Podařilo se Vám otěhotnět se zvýšenou hladinou NK buněk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
3.5.20 15:25

@vsejesupr ahoj, právě toto jsem řešila minulý týden. Doktorka si nevšimla testu s listopadu, že mám zvýšené NK buňky, ale úplně hodně. 3× více než byla horní hranice. Všude psali, že to bez léčby nepůjde. Takže nervy, ale ve čtvrtek mi volala doktorka, že to mám naprosto v normě, takže jsem šťastná. Tak ti držím palce, ať dopadneš stejně, že prý se to hodně mění. Dej vědět, jak jsi dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
3.5.20 15:48

@Lucci88 ahoj, je super, ze nemusis podstupovat zadnou lecbu :D

Me bricho pri stimulaci skoro vubec nebolelo. Jen posledni 3 dny me bolely vajecniky. O chlup vic nez pri ovulaci. Ja, kdyz mam menstruaci, tak mam obrovske bolesti a se stimulaci se to rozhodne srovnavat neda… to byla uplne jina bolest :D

Po OPU uz to bylo v podstate horsi. Po probuzeni z narkozy jsem se nemohla(spis nechtela) ani pohnout. Myslela jsem, ze ze me vypadne asi deloha, ale jen co mi dokapala kapacka, tak se mi ulevilo. Nasledujicich 10 dni bylo peklo, kdyz jsem sla na malou, tak sem curala asi 5 minut a pritel si ze me delal srandu, ze mam problemy s prostatou :lol: no a kdyz jsem sla na velkou, tak sem tam sedela pul hodiny a priznam se, ze sem chtela omezit jidlo, abych na ten zachod ani nemusela :D
Ale zvladla jsem to. Co by clovek pro to miminko neudelal :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.5.20 15:56

@peta1003 no ty bláho! Jako trochu se bojím!!! Ale jsem moc ráda, že jsi to napsala tak, jak to je, člověk se na to může aspoň trošku připravit. A chodila jsi po tom do práce? A ještě jedna otázka, po odběru… zkoušela jsi hned v tom cyklu zavedení oplodněného embrya? A pokud ano, jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
3.5.20 16:33

@Lucci88 jojo…5 dni po odberu probehl ET, kdy mi zavedli jedno embryo a 3ks jsme nechali zamrazit :)

Mne napsali na klinice neschopenku od prvniho dne stimulace, protoze jsem si mela pichat injekce v 8 vecer a me ten tyden zrovna zacinala nocni v praci a byl by problem kazdy den chodit do satny a pichat tam injekce. Musela bych to vzdy hlasit nadrizenymu a ja nechtela, aby nekdo vedel, ze podstupuju IVF.

Bohuzel se embryo nechytlo. Kvuli tem nk bunkam. Chodila jsem na intralipidy, ale to mi nepomohlo. Do prace jsem sla presne 6 tydnu od zacatku stimulace, ale byla jsem doma dyl, protoze na me vlezla choroba :D

Ted v breznu jsem byla na KET a dostala jsem novou lecbu, kdy jsem tyden pred vlozenim a tyden po vlozeni embrya dostala injekci imunoglobulinu do zadku a ono to zabralo a ja konecne nasla dve carky na testu :) bohuzel me radost v 7tt presla.

Po lete tedy zkusime znovu KET. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
3.5.20 19:08

@Lucci88 Wow, tak to jsem vážně překvapená!! Držím palce, ať tedy IVF a vůbec celý ten prubeh je ok. Nemej nervy, ženská pro miminko vytrpí všechno ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
3.5.20 19:25

@suzka1 tak to máš pravdu. Akorát je to divný pocit, když jsem úplně zdravá a vlastně to podstupuji pro partnera a ten to bere více méně automaticky, prostě musíme zachránit rod…ale ženská zvládne všechno že… Ale obavy mám, to nezapírám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
7.11.20 22:20

@vsejesupr ahoj mohu se zeptat zda jsi otehotnela nakonec?? a bez leku??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.11.20 01:51

@maja111111 Ahoj, zatím nejsem těhotná… Je to delší příběh. Dosud jsem žádné léky nebrala. Po pár měsících jsme dělali další test a opět byly výsledky zvýšené. Byla jsem odeslána do Prahy na specializované pracoviště. Kde mi nakonec řekli, že je to druh NK buněk, co v početí nebrání, ale že to budeme hlídat. Tak se uvidí. Jsem po druhém IVF a máme všechny embrya zamrazená a vzorky byly odeslány na genetiku. To doporučuji každé z vás. Ať víte, že jsou embria zdravá, alespoň ty nejrozšířenější vady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
8.11.20 08:30

@Lucci88 ahojky, naprosto s tebou souhlasim. My minuly rok podstoupil prvni IVF.
Hned jsme sli do ET s intralipidy a nic. V Breznu KET s imunoglobuliny a test pozitivni, ale v 7tt bohuzel zamlkle tehotenstvi. V Gennetu udelali revizi delohy, plod vysetrili a zjistili spatny pocet chromozomu :zed:. No a ted v zari dalsi KET bez lecby(dle doktorky nebylo treba) a zase nic. Mame jeste jedno posledni zamrazeny embryo a pokud se zase nezadari, tak pri dalsim IVF nechame embrya otestovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
8.11.20 08:37

@peta1003 Jake hodnoty nk bunek si mela, kdyz si dostala intralipidy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
8.11.20 08:51

@suzka1 mela sem neco nad 24%, ale ani se to po nich nehlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
8.11.20 11:19

@peta1003 Ja mam necelych 14%,limit je do 10% a dostanu intralipidy příští měsíc, tak jsem zvedava

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
8.11.20 11:25

@suzka1 a kam chodis na Kliniku? Ja chodim do Gennetu a dle Malickovy je limit 18%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
8.11.20 11:42

@Lucci88 aha to me mrzi No ja se snažím už dlouho..9 let 4 ivf a asi 6 ketu..a nikdy nic..Prirozene 2krat a musela sem vzdy na potrat…Malíčkova mi řekla take ze to nemam v reprodukcnim bloku…ale chce mi dat injekce Dexamed pred ketem..Chcem naposled zkusit darovane embryo…Uz nemam moc vajiček a nechci uz brat ty hormony (ze zdravotnich duvodu)a toto jsem ještě nezkoušela…Je mi uz 42…A jake si mela hodnoty nk bunek..ja ted 26%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
8.11.20 12:51

@peta1003 Chodim do iscaru taky k Malickove a v papirech je 0%-10%. Aspon myslím. Uvidím, jestli to zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí