Podařilo se Vám otěhotnět se zvýšenou hladinou NK buněk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
535
9.11.19 09:16
@Kveetko píše:
Ahoj @Zuzana_ana taky chodím k Novákovi, myslíš, že není dobrý? Já teď budu mít ket právě s jeho léčbou. Můžu se zeptat co je U tebe za problém? A zda jsi někdy zkoušela kortikoidy? Mě dál léčbu dexamedem a zároveň k tomu mám i napsané intralipidy :think:, ale kontrolní testy nebudu mít žádné :(

Ahoj, ja mam problem len zvysene nk bunky, medrol mi zabral len nepatrne a dexamed mi nezabral vobec. Dal mi intralipidy v pripade IVf ale kontrolne testh po lipidoch sa vraj nerobia. Intralipidy maju tlmit aktivitu buniek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
9.11.19 13:25

Zuzana_ana no, mě taky řekl, že u lipidu se nedělají kontrolní testy a bohužel to samé řekla i malickova kamarádce :(.

A kolik si brala toho medrolu? A kolik dávek dexamedu si měla před ket? Prý každému zabere něco jiného, někomu prednison někomu medrol a někomu dexamed.

Já teď budu mít obojí dohromady, u mě našli jen lehce zvýšené protilátky pro zóna pellucida. Jinak nikdy nic.
Teda prý mám opakovaně nějaký zanetlivy profil. To mi řekli brzy, po 5 nezdar3nych ketech :zed: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
9.11.19 13:27

Kortikoidy som brala od 16 mg a postupne sa znizobalo na 8mg 6 tyzdnov ale zabralo malo, a dexamed 5 injekcii kazdy tyzden jednu a tak kontrolme testy ale hodnotami to ani nepohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
9.11.19 15:30

@Zuzana_ana hmmm, tak to jsi mela stejny postup jak budu mit ja, akorat ja jeste k tomu dexamedu budu mit ty intralipidy. A kontrolni testy uz mit nebudu…tak ti preju hodne stesti, snad ti neco vymysli primo na miru, no :nevim:…dej pak vedet zda Malickovou jeste neco napadlo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
15.11.19 16:07

Ahojky, je tu niekto kto dostal imunoglobuliny na NK bunky? PomohliVam k uspesnemu ivf? (Kortikosteroidy a lipidy nezabrali)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.11.19 08:09

@Zuzana_ana ja je nejspis dostanu, protoze kortikoidy a lipidy taky nezabraly, ale termin na kontrolu mam az 8.1 :) drzim palce, aby to tentokrat vyslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
16.11.19 08:14

@peta1003

Mne este nedali termin, musim ist este raz na krv ze hcg je uplna Nula, ale uz hladam moznosti na internete :D dufam ze mi daju termin skor ako na leden teda. Najlepsi by bol termin hned a rovno k malickovej :D

Tajne dufam ze dostanem imunoglobuliny a pomozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
16.11.19 08:17

@Zuzana_ana ja bych taky radsi sla driv, ale presla jsem k pani doktorce Malickovy, ktera je na reprodukcni imunologii opravdu kapacita, tak si hezky pockam a popravde jsem cekala delsi cekaci termin, takze s timhle jsem maximalne spokojena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
535
16.11.19 10:02

@peta1003 niekto spominal v nejakom fore, ze malickova bude od ledna viacej dni v gennetu :) ja som zatial u novaka, ale skusim tiez prejst k malickovej, aj ked si myslim ze u mna skusia uz len globuliny.

V pondelok im zavolam a uvidim co mi ponuknuza termin. K novakovi mesiac cakat nebude., to si uz pockam mesiac a pol k malickovej radsen :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
17.11.19 14:38

@Zuzana_ana Urcite jdi k ni :D ja zavolala a rekla jsem, ze chci k ni, ze dokud me nevysetri, tak nepujdu na KET a bylo to :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
9.12.19 14:15

Ahojte vsem🤗 Moc prosím, která z Vás jste měla zvýšené NK bunky? I kolik a co Vám, prosím pomohlo? Moc Vám děkuji. Přeji všem krásný předvánoční cas😊 🌲 🌲 🌲

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
9.12.19 17:29

@Any30 Ahojky :) já měla zvýšené NK buňky… asi kol 40% tuším, nemám to bohužel u sebe a přesně si to nepamatuji :( pomohla mi paní dr. Malíčková, naordinovala mi metypred, když jsem měla NK buňky v normě, tak jsme sázeli transfery za sebou, a vyšel 3.transfer když ty hodnoty bylyv normě. Neuvěřitelné štěstí, nyní mám měsíc do porodu :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
9.12.19 17:33
@Monikiii píše:
@Any30 Ahojky :) já měla zvýšené NK buňky… asi kol 40% tuším, nemám to bohužel u sebe a přesně si to nepamatuji :( pomohla mi paní dr. Malíčková, naordinovala mi metypred, když jsem měla NK buňky v normě, tak jsme sázeli transfery za sebou, a vyšel 3.transfer když ty hodnoty bylyv normě. Neuvěřitelné štěstí, nyní mám měsíc do porodu :srdce:

Moc Ti dekuji za odpověď. Kam si, prosím chodila za paní doktorkou? Když Ti zjistili zvýšené NK bunky. Dělali Ti ji jeste kontrolní odběry než Tě začali léčit? Jinak Ti moc gratuluji k tehotenstvi❤️️ Předtím než Ti zjistili NK bunky jsi měla nějaké transfery? Děkuji Ti🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
9.12.19 17:46

@Any30 Chodila jsem do Iscare a pred ivf jsem si nechala udelat testy na imuno a genetické. Imunoložku jsem měla v tu dobu jinou, protože v této době ještě s paní Malíčkovou Iscare nebyl zasmluvněn. Také mě tato imunoložka léčila - prednisonem, spadlo to, ale bylo to stále na hraně (ale kontrolní odběry mi nedělala s partnerovým spermatem, ale s nákým dárcem) a připustila mě k ivf. To nevyšlo. Chtěla jsem jít na další, ale dva dny před transferem jsem si to rozmyslela, protože jsem si přes emimino dočetla o dr. Malíčkové a objednala se k ní. Zároveň jsem nechtěla zbytečně plácat embryjko. Čeká se, ale vyplatilo se :) paní dr. Malíčková mi udělala nové odběry (i s partnerovým spermatem), a nasadila ten metypred se snižujícím dávkováním a po 6-8 týdnech jsem šla na kontrolní odběry (i s partnerem). Hodnoty byly prý krásné a teď mi doporučila transfer. První neúspěšný, pak jsem šla ihned na nové ivf a druhý transfer, měsíc pauza a třetí transfer vyšel. Stále tomu nemohu uvěřit :dance:
(kdyby ten poslední transfer nevyšel, musela bych si dát pauzu, kortikoidy jsem měla po půl roce vysadit, aby si tělo odpočinulo a nezvyklo si na ně)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
9.12.19 17:49
@Monikiii píše:
@Any30 Chodila jsem do Iscare a pred ivf jsem si nechala udelat testy na imuno a genetické. Imunoložku jsem měla v tu dobu jinou, protože v této době ještě s paní Malíčkovou Iscare nebyl zasmluvněn. Také mě tato imunoložka léčila - prednisonem, spadlo to, ale bylo to stále na hraně (ale kontrolní odběry mi nedělala s partnerovým spermatem, ale s nákým dárcem) a připustila mě k ivf. To nevyšlo. Chtěla jsem jít na další, ale dva dny před transferem jsem si to rozmyslela, protože jsem si přes emimino dočetla o dr. Malíčkové a objednala se k ní. Zároveň jsem nechtěla zbytečně plácat embryjko. Čeká se, ale vyplatilo se :) paní dr. Malíčková mi udělala nové odběry (i s partnerovým spermatem), a nasadila ten metypred se snižujícím dávkováním a po 6-8 týdnech jsem šla na kontrolní odběry (i s partnerem). Hodnoty byly prý krásné a teď mi doporučila transfer. První neúspěšný, pak jsem šla ihned na nové ivf a druhý transfer, měsíc pauza a třetí transfer vyšel. Stále tomu nemohu uvěřit :dance:
(kdyby ten poslední transfer nevyšel, musela bych si dát pauzu, kortikoidy jsem měla po půl roce vysadit, aby si tělo odpočinulo a nezvyklo si na ně)

Moc Ti dekuji za Tvoji odpoved🤗 Ať se Tobě i miminku moc dari❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital