Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Monikiii pockej jako si neuzivala vubec ultrogestan jo??
tak to teda čumim…a tos mela et nebo ket??nebo jak ![]()
@maja111111 ne vůbec. měla jsem nativní KET a píchla jsem si jen ovitrelle. nic vic ![]()
@Monikiii aha no tak pokud si mela dobrou sliznici, tak to asi mozne je…ja to mela v rizenem ketu…hele to mi dej vedet co ti napsala ![]()
@maja111111 ano, já jsem sliznici vždycky měla ukázkovou (prej). Jasně, napíšu…
@Monikiii
Teeeda, jsem ráda že čtu dobré zprávy!!!
Taky mě zajímá, co Ti na to řekla Malickova… ![]()
Kde si to vyčetla?
@ove děkujuuu, jsem strašně šťastná, ale zároveň při zemi. mám strach, aby se něco nezvrtlo… jinak dr. mi ještě nenapsala… no Malíčková uvažovala, že mi dá intralipidy, ale pak napsala, ze nejsou potreba, ze mam vysledky moc hezké… hele holky, je to jen moje a pritelova teorie, ale kdyz mam hormony v poradku, je zbytecne preci brat hormony navic ne?
@Monikiii no v podstate si to take myslím, ale nejsem doktor..Tohle by, ale vážně měla vědět imunoložka, zda to muže zvýšit ty nk bunky
mohl by to byt i duvod proc se mi to nikdy nechytlo
@maja111111 Ano. Může a nemusí…tech důvodu může být mraky:-( jen v tom řízeným ketu je ten utrogestan mozna vic potreba, kdyz tvoje tělo nevylučuje hormony tak jak ma
tezko rict. A ty uz tedy nemas zadnyho mrazacka?:'(((
@Monikiii ne mam 4 ivf zasebou a toto bylo z min stimulace…celkem 9 transfer a uz asi posledni…neverim tomu uz
@Monikiii ja teda dle vysledku jsem zacala mit zvysene nk bunky po tamoxifenu, ktery jsem brala na rust vajicek
@maja111111 mě to opravdu moc mrzí, že ti to nevyšlo
a rozhodně jsem nevěřila, že by se to podařilo mě (ale doufala!!!) nevěřím tomu pořádně ani teď…
Jinak, moje kamarádka mě utěšovala (má pulrocní miminko z ivf, na 4.pokus, nepřišli na žadný zdravotní problem) s tím, že i „zdravému“páru to trvá do roka, to je 12 pokusů, tak když jsem teď v pořádku (myslela nk bunky v normě), tak ať nezoufam, ze se to povede, i kdyby to mělo trvat 12 Et/Ketů… to mě dost podpořilo.
@Monikiii no víš kdybych byla mladší, tak možná zkusím ještě…ale je mi 41 a kdyz se to nechytlo ani jednou..Otehotnela jsem vzdy prirozene, tak si rikam, ze to necham už na přírodě a imunitu budu resit s Malíčkovou. Nehledě nato co do sebe cpu pořad za svinstva, necítím se vubec dobře…ted musím zhubnout a dát si pauzu a pak uvidím..Tobě to samozřejmě moc přeju
tak se drž a hlavně bud v klidu
![]()
@maja111111 jsi hodná, moc děkuju
já neotěhotněla předtím právě nikdy, a to mi říkali, že přirozeně to půjde… ani prd. pak jsem začínala mít obavy, jestli jsem vůbec plodná…naštěstí 4.transfer (a 2.ivf) a vyšlo to. Tak jsem šťastná za tu šanci
snad to moje tělo všechno vydrží!!!
Držím moc pěsti dál, ať nad imunitou vyzrajete ![]()
@Monikiii
S těmi intralipidy je to zajímavé, ale Malickova mi nic takového nenabízela. Asi to nejde placnout místo kortikoidu. Ja mám ve čtvrtek punkci, tak mi doktorka pořád říká, jestli nechci zkusit ten čerstvý transfer, že mi krásně roste sliznice. Ale asi to nemá smysl, když jsem nebrala ty kortikoidy, ale kdyby skutečně fungoval ten intralipid…
Kde si prosím vycetla to s tím utrousem?
A napsala Ti něco na to Malickova?