Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ove také jsem uvažovala o PFC, protože to mám nastejno z práce jako do Iscare (asi 10min), ted budu jezdit o dost dál, ale nedá se nic dělat… rozhodli jsme se pro Cube také spíš z hlediska peněz. už nás to stálo celkem dost a ještě bude a o Cube jsem také slyšela chválu, i to, že Dr. Višňová zná Dr. Malíčkovou a mají se „rády“ jestli mě holky chápete @Zuzulli … no tak si budeme držet pěsti, nic jiného udělat pro sebe nemůžeme krom této psané podpory ![]()
Taky jsem slysela to same co Ty, ale holt uz jsme asi byli objednany do pfc a mam to bliz z domova. Docela by me zajimal ten cenovy rozdil. Ale nemuzu najit cube cenik.
Dneska jsem tam byla a zacnu tedka stimulovat a necham si zamrazit do zalohy embrya. Po lete to sice jeste budeme zkouset prirozene (pokud bude mit manzel po operaci dobry spermiogram a ja ok imunitu), ale kdyz do konce do roka neotehotnim, tak pujdu rovnou na transfer. Nebo kdyz se manzelovi ty spermie nezlepsi. Sice to stoji dost penez, ale ja jsem stara paka a mam jen rok na uhradu pojistovny, tak abych o to pripadne neprisla. Cas me tlaci a vsichni doktori me desi
@Monikiii
@ove ajaj, to mě mrzí že tě tlačí čas, to psychice moc nepřidá…mě stačí ta imunita, teď musíte, protože za měsíc už byste kortikoidy brát neměla, aby si tělo odpočinula a tím se sníží šance na úspěch. prostě samá omezení, ach jo
. Já do Cubu psala, že nemohu najít ceník a ptala jsem se na konkrétní věci a konkrétně mi odpověděli. Mám srovnání 3 klinik:
KET
Iscare: 7500,–
Cube: 9500,–
PFC: 15000,– což už je jako síla, jednou tolik oproti Iscare…
@Monikiii no tak to je teda dost velký rozdíl. Ještě na to doma mrknu. Jsou to hrozný prachy v tom. My už dali cca 50tis za to ivf s pgs a ted to pojede dal. Ale co už, jak říkala moje babička penize budou, my nebudeme 😀
@ove přesně, peníze budou…ale je to šílený já vím, my v tom jsme ted dohromady za 80000… co člověk nadělá
krásný víkend ![]()
@Monikiii
No však ja taky za dva týdny vyplaznu dalších padesát.
Tak uvidíme. I Tobě krásný vikend! A hlavně hodně štěstí!!! ![]()
@ove tak to jsem na tom trošku lip
přeju ti, at máš co nejvíc embryjek:-)))
@Monikiii No nasledne doufam, ze i embryek ![]()
jak jsi vcera dopadla?
Holky, otěhotněly jste některá s pozitivní autoimunitou? Krom nk buněk (teď jsou v normě), mám i náběh na autoimunitní onemocnění a říkám si, jestli to nedělá neplechu… ale je mi jasné, že každé tělo je jiné ![]()
Mně ne, haha. Ale chtela jsem Ti poprat, aby to vyslo a kdyztak dej vedet ![]()
@ove díky, jasně že napíšu. A ty máš tedy také autoimunitní onemocnění? ANA či tak? jestli jsi to už zde psala tak se nezlob, trochu se v tom ztrácím…
Ja mam vysokou cytotoxickou aktivitu NK a NKt bunek po stimulaci trofoblastem a vyssi tvorbu spermtoxickych TNFa a IL17. @Monikiii