Pochybný tábor

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29350
2.8.12 17:34
@sophinka píše:
tak u nás třeba byli vedoucí mladí kluci a holky a nebo pak manželský pár (ona vařila on hlavní vedoucí) tábor, kam se vrhnou opilci a vyžadují sex po 13ti letých holkách mi přijde dost…podivný :think:kdyby vedoucího dělal někdo starší pro zábavu, taky bych dumala.

Proč by nemohl vedoucího dělat někdo starší? Náš hlavní vedoucí byl chlap před důchodem, podobných bylo v našem středisku víc, já jezdila na tábory ještě v mých nechutně postarších pětatřiceti letech… ale přece nedá kolem třiceti výpověď každý volnočasový pedagog, aby nepůsobil blbě na místech vedoucího?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
2.8.12 17:37

@Les2311 tak jasně ale to právě byli ti hlavní vedoucí a už jezdili i s manželkami a popř. svými dětmi. My taky měli po dvou služby, ale opilce, kteří by se dožadovali sexu a vedoucí kteří by se s nimi museli prát si fakt nepamatuji :think: Tábor byl prostě tábor, kamarádi vedoucích nám udělali bojovku a maximálně tak sebrali vlajku, ale ne panenství :think:

• Citovat
  • Upravit
sophinka
2.8.12 17:42

@Regina Hero neříkám, že nemůže :lol: ale na mě už to působí divně, když je sám a věnuje se dětem… já vím je to předsudek. :oops:

• Citovat
  • Upravit
1438
2.8.12 17:46

Sofinko, ale ne každý, kdo u dětí vydrží, musí být hlavní vedoucí. Třeba mladší holka má starší vedoucí, věk si hádat netroufám, nicméně určitě je starší než já… a nemladých dospělých jsem ve skupině viděla víc (i v jiných oddílech), těžkou pak na táboře můžou být všichni hlavní vedoucí :nevim:

EDIT: k tvému dalšímu příspěvku, proč by starší vedoucí měli být sami? Ta naše vedoucí rozhodně sama není, má vlastní rodinu… u ostatních přehled nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
2.8.12 17:49
@sophinka píše:
@Regina Hero neříkám, že nemůže :lol: ale na mě už to působí divně, když je sám a věnuje se dětem… já vím je to předsudek. :oops:

A proč by měl být sám? Ne všechny manželky si můžou vzít na prázdniny volno a jezdit s nimi… dělala jsem v DDM - a prostě volnočasoví pedagogové to mají jako náplň práce, jako přes školní rok vedou kroužky a pořádají soustředění o víkendech, takže třeba za prázdniny dělají i více táborů… prostě běžná pracovní doba, akorát že na táboře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
2.8.12 17:51

@Les2311 však taky píšu, že je něco jiného, když za nimi jezdí manželka s dítětem, mnohdy se i tábora účastní - prostě to berou jako styl života. Ale já jsem pakouš, děti dávám a dávat budu jen na ten tábor, co jsem jezdila i já. Znám tam všechny vedoucí (nebo jejich rodiče),znám tábor i jeho průběh… JInam bych se bála.

• Citovat
  • Upravit
sophinka
2.8.12 17:54

@Regina Hero tak znova netvrdím, že jsou všichni sami, ale chlap na mě prostě v této pozici působí blbě… stejně tak jako učitel v mateřské školce by tak na mě působil. A chlap, který nemá rodinu a věnuje se dětem mi připadá podezřele :oops:. Prostě přiznávám, že mám určité předsudky.
Každopádně nedovedu si představit, jaký musel mít ten tábor pověst, když tam jen tak vtrhne banda ožralů a domáhá se sexu.

• Citovat
  • Upravit
1438
2.8.12 17:58
@sophinka píše:
@Les2311 však taky píšu, že je něco jiného, když za nimi jezdí manželka s dítětem, mnohdy se i tábora účastní

Proč by za nimi měly jezdit manželky? Já třeba manžela od holky vedoucí v životě neviděla a ani nevím o tom, že za ní na tábor jezdil :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101802
2.8.12 17:59
@sophinka píše:
Každopádně nedovedu si představit, jaký musel mít ten tábor pověst, když tam jen tak vtrhne banda ožralů a domáhá se sexu.

A jak prosímtě souvisí pověst tábora s tím, že někam vtrhne banda ožralých debilů? To je asi tak stejná logika, jako kdyby nějaké přepadené a znásilněné ženě řekla, že má asi hodně pochybnou pověst, když ji někdo znásilnil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.8.12 18:00
@Les2311 píše:
Jo, tak ten článek jsem dneska taky četla a dalo mi dost práce ho vydejchat… zejména tvrzení, že děti přece byli v přesile a útočníci byli opilí, takže nebyli nebezpeční :cert:

No v souvislosti s šikanou v mateřské školce na Znojemsku (cca 5 let zpátky) se do tisku dostalo i vyjádření příslušných učitelek a sociální pracovnice - a to radši sem dávat nebudu… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
2.8.12 18:01
@sophinka píše:
Každopádně nedovedu si představit, jaký musel mít ten tábor pověst, když tam jen tak vtrhne banda ožralů a domáhá se sexu.

Uff, děkuji pěkně. Já mám pověst myslím dobrou, vyzývavě se neoblíkám a přesto se stává, že ožralové směrem ke mně vedou oplzlé sexuální nabídky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.8.12 18:02
@blorchi píše:
No tak hlavne by mel byt taboreve,,personal" slozen tak, aby v pripade utoku deti ubranily.Ja bych zadnemu vedoucimu neverila, ze me deti uhlida, tyto lidi nemam rada, bud je pedofil, nebo neaka pochybna existence. Kdovi co se tam udalo.

Co dodat - nejspíš asi politovat… :oops: (uživatelku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23505
2.8.12 18:05

Já byla jen na jednom táboře. Spíš hodně mastňáckej a hlavní vedoucí byl předtím souzen a léčen za pedofilii. Na nás si nic nezkusil, ale i tak, jak se to profláklo, byl to mazec. Asi na to nejsem ten správný typ a vlastní dítě bych tam neposlala, mě se tam moc nelíbilo. Nejsem týmovej typ a stezka odvahy mi působila spíš trauma. Fakt ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sophinka
2.8.12 18:06

@Les2311 tak u nás je to prostě jinak ;)

• Citovat
  • Upravit
sophinka
2.8.12 18:09

@Les2311 předpokládám,že 13 ti ale není :lol: podívej se beru to tak, že když je někde tábor tak se v okolí ví, že je tam tábor. S DĚTMI. Protože na tábor jezdí děti. Takže představa, že tam vtrhnou ožralové za účelem sexu, je to dost podivná.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix