Podařilo se Vám otěhotnět se zvýšenou hladinou NK buněk?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2276
8.11.20 13:24

@suzka1 tak je mozny, ze ty mas vyssi nejakou jinou hodnotu tech NK bunek :nevim: buhvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.11.20 17:06

@maja111111 Měla jsem teď 25%, ale vysvětlili mi, že jsou různé druhy těch NK buněk, některé požírají embria, některé nejspíše způsobují potrat… Ono se musíte zeptat těch, kteří tomu rozumí, nerada bych někoho tady vyděsila, nebo někomu radila, vím o tom stejné prd jako mnoho dalších… :) Já mám nejspíš ty co by ten potrat mohly způsobit, ale žádný neproběhl, takže u mě spíše neví, nemají dostatek informací o tomto druhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.11.20 14:20

Nk bunky- Malickova

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli od Malickove nemate nejake info, jak bude ci nebude fungovat v nasledujicich tydnech, protoze ona ve zdravotnictvi konci, uz je jen na mailu, asi to vite. Taky jsem u ni v peci, beru kortikoidy a v dalsim cyklu mam jit na KET…dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
14.11.20 14:35

@jana2019 Ahoj, ja byla u ní v říjnu a řekla mi, že od nového roku už nebude a nebude vůbec ve zdravotnictví. Bohužel se mi teď přes týden neozvala, v úterý si mám vyzvednout infuzi intralipidu a nic nevím, co a jak. Psala jsem ji mejlika v pátek, ale zatím mi neodpověděla. Můžu se zeptat, jestli ty máš od ni mejlika třeba z tohoto týdne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
14.11.20 14:37

@jana2019 Tak oprava, už mam od ni email :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.11.20 14:42

@suzka1 ahoj,z tohoto tydne ne, ale z minuleho…zkus vydrzet, ona reaguje i o vikendu. Volala jsem do Iscare a tam mi rekli, ze komunikovat s ni jen po mailu, ze odpovida. Vydrz do pondeli.
Co to znamena, ze si vyzvednes infuze? Ja myslela, ze Ti je budou davat v Iscare.Mne taky planovala- v pripade neuspechu kortikoidu- intralipidy…Rikala Ti, jestli se za ty infuze neco plati?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
14.11.20 14:55

@jana2019Ja uz jsem před 2 lety kortokoidy brala, bohužel jsem nebyla v péči ještě u Malickove a nepohlidali to a kortokoidy čas přestali fungovat a ja navrala 8kg :pocitac: Takže jsem imunitu pak snizovala jinym lekem a zadarilo se, máme jednovajecna dvojčátka :) :jazyk: Ted bychom chtěli ještě jedno miminko, mame mrazacka a zase jsem brala leky a 4 hodnoty z 5 se podarilo snížit, nk bunky bohužel ne, takže dostanu infuzi. Jsem pražská a infuzi si mám vyzvednout na karlaku a v iscaru mi ji daji do žíly. Nic se za to neplatí, pokud je ti do 40 let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.11.20 15:07
@suzka1 píše: @jana2019Ja uz jsem před 2 lety kortokoidy brala, bohužel jsem nebyla v péči ještě u Malickove a nepohlidali to a kortokoidy čas přestali fungovat a ja navrala 8kg :pocitac: Takže jsem imunitu pak snizovala jinym lekem a zadarilo se, máme jednovajecna dvojčátka :) :jazyk: Ted bychom chtěli ještě jedno miminko, mame mrazacka a zase jsem brala leky a 4 hodnoty z 5 se podarilo snížit, nk bunky bohužel ne, takže dostanu infuzi. Jsem pražská a infuzi si mám vyzvednout na karlaku a v iscaru mi ji daji do žíly. Nic se za to neplatí, pokud je ti do 40 let :)

@suzka1 tak to je fajn, ze uz se ozvala…je skoda, ze konci, ze? :(
Prosim jakymi leky jsi snizovala imunitu? A ta infuze je pojistka nebo jistota, ze se hodnoty snizi?
Mne rekla, ze pokud nk bunky po kortikoidech neklesnou, tak to vyresime intralipidy. Rikam si, ze jsme rovnou mohly dat jen tu infuzi a nedopovat se kortikoidy. Nebylk Ti po infuzi spatne?
Je mi 38,mam 1 dite. Obdivuji kazdou zenu, ktera ma dvojcatka :potlesk: A jeste jde do dalsiho…klobouk dolu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
14.11.20 15:19

@suzka1 a nevíte proč tam nebude??..ja tam byla asi pred mesicem a pul a to mi ic nerekla..mam se chystat na ket 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.11.20 15:22

Taky se chystam na KET,…konci s rodinnych duvodu, proste ve zdravotnictvi konci…V tuto chvili je jen na mailu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
465
14.11.20 15:30

Tak to mě tedy mrzí..Já už chtěla jít na uplně poslední pokus na darované embryo a jí věřím..Mám už ty leky připravené, ale musela bych jit znovu na krev, posunulo se to kvuli kovidu..Tak snad kdybych ji ještě napsala o nazor, možná odpoví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.11.20 15:39

Na mailu odpovida a pokud jste byly v kontaktu, lecila Te, tak urcite poradi :)
Taky jdu jeste na krev a pak KET…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
14.11.20 18:46

@jana2019 Snizila jsem to Pentomerem. Ta infuze by měla zajistit to, že aktivní bunky budou pasivnimi, prostě se jakoby zdeaktivuji :lol: Říkám to hodně laicky. A meli by být v utlumu par týdnu. Zároveň mi to nesnizi moji imunitu jako takovou. Pokud bych mela pozitivní těhotenský test, tak bych dostala další infuzi. Mam ji dostat teď ve středu, takže uvidíme, jak mi bude, ale předpokládám, že to bude ok, není to žádný driják. Ale ty prášky jsou standardní postup, asi nikdo nedostane hned infuzi. Děkuji za lichotku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
14.11.20 22:41

@suzka1 dekuji za info :)
Ve stredu na Tebe budu myslet, at vse klapne!
Je neprijemne snizovat si imunitu v dobe, kdy se kazdy snazi ji posilovat- covid, chripky…mam z toho trochu obavy…
Kdyby ses dozvedela v nasledujicich dnech neco o Malickove, prosim dej vedet :)
Paaa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3747
15.11.20 07:23

@jana2019 Naše imunita je ale něco odlišného s nk buňkami. Opravdu se toho neboj a posiluj svou imunitu. Nk bunky útočí na spermie, na embrya, není to úplně to samé, toho se vůbec neboj. A ve středu dám vědět, dekuju ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí