ale doma bych ji nechtěla :D :D

• Citovat
  • Upravit
421
1.11.16 14:41

By ses divila, kolik hetero ženských tajně sní o tom, že si to rozdají se ženskou :mrgreen: na jednom diskuzním fóru je o tom celá diskuze a pěkně se to tam rozjelo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
1.11.16 14:44
@Heinich píše:
U žen není sexuální orientace zdaleka tak vyhraněna jako u mužů. Proto je u nich mnohem větší „šance“ na případný sex se ženou. U mužů toto mimo extrémní podmínky (vězení?) téměř neplatí.

A armády, a internátu, a klášterů, a Stanfordského experimentu, který mimochodem trval myslím jen pár dní…

Hm, vlastně vždycky, když nejsou ženy k dispozici, tak se ta skálopevná 100% heterosexualita u chlapů zhroutí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.16 14:47
@Bábrdl píše:
A armády, a internátu, a klášterů, a Stanfordského experimentu, který mimochodem trval myslím jen pár dní…Hm, vlastně vždycky, když nejsou ženy k dispozici, tak se ta skálopevná 100% heterosexualita u chlapů zhroutí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nesouhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.16 14:48
@Bábrdl píše:
A armády, a internátu, a klášterů, a Stanfordského experimentu, který mimochodem trval myslím jen pár dní…Hm, vlastně vždycky, když nejsou ženy k dispozici, tak se ta skálopevná 100% heterosexualita u chlapů zhroutí :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Každý oblastní sexuolog vám potvrdí, že sexuální orientace je u mužů mnohem jasněji vyhraněna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3968
1.11.16 14:48

drby

Musíte oddělit drby a klepy od vědy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
421
1.11.16 14:49
@Bábrdl píše:

Ale to je spíš proto, že jim nic jiného nezbývá, buď si budou sami sobě si :D nebo si najdou „parťáka“ :mrgreen: ale v běžném životě by asi opravdový hetero do chlapa nešel (tedy aspoň podle mě) zatím co ženské celkem běžně fantazírují o sexu s jinou ženskou :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová