Podařilo se Vám otěhotnět se zvýšenou hladinou NK buněk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
620
3.8.16 17:28

Ahoj všem, je toto ještě aktuální téma? Mám čerstvý nález - zvýšený výskyt NK buněk..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.8.16 17:32

Teď ani ne…ale klidně zase může být :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
3.8.16 17:50

@muffin81 super:) a povedlo se s tím někomu otěhotnět..? Mám nasazen Medrol..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
3.8.16 17:57

Nevím jestli máš zapnutý metříky, ale jak můžeš vidět v mém podpisu, tak už mám doma dvě štěstíčka navzdory zvýšené hladině NK buněk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
3.8.16 21:08

@muffin81 Jsem tu nová takže zatím nevím jak co funguje:) každopádně gratuluji!:) našla jsem tvé příslěvky zoětně a už je mi to jasné:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148
26.9.16 09:25

@vsejesupr Ahoj, neboj se toho, podařilo se mi otěhotnět, když jsem měla hodně vysokou hodnotu TNF alfa, ale bylo hodně léků a dlouhá cesta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
11.6.18 16:48

@muffin81 ahojky Prosím te vadi u ivf aktivace nk bunek spermiemi nebo ne? Moc děkuji za názor
Snad ne kdyz vkládají blastocysty tak snad tam jde jen o spermie vid? Jinak Máme chráněny sex ale nevím jestli to vadi i ivf a muže to zabít embryo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
11.6.18 18:57

@Petina1811 A bereš nějaká imunosupresiva?? Mně na imunologii říkali, že min 6 týdnů před IVF jenom chráněný sex a k tomu malé dávky imunosupresiv (Medrol, Prednison). A právě tím, že se do toho imunitvně uklidněného prostředí dá rovnou blastocysta…tak by to mělo být dobrý…aspoň co se týče imunity…Ty léky se berou potom ještě cca do 15tt a chráněný sex po celou dobu těhotenství, aby byla ta imunita celou dobu max v klidu. Nevím, jestli jsem ti odpověděla na tvou otázku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
12.6.18 03:37

@muffin81 AHOJKY Já se léčila minuly rok a v září 2017 byla norma nk bunek tak jsme podstoupili 2 kety a pak jsme přešla do heliosu a tam zatím mám za sebou 1 ket ale bohužel nic
Me by zajímalo jestli se mi ty nk BUNKY nemohly opět rozjed sice je pravda ze se snažíme dodržovat chráněny sex ale od toho září se párkrát stalo že jsme meli sex bez ochrany tak nevím jestli se mi to nerozjelo znovu fakt už nevím co dál Aby se zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.6.18 09:35

@Petina1811 no rozjet se mohou, tak raději s nechráněným sexem neriskovat…prostě dokud se nezadaří…jen s kondomem…ať je imunita co nejvíc v klidu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.6.18 09:36

Tak si v tom Heliosu řekni zase o Medrol…cca 2-3 měsíce před dalším IVF…aby byla ta imunita stopro pod kontrolou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
12.6.18 10:35

@muffin81 Děkuji za info
Ja nevím co mám dělat protoze v heliosu kde teď jsme mi dělali kompletní reprodukcni imunologii spolupracují s laboratoří AKI a z výsledků nemam nic zvysene ho nemám zase protilátky nk bunky v pořádku. Tak jsme to porovnávala s imunologii co mi dělali v hradci Králové a tam je rozdil ze v AKI mi nedělali tu aktivaci nk bunek tak jsme tam volala a v aki mi řekli že ro nedělají ze dělají jen aktivaci nk bunek trofoblastem ale ja jsme mela zvysenou aktivaci nk bunek spermii tak teď nevím co dál volala jsme do dvou center v brne a ty to taky nedělají ???? fakt tomu nerozumim
Nekoukla by jsi se do tvého ZprávY z imunologie jestli tam tot vysetreni mas Prosím
Já si připadám jak KDYBY to nikde nedělali ale ja se stim 6 mesicu léčila.
A ani primář teď zavolat nemůžu je na dovolene az do 19.6. Pak mu zavolám ale jsme před ketem tak to chci ještě s NĚKÝM prokonzultovat
Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
12.6.18 12:15

@Petina1811 teď jsem tě asi poplašila…jestli ti vyšla aktivace trofoblastem v pořádku…tak to je dobrá zpráva :) aktivace spermiemi mi dělali (chodila jsem do Podolí)…a to jak partnerovými, tak směsí cizích…ty jsem měla taky aktivované…ale mě nejhůř vycházel trofoblast. Nicméně…s trofoblastem je to těžší…se spermiemi prostě dodržujte chráněný styk a bude to ok. A kdy jdeš na IVF??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
12.6.18 12:56

@muffin81 teď v červnu chci jít na ket ale chtěla bych to vysetreni
Teď jdem někde četla ze aktivace spermiemi muže taky zpudobit neuchyceni embrya pry ta blastocysta co vkládají má v sobe spermii a tělo to pry pozná a muze to zahubit tak ja fakt už nevím ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
18.9.18 06:55

@Simi11 ahoj čtu tady to povídání a zírám..o ditě se snažím 7 let a bez uspechu…přešla jsem do genetu a hned první vysledek katastrofa imunologie ana titr 1:1320 kteryy tedy po penthomeru klesl…Proběhl neuspěšný Et a poté testy 1:640 a zvedly se nk bunky ,které puvodně v normě…Za celý život jsem otěhotněla jen přirozeně a ted nevím co dál… :nevim: Mám jednoho mrazíka a tím končíme..Manžel už nikam nechce jít ..Ale vzdát to ještě nechci…Nevíš jak to je pokud bych to chtěla zkoušet přirozeně..to bych to musela brát celý život kortikoidy :zed: A tobě se nakonec zadařilo a na kolikáty pokus??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí