Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@PaníBovaryová píše: Více
Cože? Lidi z eMimino zkoumá nějaká psycholožka?
@Ji-a píše: Více
Ano. A všem nám prý ukáže.
Akorát že to trvá už třetím rokem a pořád nic.
@Ji-a píše: Více
No jo, hvězdné nebe drobnohledu neunikne! Takže, učesat, navonět a na prkna-klapka emimino po milionté!
@Sadman píše: VíceJo, já měla něco podobnýho rozepsanýho, ale pak jsem to smazala, ale když jsem tu našla takovýho smělce, tak to sem holt šoupnu, no…
@Sadman píše: Více
Sousedovic pes si zlomil nedávno nohu. Musel na operaci. Dneska ho budeme hlídat, že jedou kdesi na oběd. Tak mám předem trošku hrůzu, ať si nezlomí druhou, než se vrátí 🙏. Je to trdlo divoké, furt skáče. A ty si samozřejmě sleduj podcast. Jestli tebe bude zajímat.
@Klopotkova píše: Více
No tohle tady ještě nebylo.Jen to chce trochu lepší název. Ale mě podcasty stejně nebaví.
Hele Klopčo a uvědomuješ si, že všechno, co tam řekneš, se donese do uší a očí celé rozvětvené rodiny? Co asi bude říkat otec urozeného, že jeho vnučka je možná dcera urozeného, protože chrápal se švagrovou? Co bude říkat na broskvičku inženýrky, nebo na uprděného traktoristu s problémem s erekcí? A případně až se dozví o tvé zajímavé bordelové historii?
Agátin podcast je zajímavý proto, že drbe slavné lidi. A sama je dost slavná. A i tak bude mít problém, co tam furt říkat. Proto si zve slavné osobnosti. Ty bys nejdříve musela udělat něco, abys slavná byla. A fakt si nemysli, že když jsi slavná tady, že tě zná dost lidí, aby se ti ta ztráta soukromí vyplatila.
Já bych si tvůj podcast poslechl, protože mě zajímá tvůj hlas. Ale pokud chceš podcast, budeš muset začít ze široka. Já o tobě vím v podstatě jen to, že máš broskev, že máš ráda kluky i holky, že máš dítě, ale jinak nevím, kdo je Traktorista, Urozený, takže já bych uvítal, kdybys to pojala tak, aby to mohl poslouchat i ten, kdo tě vůbec nezná.
My jsme s bývalou taky podcastovali, docela nám to šlo. Určitě nejdi do placenýho formátu, na ten jsem alergickej. Chce to dobrý mikrofon (1 500-2 500) a pak program Audacity, nahrávku uložíš jako MP3.
Na podcasty je dobrý Soundcloud, jenže tam máš v základu zdarma jen 2 hodiny záznamu. Při kvalitě MP3 112 kilobitů, má hodina podcastu cca 50 MB. Při roční platbě (přes 2 000) máš vše neomezený.
Pokud chceš platformu zadarmo, tak Spotify for podcasters.
Úplně si ten podcast dokážu představit. Klopča mluví o Urozeném jak byl na nuda pláži s milenkou a pro větší autenticitu bude v pozadí slyšet hekání, jak si to milý Urozený rozdává se švagrovou. ![]()
@Plmo píše: Více…v dáli jemné zvuky trkače, odírání stébel třtiny…
@Ploskutáček píše: Více
Ja byla hostkou v podcastu a za me horor největší ![]()