Podařilo se Vám otěhotnět se zvýšenou hladinou NK buněk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10925
13.1.20 10:41

@Any30 Ahoj, to bohužel nevím, jen že jsou lehce zvýšené a že mám jít znovu na krev. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ove
105
16.1.20 12:19

Nk bunky

Ahoj holky, léčila jsem se půl roku u dr Maličkovy kvuli vysoké aktivitě nk buněk proti trofoblastu (potracela jsem) a nyní jsem v 17tt. Ale stejně mám pořád obavy. V 10tt jsem postupně vysadila kortikoidy, pry jejich efekt vydrží cca 8tydnu. Tak se bojim, aby zase ty nk bunky nedelaly nějakou neplechu. Co si o tom myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
16.1.20 13:35

@ove jeee ahoj, moc moc gratuluji :dance: ¹a chápu tve obavy. Také jsem byla podelana když se konečně zadarilo. Paní dr Malickova mě poslala mezi 18.-19.tt na kontrolní odběry, to ty nejdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ove
105
16.1.20 14:22

Děkuji :)), v kolikátém už jsi? Na kontrolní odběry mě neposlala. Když jsem ji napsala, že embryo má srdeční akci, tak mi napsala, ze po 10tt mám vysazovat metypred a ze už ji nepotřebuji. Do kdy jsi brala kortikoidy?
@Monikiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
16.1.20 20:29

Já vysadila kortikoidy (tmetypred) taky někdy mezi 10.-12.tt… říkala že embryo je dost velký a kortikoidy už nemají takovou sílu…Ale byla jsem v 18ti tt na těch kontrolních odberech jestli se zase hodnoty nezvysuji. Ale víš jak, ha měla krom zvýšených NKbunek ještě navíc pozitivní autoimunitu..tak jestli to nebylo kvůli tomu.
Jinak já jsem přesně minulý týden porodila a teď držím v ruce 7denni holčičku ♡

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ove
105
16.1.20 21:12

Jeee tak to moc gratuluji!!! Asi uz jsi doma, přeju ať vše dobře zvládáš a klidné noci :)) v rámci možností.
Ja to nevydržela a napsala doktorce a uklidnila mě, že už nk buňky nejsou pro plod riziko, tak snad dobrý… Ale klidná asi nebudu nikdy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
16.1.20 23:13

@ove přesně tak. Embryjko je velké a nk buňky si na něj uz netroufnou :mrgreen:
Přeji hodně štěstí a držím moc pěsti :palec:…A dekujuuu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
5.2.20 15:35

Ahojte. Dostávala jste některá intralipidove injekce před transferem, kvůli zvýšeným NK buňkám? Moc děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.2.20 12:36

@Any30 ahoj, ja mela tyden pred a tyden po ET intralipid infuzi a nepomohlo to. Ted az pujdu na KET, tak dostanu tyden pred a tyden po imunoglobulin v injekci…doufam, ze zabere :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.2.20 12:38

@Monikiii moc gratuluji k holcicce :srdce: ja se chystam na KET a dostanu injekci s imunoglobulinem tyden pred a tyden po, tak snad to uz zabere :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
6.2.20 12:41
@peta1003 píše:
@Any30 ahoj, ja mela tyden pred a tyden po ET intralipid infuzi a nepomohlo to. Ted az pujdu na KET, tak dostanu tyden pred a tyden po imunoglobulin v injekci…doufam, ze zabere :D

Moc Ti dekuji za odpověď. A měla jsi nebo máš jen zvýšené NK bunky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
6.2.20 13:30

@Any30 mam jen zvysene nk bunky(tedy doufam :lol: ). V lednu jsem byla na imuno a mam 22%. Kolik mas ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
26.2.20 21:05

Ahoj holky,

pročítám tady vaší diskuzi a chci se zeptat, vždy se zvýšené NK buňky řeší? Do jaké zvýšené hodnoty NK buněk není potřeba nic dělat. Byly mně také zjištěny zvýšené NK buňky, ale zatím nikdo neříkal, že by se s tím mělo něco dělat. Mám být znepokojena postupem?

Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.2.20 09:50

@raaketkaahojky, ja myslim, ze nad 18% to neni ok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.2.20 12:39
@peta1003 píše:
@Any30 mam jen zvysene nk bunky(tedy doufam :lol: ). V lednu jsem byla na imuno a mam 22%. Kolik mas ty?

Ahojky. Omlouvám se, že odepisuji až teď. Já mám NK bunky skoro 30%.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí