Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
No nevim, ona ví co dělá, neřešila bych to.
já musim vymyaslet, kdo mi ji pichne tenhle tyden mudr ma dovolenou a nechce se mi takovou dalku az za svym gyn ![]()
proč ti tu zprávu neposlala mailem? posílá to tak vždycky
@Simi11 Tak praktický lékař by to mohl určitě taky píchnout, já Mal. volala, protože jsem to nemohla vydržet a taky kvůli další léčbě aby mohla navazovat - prostě abych ji nemusela přerušovat ona mi výsledky řekla v kostce a prý si mám jít pro recept a budu tam mít i lék. zprávu.
Tak to jooo:-)
já mám i toho praktickýho daleko. ble, no musim to zítra vyřešit.
@vsejesupr píše:
@Simi11 A jak to, že je máš tak daleko?
no přes celou prahu, z prahy 4 na prahu 3
![]()
@Simi11 Nejsem rodilá pražačka tak nedokáži odhadnout dálku jakou jedeš ale nic si z toho nedělej já jedu tento týden z Čelákovic na Karlák jen pro recept a taky se mi nechce ![]()
Uf to se ti teda nedivim.-(
tak zavolej procházkový, at ti to pošle poštou, určitě nic proti mít nebude ![]()
@Simi11 No napadlo mne to také ale nechce se mi otravovat, nakonec si udělám asi výlet v Praze jsem dlouho nebyla…
@Simi11 jo musím si udělat radost a třeba zajít do nějakého obchůdku…před chvíli jsem zase dostala tu červenou mrchu a to asi o deset dní dřív, to se mi normálně nestává ![]()
To ti muzou honit leky. Ja akorat jedu z motola od kamaradky. Pichla ni pigaro ![]()
hezky si neco peknyho kup ![]()
@Simi11 Ahoj, čtu tvoje příspěvky a chtěla bych se zeptat na ten lék od paní doktorky, Subcovia? Co to je a jestli ti to pomohlo Nk buňky snížit. Děkuji
@Simi11 Ahoj, po 4 injekcích, to je dobrý a jak často na ně chodíš? Nic ti po nich není?