Počůraná podlaha kvůli zvědavosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2101
15.3.16 10:43

Ty jo, z toho bych byla uz na budku to furt vytirat :roll: :mrgreen: my jsme to nemeli ani u jednoho, kluk ma svuj maly pisoar, takze vidi jak cura, to holka asi tezko bude curat do toho :lol: porad bych vysvetlovala a rozhodne bych ji za to taky vynadala. Vzdyt zkoumat si ji muze jindy nez pri curani :roll: :zed: a co dat na cas nocnik do sprchy (pokud mate), tam to jenom splachnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11439
15.3.16 10:44

Hoď pod nočník ručník :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.3.16 10:54

Já bych ji párkrát odchytla a dala ji před nočník třeba zrcadlo, aby viděla jak a odkud to teče a nemusela si ji zvedat. Syn taky na nočníku když čural a ještě si ho neuměl chytnout směrem dolů, tak se mu zamozřejmě tím proudem zvedl a šlo toho polovina ven, no tak jsem bohužel musela at jsem dělala cokoliv priskočit a trpělivě mu držet pár dní pindu dole, aby se to naučil..myslím že to přejde, ale jak není koberec tak to není traga. jestli je zvyklá mít nočník na jednom místě a chodit si na něho tak pod něho dát deku nebo ručník nebo gumovou podložku a vysvětlovat..

• Citovat
  • Upravit
4471
15.3.16 11:04
@Zorbas píše:
Ty jo, z toho bych byla uz na budku to furt vytirat :roll: :mrgreen: my jsme to nemeli ani u jednoho, kluk ma svuj maly pisoar, takze vidi jak cura, to holka asi tezko bude curat do toho :lol: porad bych vysvetlovala a rozhodne bych ji za to taky vynadala. Vzdyt zkoumat si ji muze jindy nez pri curani :roll: :zed: a co dat na cas nocnik do sprchy (pokud mate), tam to jenom splachnes…
dobrý nápad.akorát máme jen vanu :lol:
@Fjodorka píše:
Hoď pod nočník ručník :lol:

taky dobrý nápad, problém ale je že naše malá nesnáší změny a chce mít věci jak je zvyklá (často chodí po bytě, dělá pořádek, dává věci na místo..takže kdyby byl pod nočníkem ručník, půjde a zanese ho mezi ručníky za to dám ruku do ohně :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
15.3.16 11:05

@smurfka podložka jak jsem psala je u nás pase. a jak jsi to udělala se zrcadlem? ono je to před ní stejně vyvýšené vepředu ten nočník..takže v zrcadle by neviděla nic :think: nebo jsem to špatně pochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.3.16 11:10
@reinkarnace píše:
@smurfka podložka jak jsem psala je u nás pase. a jak jsi to udělala se zrcadlem? ono je to před ní stejně vyvýšené vepředu ten nočník..takže v zrcadle by neviděla nic :think: nebo jsem to špatně pochopila

aha.vy máte nočník pro chlapečky..já mám doma dva..malá si ted oblíbila obyč židličku s nočníkem, takže sedí a nic vyvýšeného tam není..no pokud to máte takhle tak tam zrcadlo nepomuže no..to je fakt..tak nic. :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4471
15.3.16 11:12

@smurfka já nevim jestli je pro chlapečky nebo pro holčičky..koupila jsem tehdy takový, aby byl barevně jako ta miska na kterou byla zvyklá a taky aby měl širokou sedací plochu, byl zaoblený a netlačil…máme tento: https://www.prodeti.cz/…nik-ruzovy-2?… sedí na něm třeba i půl hodiny když chce :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
15.3.16 12:29

Asi ji fakt budu muset u toho teď nějakou dobu hlídat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.3.16 12:44

@reinkarnace :mrgreen: vydržet a hlídat.. starší dělal to samé, hrozně ho to zajímalo :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
15.3.16 12:46
@martina.se píše:
@reinkarnace :mrgreen: vydržet a hlídat.. starší dělal to samé, hrozně ho to zajímalo :lol: :lol:

asi z nich budou gynekologové nebo urologové :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.3.16 12:50
@reinkarnace píše:
asi z nich budou gynekologové nebo urologové :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: no to doufám, že ne :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
15.3.16 12:51
@martina.se píše: :mrgreen: no to doufám, že ne :mrgreen: :mrgreen:

ale co, to není zas tak špatné povolání :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
15.3.16 13:00
@reinkarnace píše:
ale co, to není zas tak špatné povolání :P
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
15.3.16 14:01

A co zkusit vzít zrcátko a ukazát jí to, odkud to teče? Nemyslím samozřejmě při čůrání. Nepomohlo by to? Nebo to musí vidět přímo při „akci“?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
15.3.16 14:02
@TerezkaW píše:
A co zkusit vzít zrcátko a ukazát jí to, odkud to teče? Nemyslím samozřejmě při čůrání. Nepomohlo by to? Nebo to musí vidět přímo při „akci“?

právě…ji baví dívat se jak to teče :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect