Podařilo se Vám otěhotnět se zvýšenou hladinou NK buněk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
252
27.2.20 12:40
@raaketka píše:
Ahoj holky,

pročítám tady vaší diskuzi a chci se zeptat, vždy se zvýšené NK buňky řeší? Do jaké zvýšené hodnoty NK buněk není potřeba nic dělat. Byly mně také zjištěny zvýšené NK buňky, ale zatím nikdo neříkal, že by se s tím mělo něco dělat. Mám být znepokojena postupem?

Děkuji

Ahojky. Jdeš na kontrolní odběry?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
27.2.20 13:03

@Any30 ahojky, tak to je docela dost…snad to sundaj dolu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.2.20 13:05
@peta1003 píše:
@Any30 ahojky, tak to je docela dost…snad to sundaj dolu :)

Jj, uvidime😉

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
27.2.20 18:13

@Any30: na kontrolní odběry jdu, ale né kvůli NK buňkám…k tomu jsem dostala jen informace, že mám zvýšené NK buňky, tak nevím nač se připravit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
27.2.20 22:11
@raaketka píše:
@Any30: na kontrolní odběry jdu, ale né kvůli NK buňkám…k tomu jsem dostala jen informace, že mám zvýšené NK buňky, tak nevím nač se připravit…

Aha… já jsem šla na kontrolní a po nich na imunologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
28.2.20 10:24

@Any30 No, tak možná jsem to blbě pochopila, tak uvidím…takže případné těhotenství se řešilo až v okamžiku, kdy se vyřešily zvýšené NK buňky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
29.2.20 10:47
@raaketka píše:
@Any30 No, tak možná jsem to blbě pochopila, tak uvidím…takže případné těhotenství se řešilo až v okamžiku, kdy se vyřešily zvýšené NK buňky?

Je to aktuální. Přišlo se na to koncem roku, po 2. menších kontrolní odběry a asi před 14dny jsem byla u imunolozky👍tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
29.2.20 16:48

@Any30 a po jaké době jsi měla kontrolní odběry před tou imunologii? Mám z toho celkem hrůzu ta imunologie bude asi běh na dlouhou trať zase :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.2.20 17:49

Mě se vždy podařilo otěhotnět přirozeně, ale vždy to skončilo ZT. Až po posledním neúspěšném těhotenství mi udělali vyšetření a přišlo se na zvýšené NK buňky. Teď se mi povedlo opět otěhotnět a mám nasazenou imunologickou léčbu plus si picham fraxiparin a beru utrogestan, ale bůhví, jak to dopadne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
29.2.20 20:18

@Kopretinana držím pěsti, aby to dopadlo dobře. Teď když ví, že je problém s NK buňkama, tak si tě pohlídají, ne? A imunologická léčba Ti byla nasazena před otěhotněním?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
4.3.20 07:03
@raaketka píše:
@Any30 a po jaké době jsi měla kontrolní odběry před tou imunologii? Mám z toho celkem hrůzu ta imunologie bude asi běh na dlouhou trať zase :(

Ahojky. Cca po 2.mesicich, kde se potvrdili😣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.20 13:03

@raaketka Léčba mi byla nasazená podle plánu, jakmile se zjistilo pozitivní hcg, teď mám rozpis aplikací injekcí v průběhu celého těhotenství, tak uvidím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
4.3.20 13:44
@Kopretinana píše:
@raaketka Léčba mi byla nasazená podle plánu, jakmile se zjistilo pozitivní hcg, teď mám rozpis aplikací injekcí v průběhu celého těhotenství, tak uvidím…

Ahojky. Otěhotněla jsi přirozeně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.3.20 13:58

@Any30 Ano, přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
4.3.20 19:04

@Any30 Takže po potvrzení zvýšených NK buněk jsi se objednala na imunologii, tam zase asi bude opět delší čekací lhůta a pak ti teda nasadili léčbu? Můžeš se snažit dále těhotnět (popř. podstupovat IVF) a nebo teprve až ty NK buňky budou v pořádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí