Podezřelá z týrání

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
byron
2.6.12 11:57

@eva valoi jj tak to jo, přesně to.
No já to raději už nebudu rozvádět, ani přístup sociálky. Fakt mi připadá, že jdou na ruku tatínkům, který si to nezasloužej

• Upravit
1897
2.6.12 14:54

Tady anomka z 9:55
právě, že mám taky zkušenost, že se řeší hlavně práva nezodpovědných, líných, manipulativních, vyhrožujících … otců a úřady se v tom předhánějí. u soudu se vůbec neřešil zájem a blaho dítěte, ale zájem otce. taky tam malý nemá kartáček na zuby, ale ani svoji postel, bačkory, hračky, nic… oblečení co měl malý ode mně neváhal házet do popelnice a vše mohl, na vše má právo. s podivem bylo, že údajně vyházené oblečení mi před časem vrátil. tedy ne všechno, ale něco ano. Ospodka se oháněla tím, že mám přeci výživné, tak ať prckovi koupím nový. to zůstává rozum stát

přesně, anonymko 10:45, taky jsem ta nejhorší pod sluncem, že toto vůbec vypustím z pusy. ale když si u mě odřel kolena, to si na něj nemohla dát pozor, co si dělala, šup a byli údajně u dr.

byron, u nás je taky jen provozní bordýlek, žádná letitá špína nebo něco podobného. ale vadí mi ten princip. matka musí mít vše pintlich a kam jde dítě na víkend nikdo neřeší. matka musí mít vše pořízené, zařízené, ošéfované a otec nemusí mít zhola nic. nikdo neřeší vhodnost prostředí na víkend, prázdniny - kdy je tam týden , 14 dní. ano je tu něco hodně špatně a jestli se to vůbec bude řešit, tak až pozdě.

eva valoi - bud ráda. mám zkušenost předávat i nemocné blinkající dítě s horečkami za asistence policie. otec odmítá dávat dítěti jakékoli léky. takže když mu ho dám rozléčeného, vrátí mi ho v sakra bídném stavu. dítě (3,5 roku)je pak nemocné permanentně, léky nezabírají. a tohle taky nikdo neřeší. tedy jen já a jsem hysterka. když naše dr. zjistila, že mu otec nedává léky, seřvala mě, že mu to mám víc vysvětlit.

a na vysvětlenou, taky jsem si dítě s chudáčkem pitomečkem a nebo nickou nepořizovala. ale s tehdá sebevědomým, chytrým, bystrým, společenským, milým klukem. vše byla jen manipulativní hra. chtěl dítě bez matky, využil mě jako dělohu. škoda, že jsem na to přišla pozdě, ušetřila bych sobě, mým blýzkým a mému dítěti spoustu strachu, trápení, problémů…

• načítám...
Anonymní
2.6.12 15:49
@Anonymní píše:
Tady anomka z 9:55
právě, že mám taky zkušenost, že se řeší hlavně práva nezodpovědných, líných, manipulativních, vyhrožujících … otců a úřady se v tom předhánějí. u soudu se vůbec neřešil zájem a blaho dítěte, ale zájem otce. taky tam malý nemá kartáček na zuby, ale ani svoji postel, bačkory, hračky, nic… oblečení co měl malý ode mně neváhal házet do popelnice a vše mohl, na vše má právo. s podivem bylo, že údajně vyházené oblečení mi před časem vrátil. tedy ne všechno, ale něco ano. Ospodka se oháněla tím, že mám přeci výživné, tak ať prckovi koupím nový. to zůstává rozum stát

přesně, anonymko 10:45, taky jsem ta nejhorší pod sluncem, že toto vůbec vypustím z pusy. ale když si u mě odřel kolena, to si na něj nemohla dát pozor, co si dělala, šup a byli údajně u dr.

byron, u nás je taky jen provozní bordýlek, žádná letitá špína nebo něco podobného. ale vadí mi ten princip. matka musí mít vše pintlich a kam jde dítě na víkend nikdo neřeší. matka musí mít vše pořízené, zařízené, ošéfované a otec nemusí mít zhola nic. nikdo neřeší vhodnost prostředí na víkend, prázdniny - kdy je tam týden , 14 dní. ano je tu něco hodně špatně a jestli se to vůbec bude řešit, tak až pozdě.

eva valoi - bud ráda. mám zkušenost předávat i nemocné blinkající dítě s horečkami za asistence policie. otec odmítá dávat dítěti jakékoli léky. takže když mu ho dám rozléčeného, vrátí mi ho v sakra bídném stavu. dítě (3,5 roku)je pak nemocné permanentně, léky nezabírají. a tohle taky nikdo neřeší. tedy jen já a jsem hysterka. když naše dr. zjistila, že mu otec nedává léky, seřvala mě, že mu to mám víc vysvětlit.

a na vysvětlenou, taky jsem si dítě s chudáčkem pitomečkem a nebo nickou nepořizovala. ale s tehdá sebevědomým, chytrým, bystrým, společenským, milým klukem. vše byla jen manipulativní hra. chtěl dítě bez matky, využil mě jako dělohu. škoda, že jsem na to přišla pozdě, ušetřila bych sobě, mým blýzkým a mému dítěti spoustu strachu, trápení, problémů…

Anonymko tak to máme stejně koukám.U nás taky tatík byl jiný a pak půlka těhu obrat.Kopání do mne a bouchání do břicha.
Minule mě napadl a ted už předávám za asistence policie.Malého vozil v autosedačce pro velké děti což nemusím říkat jak měl pás kolem krku a co to obnáší :,( a to jsem taky řešila s policii chtěl opět malého tak odvézt.Malému nejsou ani dva roky a od jeho půl roka spolu nejsme.Domů mi ho vracel opruzelého a totálně pročůraného s modřinou na čele a soud čo OSPOD??nic vždyt je to tatínek.Ničí mi oblečení a obuv a zase žádné zastání!
Proto věřím zakladatelce tady je vše možné a ot víc když má otec peníze a známé na OSPOD a jeho právnička na soudu. Čeho se moc bojím že jednou mi malého přivezou v rakvičce :,( protože náš otec není schopen se vážně postarat o malého a vystavuje ho nebezpečí.
Mě už napadá odstěhovat se 300km pryč a doufat že budeme mít pokoj!

• Upravit
4780
2.6.12 15:56

Anonymky obě dvě to je šílený. Jak jim tohle vůbec těm chlapům může procházet? Chudáci děti…

• načítám...
14809
2.6.12 15:58

A podávaly jste třeba nějakou stížnost, že se otec o dítě není schopen dostatečně postarat? Kdo bude vinen, až se těm dětem něco stane? Ono to pak už vlastně bude jedno, protože to je fakt akorát na mašli.

• načítám...
byron
2.6.12 16:01

@Anabellka @eva valoi on to nikdo opravdu neřeší, jsou to občas děsný krávy, co tam seděj a zastání není nikde. Viděj chlapa a můžou se zjevit, kravky.

můj ex už o děti nemá dva roky zájem. Když mě nechal několik měsíců bez alimentů, tak jsem s epak u soudu dozvěděla, že měl příjem 80 tisíc za nějakou zakázku- následně mi několik měsíců nedával alimanty

• Upravit
1897
2.6.12 16:03

Anonymko, to je mi moc líto. u nás to takhle naštěstí nevygradovalo, ale mám trvalé následky na zdraví… s tou autosedačkou, to je hrozný, dali mu cajti aspoň pokutu? můj ex taky malého vystavuje nebezpečí. má přítelkyni, a děti nechávají samotné doma, můj 3,5 a její 4 roky. kouří jim v domě, v autě… ale je to holt styl výchovy. udělat to já, jako že bych to neudělala, to by sociálka měla co říct… to stejné je s tím opruzením, boulemi, modřinami. ze strany matky - něco si zanedbala, nedávala si pozor, ubližuješ mu. ze strany otce - to se stává, co řešíš, vždyť je vlastní, nemůže mu nic udělat… takových to výmluv jsem už slyšela…a za tohle bych někoho pěkně propleskla!
ty policajty volával on na mě, protože jsem mu odmítala nemocný dítko dát. parapáírkrát mu poblinkal auto a on mi pak vynadal. co na to říkat, že.

já bych se bála, kdybych se odstěhovala přes celou republiku, že si podá návrh bna střídavku. to by mě už zabilo.
držím palce, at to máte co nejdřív klidnější. tohle jsou fakt stavy na … říkat neboj se, asi nemá význam, ty sama nejlíp víš, ja k to máte. ale tyhlety strachy jsou děsný. mě stačily výhrůžky, že mi ho nevrátí a když přijeli o 10 min. dýl než bylo domluveno, bylo mi dost zle, úzko…

vůbec se vedanige nedivím, že je v takové brindě. člověk hraje férově a pak se stejně vše obrátí proti němu. a úřady tady jsou podplatitelné. sama jsem přišla na to, že ty naše „schůzky“ na ospod a soudy jsou zaplacený. a řekl mi to i právník, jestli to není zaplacený, že mu to tak přijde

a pak v týhle zeminěco řešte s úřady :cert:

vedanigo, něco nového?

• načítám...
Anonymní
2.6.12 16:09
@Anabellka píše:
Anonymky obě dvě to je šílený. Jak jim tohle vůbec těm chlapům může procházet? Chudáci děti…

prochází hravě a dost v klidu. jak je to možný? buď jsou za tímprachy, nebo „vliv“ tatínků …

• Upravit
Anonymní
2.6.12 16:10
@eva valoi píše:
A podávaly jste třeba nějakou stížnost, že se otec o dítě není schopen dostatečně postarat? Kdo bude vinen, až se těm dětem něco stane? Ono to pak už vlastně bude jedno, protože to je fakt akorát na mašli.

několikrát, i s razítkem právníka. nikdo nic neřešil. nikdo se ničím nezabýval…
kde není vůle, ani smrt nebere :cert:

• Upravit
2969
2.6.12 16:16
@wildcherry píše:
Starší v roku už říkala slova a ve dvou mluvila plně,proto se ptam… :nevim:

Tak u nás taky nemluví a to je mu 22 měs. Vše popisuje jen první slabikou a já naučená už vím co chce. Oproti stejně starým dětem je pěkně pozadu,takže náš by taky nic neřekl :nevim:

• načítám...
Anonymní
2.6.12 16:16
@byron píše:
@Anabellka @eva valoi on to nikdo opravdu neřeší, jsou to občas děsný krávy, co tam seděj a zastání není nikde. Viděj chlapa a můžou se zjevit, kravky.můj ex už o děti nemá dva roky zájem. Když mě nechal několik měsíců bez alimentů, tak jsem s epak u soudu dozvěděla, že měl příjem 80 tisíc za nějakou zakázku- následně mi několik měsíců nedával alimanty

kravky, trefné

tak vám dává ex alespoň pokoj… no někdo mu zacinkal před očima a hned se mu zatmělo. hlavně aby si po několika letech nevzpomněl, to by byl zase ten hodný, pozorný… :cert: :cert: :cert:

• Upravit
byron
2.6.12 16:22
@Anonymní píše:
kravky, trefnétak vám dává ex alespoň pokoj… no někdo mu zacinkal před očima a hned se mu zatmělo. hlavně aby si po několika letech nevzpomněl, to by byl zase ten hodný, pozorný… :cert: :cert: :cert:

no, nestraš. Hlavně tedy děti k němu nemají žádný vztah- jako o tátovi už o něm přestaly mluvit, maximálně mu řeknou křestním jménem.

Příspěvek upraven 02.06.12 v 16:24

• Upravit
27009
2.6.12 16:22

holky to je hrůza :( kdo by to byl řekl že občas se z lidí po rozchodu vyklubou takový .....a dojedou na to chudáci děti.Však to je tak primitivní:(Já milionkrát mýmu říkala že kdyby dejme tomu se něco stalo mezi náma tak jako rodiče budem fungovat dál… a neumím si představit kdy se začal chovat takhle byhc ho musela zabít kdyby šáhnul na naše děti :cert: :cert:
Holky fakt se držte!! :hug: kéž by tak člověk mohl nějak pomoc

• načítám...
Anonymní
2.6.12 16:26
@eva valoi píše:
A podávaly jste třeba nějakou stížnost, že se otec o dítě není schopen dostatečně postarat? Kdo bude vinen, až se těm dětem něco stane? Ono to pak už vlastně bude jedno, protože to je fakt akorát na mašli.

Anonymka2
Ano pořád jsem jednala s OSPOD ale bohužel když tam je známá tak se s tím nic nedělá.
Ted ještě něco máme s právničkou a půjdeme ke starostovi.
Nikdo si vážně nedovede představit ten strach když takovému … máte dát dítě.

• Upravit
Anonymní
2.6.12 16:26
@byron píše:
no, nestraš. Hlavně tedy děti k němu nemají žádný vztah- jako o tátovi už o něm přestaly mluvit, maximálně mu řeknou křestním jménem.Příspěvek upraven 02.06.12 v 16:24

nechtěla jsem tě vystrašit. promiň. jen že v tomhle státě se fakt dějí zvěrstva a pak se musíš posadit na zadek a děti s úsměvem předat. ale držím palce, aby to nebyl tvůj případ :hug:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová