Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@suzka1 no ale jak to budou v lednu resit- zkusi opet Estrofem? To mi neni moc jasne…ale jinak jasne, pokud Malickova doporucuje posun, tak bych ji verila…a nerekla Ti, na koho se mas pak jako na imunologa obracet, kdyz ona uz skonci??? ![]()
@Lucci88 píše:
@Skaiqy No, to je fakt… Akorát mi vždy přijde, že po zavedení embryjka, jak se zvednu, že mi něco vyteče. Máte podobný pocit?
To je zbytek média..embryo vypadnout nemůže, hned jak je transferováne automaticky přilne k děložní sliznici (pokud je geneticky v pořádku se zanoří).. pokud je nesprávně poskládané tak se neuchyti..ale rozhodně nevypadne..
@jana2019 Může se to delat taky bez hormonu, potazmo bez toho estrofemu, nebo zkusíme něco jiného na podobné bázi. Domluvím se s dr. A místo Malickove nevím, kdo bude, ale určitě se ji zeotam, i když někdo psal, že bude končit v lednu 2o21,tak třeba posunula odchod o měsíc
Dám vědět, když něco zjistím ![]()
@Skaiqy nam se v breznu hezky prichytilo, zavrtalo a v 7tt bylo zamlkle tehotenstvi. Po revizi se delala genetika a zjistilo se, ze bylo spatne poskladane, takze to na uchyceni nema zadny vliv ![]()
@peta1003 píše:
@Skaiqy nam se v breznu hezky prichytilo, zavrtalo a v 7tt bylo zamlkle tehotenstvi. Po revizi se delala genetika a zjistilo se, ze bylo spatne poskladane, takze to na uchyceni nema zadny vliv
Tak ono samozřejmě je těch genetických chyb víc, záleží od druhu poškození.. některé hnízdí normálně, vyvíjejí se a na prvním screeningu diagnostikují Downa..pak je zde další míra poškození a to třeba už Tebou zmíněné ZT.. prostě, dítěti něco chybělo nebo mu něco zabránilo ve vývoji..no a pak je tu kompletní mozaika která „neví“ že má hnízdit a jednoduše odumře a odejde s menstrauci..hodně zjednodušení řečeno..
Za ZT ale stojí i jiné věci, nejen genetika
bohužel..
Ahoj holky, nezbyl některé Prednison? Odkoupím
Díky
@jana2019 Tak nakonec do ketu jdu tento cyklus, vše se zlepšilo a sliznice je jak ma byt, tak hura jdeme do toho
Dej vědět, jak ti dopadla krev ![]()
@suzka1 ahojky,dobra zprava
takze zitra KET?
Drzim pesti, at vse klapne
Budes mit nejake pomocniky jako embryoglue nebo tak…
@jana2019 Jdu na to až v pondělí, což se mi ale hrozně hodí
A dali jsme lepidlo i hatching. S klukama jsme dali taky lepidlo a zafungovalo. A je mi fuk, jestli je to k prdu, je tu hodně diskuzi o tom, jestli to funguje nebo ne. Me to psychologicky funguje, že pro to dělám maximum a další vejce nemám a přirozeně se uz třeba ani nemusí povest, tak mi tech peněz není ani líto. Kdy ty budeš vědět výsledky krve?
@suzka1 ahoj,takže až v pondělí…myslela jsem, že se na tu infuzi jde týden před KETem…no asi to není striktní. Taky jsem měla minule Embryoglue a asi ho dám opět…Výsledky krve ještě nemám…dáme si vedet ![]()
@jana2019 Dává se 7.-10.den pred ketem, ale ta infuze je pak „platna“ az 3 tydny. Pokud budu mit //, tak si dam další infuzku
Držím palce!
Ahoj holky, po 7 letech, trech IVF a několika potratech mi konečně něco našli. NK buňky 47% a NKT 29%. Když to tak čtu, tak je to dost drsný výsledek. Budu brát Metypred. Měla jsem i špatný vývoj embryí, nevíte, zda to má vliv i na toto? Děkuji moc, Z