Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ove no neneee
u me by Malickova řekla, ze je úspěch pozitivní test (měla jsem ho jen jednou a to je nynější těhotenství), ale u tebe to může být jiné…anebo také ne. I u „zdravých“ holek se to po pozitivním testu občas zvrtne v menzes. Ja bych osobně zkoušela dal…a různé metody, jako třeba jednou dat embryoglue, pak zase ne, pokud máš hormony v pořádku, zkus to taky bez utrose a až budeš mít pozitivní test, nasad ho, popř. navys dávku. Nevím. Jestli máte na to energii, peníze a hlavně ještě nake nanucky, sla bych do toho. Taky si nepamatuju, zda uz máte děti a jste ochotni zkusit vše. Je to těžké
![]()
@ove a kortikoidy dále beres? Ja je užívala půl roku a byla jsem 3× za sebou na transferech, vyšel ten poslední. S mym chlapem máme takovou teorii, ze proto budeme mít i holčičku, říká se, ze holčičky jsou silnější a prubojnejsi. Každopádně moc držím palecky, aby se to povedlo!!! Nejen tobě, všem aby se dockali♡ a nejlépe tou nejpřirozenější cestou ![]()
@Monikiii
takze holcicka, to je krasny!!! A dekuji moc za podporu, pekne se to cte. Ja beru kortikoidy od cervna a beru je porad. Pristi tyden jdeme k te Malickove, jestli to mam porad ok a pak bude KET, tentokrat to chce doktorka zkusit ve stimulovanym cyklu. Nekolikrat jsem si na Tebe vzpomnela, ze jsi taky psala, ze se podaril az nekolikaty ket, prestoze jsi mela mit uz imunitu ok a mela jsi vysetreny embrya. No jsem na to zvedava… Mame uz jednoho ctyrleteho chlapecka a toho jsme pocali prirozene a docela rychle… ale to neznamena, ze moje touha je nejaka slabsi, druhy dite si preju moc a moc, jen uz to trva dlouho a byla jsem uz tolikrat moc zklamana (dva potraty a x pozitivnich testu), ze uz si rikam, jestli neni cas se toho snu vzdat. Ale samozrejme nadeji porad mam ![]()
Jo, super přístup❤️ my embrya vysetrena nemeli, ale take me to potom napadlo, ze to byla poslední věc, co jsme fakt nevysetrili… tak uvidíte, budu vám moc držet palecky a čekat pozitivní zpravicku 😊 tfujky tfuj 🍀
@Monikiii moc gratuluji
…u me nic naposled v kvetnu ket a ani tuk…ted mam po dovce a v lednu chci laparku…cpou me darovane vajicka…ale 100tis je na nas opravdu hodne a zaruka zadna ![]()
Ahoj holky, vyznate se nektera ve vysledcich bunecne imunity z endometria?
Příspěvek upraven 01.10.19 v 09:41
@bylinkax
Kde Ti to dělali? Malickova tam má vždycky vedle toho jak má vypadat norma.
@ove ve Zline, norma tam neni. Je to prave podklad pro Mudr. Malickovou, pri HYCOSY mi vzali vzorky z delohy. Interpretaci vysledku nechavaji az na Mudr. Malickovou… ta bude delat asi vysetreni z krve.
@bylinkax ahoj, taky jsem byla ve Zlíně na těchto testech a kontroloval mi je pan doktor novák- imunolog z gennetu. Můžu ti do osobní zprávy poslat ty moje, a výsledek mi řekl, že je v pohodě…že tam není nic co by stálo za léčbu.
S čím se lecis u malickove a co už máte za sebou?
@Monikiii Ahojky, moc gratuluji k tehotensvi
![]()
Mam takovy dotaz
kde prosimte ordinuje doktorka Malickova? Vubec to nemuzu dohledat ![]()
Ja dochazim do Gennetu, kde mi minuly rok zjistli zvysene NK bunky na 24%, tak jsem brala skoro pul roku Medrol, ktery to snizil na 23% a bylo mi po nem neskutecne spatne a bolely me klouby, tak mi doktor navrhl intralipidy (tyden pred a tyden po KET ted v rijnu), ale nepovedlo se, tak bych rada zkusila zmenit imunologa
moc dekuji za odpoved
@peta1003 Ahoj, Mudr. Malíčková ordinuje v ISCARE v Praze, objednava se bezne pres recepci. Potrebujes doporuceni, jinak te nevezmou.
Snad pomuze! Ono snizeni z 24% na 23% je miziva uspesnost = zadna.
@bylinkax a vezmou me, kdyz se normalne lecim v Gennetu? Ja jsem tam velmi spokojena a odchazet se mi nechce jen bych chtela zmenit imunologa ![]()
@peta1003 to opravdu nevim… zkus si zavolat na recepci. ale kdyz reknes v Gennetu, ze bys chtela znat nazor jeste druheho Mudr, tak by nemeli byt snad jesitni
.
Zavolej na tu recepci a budes moudrejsi
.