Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Týna K. tak ze to tva sestra nechtela hrat, protoze ji to nebavilo je neco jineho, ale jinak teda nevidim duvod, proc by Sims nemohla hrat 8leta.Moje holka je hrala od 9 let.Ano,na obalu je napsane, ze hra je od 18let, ale urcite ne z tohoto duvodu.To spis, ze by deti hrat pc hry nemely vubec, stejne jako sedet u tv cele dny. Ptala sem se mych holek a nikde nic neni videt, jak pise @Žirafátko nad nima srdicka, nebo kdyz se jdou vysprchovat, intimni zony jsou zakryty (udelaji se ty kosticky),nebo kdyz zena rodi, dite spadne z nebe
(prirovnavam),proste odnekud zeshora. Podle me fakt nic hrozneho, nic nasilnickeho, normalni divci hra.
Ahojky, ještě jednou díky za vaše tipy!!
přiznám se, že do sims nejdu, protože jsem na to koukala a je to typ hry, který by dceru nezaujal… ona musí mít nějaká zvířátka atd… díky moc.
A co třeba PC hru za 1 SMS (tuším 99 Kč). Moje neteř třeba hraje tohle a baví jí to - http://www.super-hry.com/…renzy-3.html
Prosím jak se jmenuje hra jak se musí starat o zvířátko buď spí nebo má hlad vůbec nemohu na to příjít jak se ta hra jmenuje děkuji