Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Tak mě bylo řečeno, že mudr. Malíčková pracuje na klinice do ledna 2021..jdu k ní ještě v prosinci vše probrat..protože na poslední pokus chci v lednu…Díky okolnostem v rodine se to muselo posunout.. ![]()
@maja111111 ahoj,prosim, kdo Ti rekl ze Malickova je jeste na klinice a myslis Gennet nebo Iscare? diky
@suzka1 ahoj, tak jak to probehlo ve stredu? Vsechno v poradku? Kdy jdes na KET? ![]()
@jana2019 Ahoj, bylo to skvělý!!
Distala jsem košilku, svoji postel a uzivala si 1,5hodiny klidu
Blby je, že na ket možná nedojde, protože krvacim
Mam si zvýšit davku estrofemu, ale jestli se to nezklidni, tak mi doporucuji se na to tenhle cyklus vyprdnout. Tak když to na to příští týden opravdu nebude, tak bych na to šla po novém roce s tim, ze bych chtěla znovu tu infuzi. Co ty, jak si na tom?
Holky, vy po KET ležíte ještě 1,5 hodiny? To u nás v Ostravě ležíme maximálně 10 minut a jdeme. Ráda bych si poležela déle, ale doktorka mi říkala, že délka na to jestli se to embrio přijme nemá vliv. Že kdysi ženy ležely v nemocnici celou noc, ale že to výsledky nijak nezlepšily. Máte o tom více informací? Jinak držím palce ať to dobře dopadne, a všechny co tady píšete budete brzy nastávající maminky!
@Lucci88 Ja dostala infuzi s intralipidy, na ketu jsem ještě nebyla
Psala jsem o té infuzi, jinak se samozřejmě neleží tak dlouho ![]()
@suzka1 ahoj,diky za info
Cimto ze krvacis? Drivejsi menstruace? To je zvlastni…psala jsi to Malickove? Nebo s kym ted komunikujes- s nekym v Iscare? A spatne Ti nebylo? V jakou hodinu jsi tam mela dorazit? Promin, ze se vyptavam, ale zajima me to…a taky ceka, ze jo.No ja ted cekam na menstruaci a vlastne jeste jdu na krev, tak uvidim, co a jak…dam vedet. Tak drzim pesti, at KET probehne uz v tomto mesici ![]()
@Lucci88 neboj,1,5 hodiny po KET se nelezi ani v Praze
,myslim ze jsem si polezela tak pul hodinky…psaly jsme si o intralip. infuzich…pred KET ![]()
@suzka1 Jasně, to chápu, jen mě to přivedlo na tuto otazku. ![]()
@jana2019 Krvacim kvůli tomu estrofemu, menstruace to určitě není, asi na to blbě reaguju. Zvysila jsem davku, je to ale pořád blby, tak v úterý mám jit ještě na utz, tak uvidime, ale asi to odpiskame a domluvíme se dal. Byla jsem v iscare u drbohlava a standardne chodím k lenertove, ale ta slouží po-ut. Malickove to taky napíšu. Nechci jit na ket bez te infuze a jestli mi řekne, že bych v prosinci šla bez infuze, jako že by to melo v prosinci ještě působit, tak raději půjdu v lednu. Ještě to musím zjistit. Jinak na infuzi jsem šla na 10:30,mela jsem si zavolat sestram a domluvit se na case, vůbec nic mi po tom nebylo. Ty půjdeš na krev, jak zabraly kortokoidy? Třeba zabraly a bude to už hračka ![]()
@suzka1 ahoj,ano, ja jdu na krev jako kontrola, jestli zabral Prednison a pak by mel byt KET. Pokud by to jeste nebylo ok, tak tyden pred KET musim na tu infuzi…
Uvidis, co Ti poradi Malickova, spis by mne zajimalo, jak se to resi, pokud ti ty potize zpusobuje Estrofem…jako jestli je i jina medikace? Mne k tabletkam davali jeste naplasti Estrohexal…paa ![]()
@jana2019 Ja jsem na estrofem dřív reagovala skvěle, nevím, proč teď toto. Neni tam žádná cysta, žádný hematom, nic a přesto to zlobí. Uvidíme ještě v úterý. Malickova mi odepsala, vsechno v pohodě, ale doporucuje mi na další pokus o ket až v lednu, vzhledem k vánočním svátkům. Asi ji poslechnu, me by ket vychazel na 23.12. a to je na prd. Tobě hrozně moc držím palce, dej pak vědět ![]()
@Lucci88 píše:
Holky, vy po KET ležíte ještě 1,5 hodiny? To u nás v Ostravě ležíme maximálně 10 minut a jdeme. Ráda bych si poležela déle, ale doktorka mi říkala, že délka na to jestli se to embrio přijme nemá vliv. Že kdysi ženy ležely v nemocnici celou noc, ale že to výsledky nijak nezlepšily. Máte o tom více informací? Jinak držím palce ať to dobře dopadne, a všechny co tady píšete budete brzy nastávající maminky!
Je to jedno, na úspěch to nemá vliv..ženské makaly na poli celý dny a noci a děcko oka
takže asi tak..
@Skaiqy No, to je fakt… Akorát mi vždy přijde, že po zavedení embryjka, jak se zvednu, že mi něco vyteče. Máte podobný pocit?